مالکیت Atlus به دست Sega Sammy خواهد افتاد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Sega-Acquires-Atlus.jpg

وبسایت خبری Nikkei در ژاپن اعلام کرده است که Sega Sammy قصد خرید شرکت مادر Atlus را به ارزش 14 ميليارد ین در ماه نوامبر امسال دارد. در ادامه گزارش آماده که Sega پیش از این شروع به جابجایی شرکت دوم کرده است.
گزارش ذکر شده توسط وبسایت های Gematsu, Tiny Cartridge, Nintendo Everything و Kotaku ترجمه شده است و در ماه گذشته نیز گزارشی پیرامون این موضوع پخش شده بوده است که سگا یکی از 20 متقاضی Atlus است.
Atlus سازنده و ناشر مطرحی با بازی هایی از قبیل Persona, Shin Megami Tensei, و سری Etrian Odyssey است.
به نظر شما آیا سگا Atlus را صاحب خواهد شد؟
VG247

آخرین ویرایش:
هر کسی atlus رو می خره نباید سیخش کنه باید بزاره کارای خودش رو بکنه
atlus البته سازنده کل سری SMT هست که persona به عنوان یک سری از بازی های SMT حساب می شه

بی صبرانه منتظر Persona 5 :x

SEGA در مجموع Index Corp رو ظاهرا خريده كه Atlus فقط يكي از زير مجموعه هاي اين شركت هستش.مثلا اين معامله شامل Madhouse Inc هم ميشه كه يكي از معروفترين انيميشن ساز ها توي ژاپن هستش و ميشه از كاراشون به Devil May Cry The Animated Series هم اشاره كرد.ارزش معامله هم 14 ميليارد ين هستش.

چيزي كه واضحه اينه كه Sega طي اين 3 سال اخير داره رشد ميكنه و بزرگتر ميشه.

البته برخی جاها هم از لغت Parent استفاده کرده که به عنوان شرکت مادر در متن ذکر شده

آره كلمه مادر رو نديده بودم.

آخرین ویرایش:
در مجموع Index Corp رو ظاهرا خريده كه Atlus فقط يكي از زير مجموعه هاي اين شركت هستش
البته برخی جاها هم از لغت Parent استفاده کرده که به عنوان شرکت مادر در متن ذکر شده

تا سه سال پش سگا شرکتی بود که رو به ورشکستگی بود که ناگهان....
فقط آرزو می کنم آتلوس هر بازی خوب وب بد و پر فروش و کم فروشی میزنه قربانی سیاست های نینتندو-سگایی این کمپانی عظیم نشه.بذاره بازی هاش رو حتّی رو PC ببینیم :دی

واقعن خوشحال شدم از دیدن این خبر :x
نگران بودم بیوفته دست نینتندو و بازیاشو انحصاری واسه اونا کار کنن که خوشبختانه خطر برطرف شد.

جالب اينكه دو ساعت بعد اينكه خبر توي نت بخش شده بود Sega توي سايتش نوشته بود كه خبر رو ما تاييد نمي كنيم اما دو ساعت بعدش باز اومدن و خبر رو تاييد كردن.

ارزش معامله هم براي ژاپن و حتي در كل نسبتا زياده.5 ماه پيش سگا Relic رو به ارزش 26 ميليون دلار خريده بود.

هي من ميگفتم عدم فايننس مالي Bayonetta 2 از طرف Sega ربطي به وضع مالي Sega نداره يك عده قبول نميكردن.

هي من ميگفتم عدم فايننس مالي Bayonetta 2 از طرف Sega ربطي به وضع مالي Sega نداره يك عده قبول نميكردن.

پس به چی ربط داشت سهیل؟ :دی چه دلیل دیگه ای می تونست باعث بشه که سگا Bayo2 رو پابلیش نکنه؟ فروش شماره اول به عنوان یه IP جدید بد بود؟ نه! فروشش خوب بود اما سگا به خاطر وضعیت بد مالیش که بعد از فروش بد بازی هایی مثل Binary Domain بوجود اومده بود یه سری بازی رو کنسل کرد که Bayo2 هم بینشون بود. PG اصرار داشت برای انتشار بازی، از سگا کمک خواست، سگا هم نینتندو رو پیشهاد کرد. دقیقا بعد از این اتفاق، وضعیت مالی سگا شروع کرد به بهتر شدن. اگه توی TGS اسپین آف Bayo برای 3DS معرفی بشه هم ناشرش سگا خواهد بود (نینتندو تو نمایشگاه نیست). اگه این اتفاق بیفته مشخص میشه سگا هنوز به این IP اهمیت میده.

پس به چی ربط داشت سهیل؟ :دی چه دلیل دیگه ای می تونست باعث بشه که سگا Bayo2 رو پابلیش نکنه؟ فروش شماره اول به عنوان یه IP جدید بد بود؟ نه! فروشش خوب بود اما سگا به خاطر وضعیت بد مالیش که بعد از فروش بد بازی هایی مثل Binary Domain بوجود اومده بود یه سری بازی رو کنسل کرد که Bayo2 هم بینشون بود. PG اصرار داشت برای انتشار بازی، از سگا کمک خواست، سگا هم نینتندو رو پیشهاد کرد. دقیقا بعد از این اتفاق، وضعیت مالی سگا شروع کرد به بهتر شدن. اگه توی TGS اسپین آف Bayo برای 3DS معرفی بشه هم ناشرش سگا خواهد بود (نینتندو تو نمایشگاه نیست). اگه این اتفاق بیفته مشخص میشه سگا هنوز به این IP اهمیت میده.

اتفاقا Sega از سال 2010 به بعد هميشه سود ده بوده ولي ميزان سود و بخش هايي كه سودده بودن طي اين چند سال فرق كرده.همون سال 2011 هم Three Ring Studios رو خريده بود منتهي از زماني كه Reconstructing سگا شروع شده Sega فقط بر روي Core Ip هاي خودش به اصطلاح سرمايه گذاري ميكنه.

سگا سال 2011 همونطور كه بالا گفتم Three Ring رو ميخره سال 2012 مياد Hardlight رو ميخره و امسال هم Relic و Atlus رو به ارزش 150 ميلون در مجموع ميخره.150 ميليون دلار رو در بين ناشر هاي ژاپني فقط Sega و Nintendo در اين بازه ميتونن تامين كنن.همين الانش Square Enix با اينكه Edios رو خريده ولي امسال بازم ضرر داده.بر خلاف تصور عموم وضع سگا بعد 2010 هيچ وقت وخيم نبوده.
جالبه اينكه رئيس سگا اروپا همين چند وقت پيش مصاحبه كرده گفته ما دنبال يك سري استديو براي خريد هستيم(در حال بررسي هستيم)

آخرین ویرایش:
حالا بحث مالی SEGA و اینکه سوددهی داره یا نه به کنار، الان نگرانی اصلی خیلی ها از جمله خودم از خریده شدن Atlus توسط SEGA مربوط میشه به Atlus USA.

Atlus USA یکی از بهترین و فعال ترین تیم های Localization در دنیا حساب میشه، با وجود اینکه به اندازه SEGA USA بزرگ نیست ولی کارهایی که تا الان منتشر کرده فوق العاده با کیفیت بودن. حالا مسئله اصلی اینه که آیا SEGA اجازه میده Atlus USA طبق همون روال قبلی به کارش ادامه بده یا نه ؟! آیا تیم Atlus USA دست نخورده باقی میمونه یا اینکه سگا اونا رو با SEGA USA ادغام میکنه و از این به بعد طبق سیاسـتهای SEGA پیش خواهند رفت؟!

متاسفانه این چندوقته SEGA نشون داده که علاقه زیادی به Localize کردن بازی های ژاپنیش نداره (Yakuza, VC) و SEGA USA فعالیت آنچان زیادی نداشته، حالا اگه Atlus USA رو هم بخوان به همین تیم فعلیشون اضافه کنند از این بعد بازی هایی Atlus رو هم باید به لیست عناوین Japan Only سگا اضافه کنیم.

حالا بحث مالی SEGA و اینکه سوددهی داره یا نه به کنار، الان نگرانی اصلی خیلی ها از جمله خودم از خریده شدن Atlus توسط SEGA مربوط میشه به Atlus USA.

Atlus USA یکی از بهترین و فعال ترین تیم های Localization در دنیا حساب میشه، با وجود اینکه به اندازه SEGA USA بزرگ نیست ولی کارهایی که تا الان منتشر کرده فوق العاده با کیفیت بودن. حالا مسئله اصلی اینه که آیا SEGA اجازه میده Atlus USA طبق همون روال قبلی به کارش ادامه بده یا نه ؟! آیا تیم Atlus USA دست نخورده باقی میمونه یا اینکه سگا اونا رو با SEGA USA ادغام میکنه و از این به بعد طبق سیاسـتهای SEGA پیش خواهند رفت؟!

متاسفانه این چندوقته SEGA نشون داده که علاقه زیادی به Localize کردن بازی های ژاپنیش نداره (Yakuza, VC) و SEGA USA فعالیت آنچان زیادی نداشته، حالا اگه Atlus USA رو هم بخوان به همین تیم فعلیشون اضافه کنند از این بعد بازی هایی Atlus رو هم باید به لیست عناوین Japan Only سگا اضافه کنیم.

الان اين موضوع دقيقا باعث نگراني ملت شده.چون سگا خودش كلي بازي داخل ژاپن داره كه خواهانش اتفاقا بيرون از ژاپن زياده ولي اونهارو عرضه نميكنه.(به خاطر همون قاضاياي Reconstructing).حالا باز بستگي به فروش بازي بيرون از ژاپن داره كه بتونه سگا رو متقاعد بكنه البته اگر Atlus به طور مستقل باقي نمونه كه احتمالش هم خيلي كمه.

الان داشتم سايت سگا رو ميديدم به يك چيز جال برخورد كردم ملت اومدن توي فرومش تاپيك باز كردن تحت عنوان Sega Save Capcom Please فكر ميكنن سگا خيريه باز كرده.:))

آخرین ویرایش:
الان اين موضوع دقيقا باعث نگراني ملت شده.چون سگا خودش كلي بازي داخل ژاپن داره كه خواهانش اتفاقا بيرون از ژاپن زياده ولي اونهارو عرضه نميكنه.(به خاطر همون قاضاياي Reconstructing).حالا باز بستگي به فروش بازي بيرون از ژاپن داره كه بتونه سگا رو متقاعد بكنه البته اگر Atlus به طور مستقل باقي نمونه كه احتمالش هم خيلي كمه.

الان داشتم سايت سگا رو ميديدم به يك چيز جال برخورد كردم ملت اومدن توي فرومش تاپيك باز كردن تحت عنوان Sega Save Capcom Please فكر ميكنن سگا خيريه باز كرده.:))

این تیکه که بولد کردم.
=))=))=))=))=))=))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or