مارک والبرگ و رابرت دنیرو در فیلم Uncharted ؟!

Bayonetta

کاربر سایت
Uncharted-2-Review_Top.jpg

درود ؛ به نظر میرسه David O.Russel قصد داره از سه هنر پیشه کله گنده (!) و سر شناس در فیلم-بازی Uncharted استفاده کنه !
نفر اول کسی نیست جز مارک والبرگ ! هنر پیشه نقش مکس پین که قراره جای ناتان دریک ایفای نقش کند . البته این مورد خیلی دور از انتظار نیست ، چون مارک و دیوید قبلا" با هم فیلمهای Three kings , I hurt huckabees رو کار کردن .
اما دو نفر دیگه عبارتند از : برنده جایزه اسکار یعنی Robert Deniro و Joe Pesci ...
عکس زیر رو نگاه کنین :

02bb6cd7d3bb48b7b0f9.jpg
deniro-showtime1_1289593316.jpg

(!)
Robert Deniro از لحاظ ظاهری شبیه ویکتور سالیوان هست ... !

=================================================

منبع

• Like
Reactions: Akiba
منم حالم بهم می خوره ازین مارک والبرگ
این بنده خدا تا حالا یه ساعت هم توی عمرش بازی نکرده هی پیچ کردن روش و به علاوه قیافه و صورت کت و کلفتش یه زره هم شبیه ناتان نیست! با اون قیافه جدیش چطور می خواد نقش یه ادم شوخ طبع رو بازی کنه؟!

به نظر من هم مارك والبرگ بدرد اين نقش نميخوره اين نقش بايد به كسي كه فيزيك بدني خيلي خوبي داشته باشه مثل مد ديون ولي انتخاب رابرت دنيرو خيلي خوب بوده و به اين نقش مياد.راستي نقش النا را كي بازي ميكنه

اتفاقا انتخابهاش خوبن.رابرت دونیرو بلده خودشو به هر نقشی وفق بده.از اون طرف مارک والبرگ هم بدن ورزیده ای داره هم میمیک صورتش به ناتان شبیهه.فقط مشکل اینه که فکر نکنم بتونه شوخ طبعیه ناتانو خوب برسونه.

اگه دست من بود بدون درنگ دیوید کاویزل رو میاوردم رنگش میکردم جای ناتان میدادم بیرون ... !
مارک بد نیست ، اما قدش خیلی کوتاهه :دی
اما مطمئنم کارشو خوب بلده ، تو همین مکس پین هم بسیار بسیار خوب بازی کرد ، فیلمش بند تنبونی بود ! :دی

مهمترین ضعفی که مارک والبرگ برای این نقش داره،قد کوتاهشه.
اما انتخاب جو پسکی و رابرت دنیرو خیلی خوبه.
باید بازیگر خوش قد و اندام انتخاب کنن برای نقش ناتان دریک.مثلا یکی باشه که اندامش به خوبی تیموتی الفانت(بازیگر هیتمن) باشه.

• Like
Reactions: Insomniac
حضور رابرت دنیرو میتونه یکی از عوامل موفقیت این فیلم باشه.
این مارک والبرگ هم خیلی بد نیست اینقد تو سرش میزنید. چیکارش دارین بیچاره؟:d

باید بازیگر خوش قد و اندام انتخاب کنن برای نقش ناتان دریک.مثلا یکی باشه که اندامش به خوبی تیموتی الفانت(بازیگر هیتمن) باشه.
این رو خوب اومدی الفانت جون میده واسه فیلمهای اکشن.

به نظر من رابرت دنیرو واقعا عالی برای این نقش .

به نظر من این ها هم به هم میان .
karlschafer.png

Joe Pesci

snl-joe%20pesci.jpg

بله نظر من مارک والبرگ بد نیست برای این نقش مشکلش همون قد کوتاهش هستش که دوستان گفتن اما به نظر من Nathan Fillion بیشتر بهش میاد برای این که هم قد بلندی داره هم کاراکترش شوخ هستش .

باز دوباره مارک والبرگ :(
از هرچی بدم میاد سرم میاد :biggrin1:
منم حالم بهم می خوره ازین مارک والبرگ
این بنده خدا تا حالا یه ساعت هم توی عمرش بازی نکرده هی پیچ کردن روش و به علاوه قیافه و صورت کت و کلفتش یه زره هم شبیه ناتان نیست! با اون قیافه جدیش چطور می خواد نقش یه ادم شوخ طبع رو بازی کنه؟!
جون ؟؟
اتفاقا یکی از با استعدادترین بازیگران جوان حال حاضر هالیووده. من نمیدونم شاید شماها فقط happening رو دیدید میاین اینطوری نظر میدید. به جای فیلم های بدش برید دو تا فیلم Departed و Boogie Nights رو ببینید اونوقت به استعدادش پی میبرید. کمدی هم خیلی بهش میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or