مايكروسافت:همايش ديگري بجاي X07 در انگلستان برگذار خواهيم كرد

BlackCat

کاربر سایت
در پي برگذار نشدن همايش x07 در سال جاري ميلادي سخنگوي شركت مايكروسافت به سايت GamesIndustry.biz اعلام كرد:
ما همايش ديگري بجاي X07 در كشور انگلستان برگذار خواهيم كرد ، اين يك همايش مختص X360 است و به احتمال زياد تا قبل از كريسمس برگذار خواهد شد ، اين يك همايش انگليسي خواهد بود نه يك همايش اروپايي.

آخرین ویرایش:
در پي برگذار نشدن همايش x07 در سال جاري ميلادي سخنگوي شركت مايكروسافت به سايت GamesIndustry.biz اعلام كرد:
ما همايش ديگري بجاي X07 در كشور انگلستان برگذار خواهيم كرد ، اين يك همايش مختص X360 است و به احتمال زياد تا قبل از كريسمس برگذار خواهد شد ، اين يك همايش انگليسي خواهد بود نه يك همايش اروپايي.
من فقط يه سواله كوچيك مي پرسم!
تا حالا مايكرو سافت توي اين همايش ها فعاليت ها فوق العاده اي داشته؟؟؟
يا فقط يه همايش هستش و دمو هاي تكراري نشون ميده يا خبراي فوق العاده هم توش داده ميشه؟

من فقط يه سواله كوچيك مي پرسم!
تا حالا مايكرو سافت توي اين همايش ها فعاليت ها فوق العاده اي داشته؟؟؟
يا فقط يه همايش هستش و دمو هاي تكراري نشون ميده يا خبراي فوق العاده هم توش داده ميشه؟

مثلا در نمايش X02 خبر خريد rare به گوش رسيد و در X05 يا 06 خبر ساخته شدن halo war .
.
مايكروسافت كلا تو نمايشهاي خودش بيشتر از نمايشهاي ديگه سوپرايز داره . حالا تا كرسيسمس .;)

اشتباه مکرر .....
اینکه X07 امسال برگزار نمیشه یک اشتباه بزرگ دیگه از مایکروسافت هست .... مایکروسافت داره سیاستهای اشتباهش رو تکرار میکنه و معلوم نیست هدفش چیه....
میشه گفت سونی سیاست 1 سال پیش مایکروسافت رو در دست گرفته و مایکروسافت نیز سیاست یک سال پیش سونی .....و یکی از اشتباهات فجیع اون هم از دست دادن پیتر مور بود که...

کنفرانس ضعیف مایکروسافت در E3 2007

کنسل شدن کنفرانس x07

پافشاری مایکروسافت در ثابت نگه داشتن قیمت x360

رفتن پیتر مور به EA ESPORT

بودن این شخصیت برای تمامی x360 دوستان یک روحیه بود و تلاش برای ضربه زدن به سونی که در این کار حتی از اندام خودش هم استفاده میکرد مانند خالکوبی عناوین بزرگ روی بازو و...(حیف شد...)

تقریبا 1 سال پیش سونی همین اشتباهات رو کرد و نتیجه بدش هم تا چند هفته پیش فروش کم ps3 بود ....طرفدارای x360 هم دعا کنند که مایکروسافت تا دیر نشده تکونی به خودش بده مگر نه ....

آخرین ویرایش:
اشتباه .....
اینکه X07 امسال برگزار نمیشه یک اشتباه بزرگ دیگه از مایکروسافت هست .... مایکروسافت داره سیاستهای اشتباهش رو تکرار میکنه و معلوم نیست هدفش چیه....
میشه گفت سونی سیاست 1 سال پیش مایکروسافت رو در دست گرفته و مایکروسافت نیز سیاست یک سال پیش سونی .....و یکی از اشتباهات فجیع اون هم از دست دادن پیتر مور بود که...

کنفرانس ضعیف مایکروسافت در E3 2007

کنسل شدن کنفرانس x07

پافشاری مایکروسافت در ثابت نگه داشتن قیمت x360

رفتن پیتر مور به EA ESPORT

تقریبا 1 سال پیش سونی همین اشتباهات رو کرد و نتیجه بدش هم تا چند هفته پیش فروش کم ps3 بود ....طرفدارای x360 هم دعا کنند که مایکروسافت تا دیر نشده تکونی به خودش بده مگر نه باید شکستش رو تسلیت گفت.

اشتباه چرا؟
موفقیت..! سیاست درست که تا الان هم بوده!!
کنفرانس ضعیف خوب قبول!
کنسل شدن کنفرانس خوب خوب به نظر شما الان ماکروسافت تو X07 مثلا از چه بازی پرده بداره تو E3 خیلی شاهکار کرد خوب تصمیم گرفت به خودش فرصت بده تا عنوان های بزرگ نزدیک بشه و بیشتر بتونه خودشو نشون بده یا بازی انحصاری جدید...
پیتر مور خوب رفت به سلامت مشکلی به X360 وارد نمیشه!
قیمت برای چی بیاد پایین خوب همه میخرن راضی راضی هستن و مشکلی از لحاظ قیمت از سوی کاربران گیم برای کنسول 360 نبوده اما برای PS3 چرا بوده...
سونی الان داره با نزدیک شدن انتشار بازی های بزرگش میاد بالا و حرفی برای گفتن داره به موقع ماکروسافت هم خودش رو نشون میده فرصت=سیاست خوب

بودن این شخصیت برای تمامی x360 دوستان یک روحیه بود و تلاش برای ضربه زدن به سونی که در این کار حتی از اندام خودش هم استفاده میکرد مانند خالکوبی عناوین بزرگ روی بازو و...(حیف شد...)

GTAIV که هیچ وقت انحصاری نمیشه اما روحیه رو قبول کاملا درسته اما با رفتنش فکر نمیکنم ضربه ای به X360 وارد بشه چون گیمر پیتر نمیخواد بازی خوب و انحصاری رده بالا از 360 و مسئولینش میخواد...

آخرین ویرایش:
رضا
اشتباه چرا؟
موفقیت..! سیاست درست که تا الان هم بوده!!
کنفرانس ضعیف خوب قبول!
کنسل شدن کنفرانس خوب خوب به نظر شما الان ماکروسافت تو X07 مثلا از چه بازی پرده بداره تو E3 خیلی شاهکار کرد خوب تصمیم گرفت به خودش فرصت بده تا عنوان های بزرگ نزدیک بشه و بیشتر بتونه خودشو نشون بده یا بازی انحصاری جدید...
پیتر مور خوب رفت به سلامت مشکلی به X360 وارد نمیشه!
قیمت برای چی بیاد پایین خوب همه میخرن راضی راضی هستن و مشکلی از لحاظ قیمت از سوی کاربران گیم برای کنسول 360 نبوده اما برای PS3 چرا بوده...
سونی الان داره با نزدیک شدن انتشار بازی های بزرگش میاد بالا و حرفی برای گفتن داره به موقع ماکروسافت هم خودش رو نشون میده فرصت=سیاست خوب
رضا جان من خودم تا بوده و نبوده x360 رو دوست داشتم و خواهم داشت....
چهار عاملی رو که گفتم واقعا اشتباه هست و سیاست در پیش گرفته سونی باعث خواهد شد فروش ps3 در این ماه حتی در آمریکا از x360 جلو بزنه...
منم میدونم مایکروسافت میخواد یک کاری کنه ولی بهتره تا دیر نشده بجنبه...
رضا
GTAIV که هیچ وقت انحصاری نمیشه اما روحیه رو قبول کاملا درسته اما با رفتنش فکر نمیکنم ضربه ای به X360 وارد بشه چون گیمر پیتر نمیخواد بازی خوب و انحصاری رده بالا از 360 و مسئولینش میخواد...
رضا جان مشکل همینجاست ....
این بازیهایی که الان x360 بدست آورده که هنوزم به داشتنشون افتخار میکنیم در هنگام زمامداری این شخصیت بوده ...و باعث شد x360 بیش از اینکه بخاطر قدرت سخت افزاری معروف بشه بخاطر بازیهاش به اوج برسه....
منم مثل تو و خیلی های دیگه x360 رو دوست دارم....به همین خاطر باید ضعفهاش رو هم ببینم و با اینکه کاری از دستمون بر نمیاد حداقل امیدوار به تصمیم درست مسعولانش باشیم.

آخرین ویرایش:
رضا جان من خودم تا بوده و نبوده x360 رو دوست داشتم و خواهم داشت....
چهار عاملی رو که گفتم واقعا اشتباه هست و سیاست در پیش گرفته سونی باعث خواهد شد فروش ps3 در این ماه حتی در آمریکا از x360 جلو بزنه...
منم میدونم مایکروسافت میخواد یک کاری کنه ولی بهتره تا دیر نشده بجنبه...

بله فروش آمریکا که الان روزهای اوج PS3 مطمئن هستم سیاست ماکروسافت بی دلیل به تاخیر نمی افته منتظر میمونیم....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or