ماکروسافت تقدیم می‌کند؛ بازگشت سریال زیبای Heroes

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

HeroesLogo_1.jpg

درود.

شاید این خبر برایتان کمی عجیب بیاید، ولی بله همانطور که در تیتر خبر گفته شد، شرکت بزرگ ماکروسافت در حال مذاکراتی با شبکه NBC است تا بتواند سریال محبوب "Heroes" یعنی قهرمانان را برای Xbox Live مجددا بازگرداند. همانطور که می‌دانید Xbox Entertainment Studios در سال 2012 از سوی ماکروسافت تاسیس شد، و اهدافش خلق عناوین جدید برای نسل جدید کنسول‌های این شرکت می‌باشد، ولی از قرار معلوم ماکرو برای ترقیب گیمرها و سریال بینان جهان، می‌خواهد سریال Heroes را به جمع ان‌ها بیاورد.

طبق خبری که TVLine ان را منتشر کرده است، Microsoft در حال گفتگوهای مقدماتی با رئیس شبکه CBS Entertainment یعنی Nancy Tellem است. گفته می‌شود سریال "قهرمانان" قرار است دارای یک خط داستان نو و متفاوت با کارکترهای جدید باشد.

سریال Heroes که در سال 2006 پخش شد، با آمدن 4 سیزن کنسل شد. حال باید دید این سزیال که گفته می‌شود حمایت خوب ماکرو پشت آن است چگونه خواهد شد.

آخرین ویرایش:
اگه بازیگر های اصلی مثل پیتر یا گبریل یا نوها یا هیروناکامورا نباشن همون بهتر که ساخته نشه سریال یعنی یکی از نقاط قوت سریال همین 3 نفر بودن .

اصلا همچین چیزی ممکنه ؟! مگه از مسئولای سریال بخاطر کپی برداری از یک کتاب (فصل چهارم و جریانات کارنوال) شکایت نکرده بودن ؟!

بله چرا که نه سریال برای شبکه NBC هستش اون بخش هم فکر کنم NBC 60 میلیون دلار ازش شکایت شده بود که مشخص نشد اخر چی شد .

حالا اینها بخوان دوباره بسازن سریال رو میشه یک ریبوت برای سریال ادامه سریال قبلی که نمیشه پس کلا ربطی به سریال قبلی نداره اما امید وارم بازیگرهاش همون ها باشن .

با احتساب اون قضایای شکایت و این چند سالی که گذشته مطمئنا فقط می تونن تم اصلی رو حفظ کنن و ممکنه بازیگرای سابق اصلا نیان تو این کار. هر کی رو نیووردن سایلر باشه، بقیه اش مهم نیست. :دی

با اینکه این سریال طرفدار زیاد داره و خودم عاشق کمیک های قهرمانی هستم ولی هیچ وقت نتونستم با داستان این سریال ارتباط بر قرار کنم. . . .
کاشکی به جای Heroes می رفتن سراغ Firefly که بخاطر سیاست های اشتباه فاکس کنسل شد. . .

با اینکه این سریال طرفدار زیاد داره و خودم عاشق کمیک های قهرمانی هستم ولی هیچ وقت نتونستم با داستان این سریال ارتباط بر قرار کنم. . . .
کاشکی به جای Heroes می رفتن سراغ Firefly که بخاطر سیاست های اشتباه فاکس کنسل شد. . .

بابا چرا دست میزاری روی نقطه ضعف من .:((

البته داستان Firefly که تمام شد مشخص شد آخرش قرار بود چی بشه یک جورایی اون داستان رو میشه تمام شده در نظر گرفت با توجه به فیلمی Serenity که ساختن برای تمام کردن داستان . هر چند وقت یک دفعه سریال 14 قسمتش رو نگاه میکنم بعد میشینم فیلم رو میبینم و به شبکه FOX فوش میدم :d.

عالییییییی میشه
یکی میتونه راجع به شکایت از فصل 4 و جریان کارناوال بگه؟ من نفهمیدم
به نظرم سریال خیلی کامل ـی بود عالی بود
من با شخصیت هیرو ناکامورا حال کردم خیلی زیاد:دی شخصیت کلیر هم خوب بود:دی
امیدوارم با همون شخصیت ها و داستان باشه حداقل چند تا از بازیگر های قبلی رو حفظ کنه!

وقتی 24 -Prison break هست . heroes چرا؟ اونا رو ادامه بدن:دی

اونا که تموم شدن، دیگه چیشون رو ادامه بدن ؟! :دی

یکی میتونه راجع به شکایت از فصل 4 و جریان کارناوال بگه؟ من نفهمیدم
ظاهرا داستان کارنوال فصل 4 رو از یه کتاب کپی کرده بودن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or