ماکروسافت تقدیم میکند: Arcade Next

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود
i256080_11.jpg

Microsoft Studios قصد دارد در برنامه Arcade Next چهار عناوین قابل توجه‌ را پشت سر هم طی چهار هفته دراختیار کاربران قرار دهد.
طبق گزارش هجدهم اپریل Trials Evolution; بیست و پنج اپریل Bloodforge; دو می Fable Heroes و دراخر عنوان تحسین شده‌ی Minecraft نگارش Xbox360 در نه می بر روی XBLMP قرار خواهند گرفت.

موفق باشید

ایول!:دی

متاسفانه یا خوشبختانه من کلا به سمت پلتفرم Live کشیده شدم و کلا Live رو به همه چیز ترجیح میدم!:دی
متاسفانه باید بگم "متاسفانه بلائی بدی سرت اومده" :دی. بازیهای دارن میان که نمیشه ازشون گذشت. من که منتظر نقدای Fable Heroes هستم :دی.
ارزش خریدن داشته..... Day 1ـش میکنم :دی.

پ.ن.
Trials Evolution هم اخرین قسمت از سری Trials هست که بصورت انحصاری برای XBL عرضه میشه. سازنده ش رو Ubisoft خرید.

OMG !

همین ماه پیش بود که Alan Wake , Nexus , WARP , I Am Alive اومدن حالا 4 تا عنوان شاخ دیگه >:d<
یادش بخیر چندین ماه پیش هم هم توی Summer Of Arcade بازی های Toy Soldier , Bastion , Twisted Shadow Planet و یکی دیگه اومدن :d
کلا این لایو لعنتی ترکونده
BloodForge خیلی عالی به نظر میرسه . تریلرهاش خیلی خوب بودن . Trials جدید هم فوق العادست ! توی قسمتی که میشه خودتون مپ بسازید یارو بازی FPS ساخته بود اسم اون قسمت رو یادم نیست . البته نمیدونم تو نسخه قبلی هم بود یا نه :d
Fable هم که جای خود دارد :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or