ماد جدید اسکایریم با نام Falskaar منتشر شد - 20 ساعت گیم پلی،سرزمینی کاملا جدید و ...

A.R.A.$.H

کاربر سایت

06735532428986079192.png

آقای Alexander J.Velicky که مادهای بسیار جالبی برای اسکایریم خلق کرده است، کار جدید خود با نام Falskaar را منتشر کرد.طبق اطلاعات منتشر شده این ماد عظیم، یک دنیا کاملا جدید را ارائه خواهد کرد و سرزمینی تازه به Tamriel اضافه خواهد کرد.برای دسترسی به صورت اولین بار بایستی از طریق یک سیاه چال به آنجا بروید و پس از آن از طریق قایق به راحتی می توان به اسکایریم بازگشت.Falskaar قرار بود به عنوان یک DLC عمل کند و در تمامی بخش ها موارد جدید به بازی اضافه کند.
جزئیات ماد Falskaar به شرح زیر است :
-این ماد سرزمین جدیدی را اضافه خواهد کرد که دو الی سه برابر اسکایریم می باشد و از Tamriel مجزا است
-20 الی 30 ساعت گیم پلی
-دارای 26 کوئست می باشد که 9 تا از آنها مربوط به مراحل داستانی به 17 تای آنها مراحل فرعی
-یک سری فرمول های معجون سازی،اسلحه و زره های کاملا جدید (اسحله هایی کاملا جدید به علاوه برخی موارد بازسازی شده)
-دو جادوی جدید و یک فریاد (Shout) جدید
-باردهایی (Bard به نوازدگان داخل مهمان سراها گویند) با ترانه های جدید
-چهارده آهنگ جدید که توسط Adamm Khuevrr نواخته شده که شامل 40 دقیقه ترانه های جدید می باشد.
-صداپیشگی کاملا جدید (متشکل از 30 صدا پیشه نیمه حرفه ای و حرفه ای)
ماد
Falskaar به پیش نیازی احتیاج ندارد، فقط اینکه آخرین آپدیت اسکایریم را نصب کنید.
ماد از طریق صفحه نکسوس به این لینک (Nexus) قابل دانلود می باشد
DSO

واسه ماد جدید هم تاپیک میزنن جدیدا؟
کمی بهتره با دقت تر خبر رو ببینید
اینجا کلا هرکی با خبری حال نمیکنه میگه مگه برای این چیزا هم خبر می زنند! (:|
این ماد به قدری بزرگ و جالب هست که اهمیت خبری داشته باشه
هر هفته صدها ماد جدید برای اسکایریم میاد.میخوای برای همشون خبر بزنم اون وقت فرق رو متوجه بشی؟

واسه ماد جدید هم تاپیک میزنن جدیدا؟

نمی خواهم توهین کنم,اما شما و چند نفر دیگه به تازگی در هر تاپیکی میاین به اصل تاپیک های خبری ایراد می گیرین و شما اخطار هم دریافت کردی.

مطمئنا ناظران انجمن بهتر از شما این موارد را می فهمند.

ممنون.

آخرین ویرایش:
نمی خواهم توهین کنم,اما شما و چند نفر دیگه به تازگی در هر تاپیکی میاین به اصل تاپیک های خبری ایراد می گیرین و شما اخطار هم دریافت کردی.

مطمئنا ناظران انجمن بهتر از شما این موارد را می فهمند.

ممنون.
اولا که اخطار های من به هیچ احدی غیر از مدیران و ناظمان ربطی ندارن.
دوما شما یه نمونه بیار من به هر تاپیکی که دیدم به اصل تاپیک ِ خبری ایراد گرفته باشم!
اینجا کلا هرکی با خبری حال نمیکنه میگه مگه برای این چیزا هم خبر می زنند!
(:|
دلیلی داره من با این خبر حال نکنم؟ خدای نکرده PC هیترم که بیام تاپیک هایی که مربوط به PC گیمینگ هستن رو به گند بکشونم؟ من فقط میگم یه ماد جدید ارزش خبری نداره! وگرنه منم میتونم هر ماد خفن جدیدی که واسه ماینکرافت عرضه میشه رو بزنم اینجا بعد بگم این خیلی خفنه نمیشه نگفتش:|
ممنون از زحماتی که کشیدید.

اولا که اخطار های من به هیچ احدی غیر از مدیران و ناظمان ربطی ندارن.
دوما شما یه نمونه بیار من به هر تاپیکی که دیدم به اصل تاپیک ِ خبری ایراد گرفته باشم!
دلیلی داره من با این خبر حال نکنم؟ خدای نکرده PC هیترم که بیام تاپیک هایی که مربوط به PC گیمینگ هستن رو به گند بکشونم؟ من فقط میگم یه ماد جدید ارزش خبری نداره! وگرنه منم میتونم هر ماد خفن جدیدی که واسه ماینکرافت عرضه میشه رو بزنم اینجا بعد بگم این خیلی خفنه نمیشه نگفتش:|
ممنون از زحماتی که کشیدید.

دوست عزیز.من خودم از خیلی از تاپیک ها بدم میاد ولی نمیام تو تاپیک بگم که هم کسی که تاپیک رو زده ناراحت بشه و هم یکی مثل من بیاد بهش بگه چرا از این جور پستا میدی.

من خودم یادم نمیره تو تاپیک سریال بخش مباحث گوناگون 30 نفر ریختند سرم :دی.

ممنون.

فقط یه نکته اگه اینو نصب کنیم بازی اصلی نمیپوکه
مگه Dragonborn نصب شد پکید؟ :d
یک بنده خدایی ، آخرین آپیدت + لینک دانلود این ماد هر وقت آماده شد رو بزاره
آخرین آپدیت که همون آپدیت 13 هست رو میتونید با کمی جستجو به راحتی در انجمن های ایرانی پیدا کنید بدون *****
اما برای خود ماد باید توی نکسوس عضو بشید و دانلود کنید (راه دیگه ای ندارم)

Elder Scrolls سینگل جدید نمیخوان بدن ؟
خیر ، نمی دونم به این بگم متاسفانه یا خوشبختانه ؟ ولی می خوان یه بازی mmorpg بزنن عین همین اسکایریم ! ولی من همیشه دوست داشتم که یه بازی مثل اسکایریم بیاد و ام ام او باشه و توش همون جنگ Imperial ها و Storm Cloakها باشه .

خیر ، نمی دونم به این بگم متاسفانه یا خوشبختانه ؟ ولی می خوان یه بازی mmorpg بزنن عین همین اسکایریم ! ولی من همیشه دوست داشتم که یه بازی مثل اسکایریم بیاد و ام ام او باشه و توش همون جنگ Imperial ها و Storm Cloakها باشه .
آقا این یک میلیارد بار :دی
TES O رو بچه های ZeniMax Online Studios میسازن ربطی به تیم اصلی BGS (که اسکایریم و بقیه TES ها رو ساختن) نداره/ندارن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or