ماد جدید GTA IV در دنیای واقعی زندگی کنید

MASTER OC 7

کاربر سایت
به تازگی در وب سایت DeadEndThrills تصاویری از ماد گرافیکی جدید بازی GTA IV به نمایش در امده که باعث حیرت شما خواهد شد
افراد وبسایت با استفاده از برنامه ی SweetFX و فیـلتر های مختلف L3EVO 2012NY ENB mod و همچنین دست کاری های در اپشن FOV و کنترلر دوربین تهیه کردند اما نکته ایی که وجود دارد این است که این تصاویر در رزولوشن 6K رندر شده اند .
افکت سیاه و سفید به بازی تم فیلم های قدیمی داده است

بنظر شما با انتشار GTAV چه مادهای حیرت اوری در اینده برای پلتفروم PC عرضه خواهد شد؟

منبع

آخرین ویرایش:
این است قدرت PC :x
فعلا اینا دارن خودشونو تا ریلیز GTA V روی پی سی با این چیزا مشغول میکنن! و وقتی GTA V ریلیز بشه میترکوننش :x
فقط کافیه نسخه PC بازی خوب پورت شده باشه یا هم کلا پورت نشده باشه و جداگانه ساخته شده باشه تا از اینم بهتر بشه!

:o
این ماد سازا یه کارایی با بازی میکنن که خود شرکتا تا 10 سال دیگه ام هم نمیتونن انجام بدن اتفاقا تاد هاواردم چند وقت پیش تعریف کرده بود ازشون
GTA IV با همین مادا تبدیل شده به خوش گرافیک ترین بازی:d

یه لایه سیاه سفید کشیدن روش..!!همه ش ظاهرسازیه باو..!!

بنظر شما با انتشار GTAV چه مادهای حیرت اوری در اینده برای پلتفروم PC عرضه خواهد شد؟

شما بزار خبر انتشارش بیاد بعد من به شما مادهایی که میسازن رو میگم..!!

دوستان دهنتو یه متر باز کنین:d!!یه متر دیگه هم باز کنین:d!!!
حالا همینجوری ادامه بدین رسید به 10 متر میفهمید دهن من چقدر بابت این عکسا باز موندهl-):d

اینطور که بوش میاد GTA V برای PC نمیاد .
چه ربطی داشت الان؟ :دی

- - -ویرایش - - -

یه لایه سیاه سفید کشیدن روش..!!همه ش ظاهرسازیه باو..!!

شما بزار خبر انتشارش بیاد بعد من به شما مادهایی که میسازن رو میگم..!!
انگار مادای قبلی رو ندیدی که این حرفو میزنی؟ :دی
ماد Full HD Textuer همین الان موجوده که ببینی هنگ میکنی :دی
---
همین الان سایتای ماد جا واسه GTA V خالی کردن تا هنوز اومد پرش کنن!

حیرت انگیزه!!! به شدت استقبال میشه! کاشکی همچین مادی برای بازیهای دیگه هم ساخته بشه.
برای Skyrim تکسچر های 4K برای سنگ ها، تکسچر های 2K و در بعضی مواقع 4K برای کل بازی اومده که اگه با ENB ترکیبشون کنی گرافیکش از هر بازی که تو عمرت دیدی و خواهی داد خفن تر میشه:دی تازه یه Skyrim Flora Overhaul و Grass on Steroids و Pure Waters بزنی باقلوا میشه:دی
پ.ن: تکسچر 4K واسه برف هم هست، ترکیبش با این یه همچین هیولایی میشه:
49011-1-1388096303.jpg
پ.ن2: تازه، یه Static Mesh Improvement هم داریم که با اینکه هیچ تاثیری رو فریم ریت نداره، ولی بازی رو خیلی خفن تر میکنه:
8655-1-1331537164.jpg
هنوز به PC ایمان نیوردید؟:دی

آخرین ویرایش:
در سایت اصلی ای که این عکسها رو منتشر کرده،عکسهای بیشتر و با سایز بزرگتری موجوده.این عکسها رو که دیدم تصمیم گرفتم Slender را به صورت سیاه و سفید بازی کنم تا ترسش بیشتر بشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or