ماهنامه بازي

sword fish

کاربر سایت
سلام دوستان
به تازگي يه ماهنامه بازي هاي كامپيوتري به نام " بازي" هم به بازار اومده. اين ماهنامه با همون مجوز " دنياي نرم افزار" كه سابقا بازي نما با اون منتشر مي شد منتشر ميشه.
فعلا دو شماره از اون منتشر شده و عكس هاي روي جلدش هم گارفيلد و مرد عنكبوتي بودن.
لطفا شما هم درمورد اين مجله جديد نظر بديد و انتقاد ها و پيشنهادهاتون رو براي اون هم بذاريد.
آخه به هر حال اون هم عضوي از اين خانواده به حساب مياد.
ممنون

مجله بازي در يك نگاه
من نظرم اينه كه اين مجله رويكرد جديدي در بازي هاي كامپيوتري داره. من نقد هاي تمام مجلات بازي رو مي خونم. به نظر من اكثر اون ها بيشتر حالت تبليغاتي دارند تا نقد و بررسي. ولي لااقل توي اين مجله ميشه چندتا نقد و بررسي درست و حسابي ديد. بخش بنديش هم به نظرم خيلي خوبه، آدم مي دونه تو هر بخشي با چي طرفه.
مطالبش كمي قديمي بود اما قابل تحمل بودند. حواشي بازي ها هم خيلي خوب پوشش داده شده بود. البته اين رو در نظر داشته باشيد كه اين مجله فقط سه شماره است كه داره چاپ ميشه. با اين حال من فكر مي كنم رغيب جدي اي براي ساير مجلات بازي باشه.

شماره ی 3

شماره ی 3 این مجله هم اومد... این مجله دی ماه منتشر نشد...شماره ی بهمنش هم باحاله...مثل قبلی ها .........
عکس روش هم عکس بازی ...
Happy Feet
هست که بازی جالبی است که از روی فیلم ساخته شده!!!
قیمتش هم رفته بالا مثل قبل 1650 تومان شده...

:p مجله رو دست یکی دیدم مجله خوبیه سردبیرش هم آقای بلالیه که قبلا تو بازی کام بود و قبلتر ازاون تو بازی نما قبلترترش تو بازی رایانه قبلترترترش کلیک بعدش هم حتما میره pcgamer!!:p

آره حیف شد. واقعاً هم حیف شد چون من فقط شماره ی سومش رو گرفتم بدم نیومد. ولی 2 حالت داره. یا مثل بازی رایانه درش رو گل گرفتن. یا اینکه مثل بازی کام و دنیای بازی میخواد روزنامه ای کنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or