شایعه لیکر معروف: مراحل ساخت Destiny 3 در فازهای ابتدایی قرار دارد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
11339.jpg

به گفته Colony Deaks، لیکر و دیتاماینر دنیای بازی Destiny که سابقه افشای اطلاعات از عناوین استودیوی Bungie را در کارنامه دارد، بازی Destiny 3 در مراحل «بسیار ابتدایی ساخت» قرار گرفته است.
این لیکر اطلاعات خود را ابتدا در شبکه اجتماعی X منتشر کرد و اشاره نمود که به دلیل مراحل بسیار اولیه پروژه، برای هفته‌ها از انتشار آن خودداری کرده بود، اما پس از توییت مشابهی از سوی یک حساب کاربری دیگر، تصمیم به علنی کردن این ادعا گرفت.
گفتنی است که بانجی در حال حاضر روی تکمیل محتوای انتشار بازی جدید Marathon کار می‌کنپ و به‌طور رسمی درباره توسعه Destiny 3 اظهارنظری نکرده است.​

دیگه دستینی ۲ جای پیشرفت نداشت و بهترین کار ممکن رو دارن میکنن! نسخه دوم با اینکه بالا و پایین زیاد داشته ولی بهترین لوتر شوتریه که تونست این همه سال دووم بیاره.
امیدوارم بذارن کامل نسل بعدی باشه که یه جهش حسابی رو ببینیم ازشون. مخصوصا الان که همه یادشون رفته بانجی چی بوده و با همین فرنچایز دستینی چه طوفانی از یه دهه پیش توی ژانر خودش به راه انداخت. وقتشه که یادآوری بشه برای بعضیا :D

ای کاش تو این فرآیند یه فکری هم برای قابل بازی کردن محتواهای گذشته داشته باشن.
نسخه اول و دوم رو تا هرجایی که vault کردن رو حالا تحت یکی دو تا بازی سینگل پلیر در دسترس ملت بزارن.

یه ریمستری یا چیزی...
یه برگشت عالی از بانجی تو سینگل پلیر میشه و فکر کنم فروش خفنی هم بکنه.
اگه نه تو همین نسخه سوم براش راهکاری بزارن.

اینکه برو کتاب بخون یا ویدئوی یوتوب ببین مزخرفترین توجیهیه که برای کسی که لور و داستان بازیها براش مهمه میشه گفت.

این مورد همیشه من رو از تجربه بازی دور نگه داشته.

نسخه اول و دوم رو تا هرجایی که vault کردن رو حالا تحت یکی دو تا بازی سینگل پلیر در دسترس ملت بزارن.

یه ریمستری یا چیزی...

اینکه برو کتاب بخون یا ویدئوی یوتوب ببین مزخرفترین توجیهیه که برای کسی که لور و داستان بازیها براش مهمه میشه گفت.

Vault متاسفانه چون دلیل وجودش ۱۰۰ درصد مشکلات فنی هست خیلی بعیده درست بشه. مشکل از اون انجین کج و کوله بازی هست که حتی آپدیت کردنش هم براشون هزار جور دردسر ساخته. انجین بازی طوریه که محتوا رو بخوان از ورژنی به ورژن دیگه پورت کنن کلی بدبختی داره و واسه همین هم سر آپگرید محتوای قدیمی بازی رو گذاشتن موند. مخصوصا الان که بازی عملا آخر عمرشه براشون اصلا توجیه نداره زحمت پورت کردن به خودشون بدن.

• Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan
Vault متاسفانه چون دلیل وجودش ۱۰۰ درصد مشکلات فنی هست خیلی بعیده درست بشه. مشکل از اون انجین کج و کوله بازی هست که حتی آپدیت کردنش هم براشون هزار جور دردسر ساخته. انجین بازی طوریه که محتوا رو بخوان از ورژنی به ورژن دیگه پورت کنن کلی بدبختی داره و واسه همین هم سر آپگرید محتوای قدیمی بازی رو گذاشتن موند. مخصوصا الان که بازی عملا آخر عمرشه براشون اصلا توجیه نداره زحمت پورت کردن به خودشون بدن.
اون مشکل تو نسخه های جدید انجینشون حل شده و دیگه خبری قفل و کات کردن محتوای قدیمی مثل اینکه نیست.
ولی خب دیگه مهم نیست ، محتواهای قدیمیه که مهمه و هیچ نوع دسترسی بهشون نیست.
فکر کن بازیهای 40-30 سال پیش و بیشتر الان به راحتی در دسترس هستن و قابل بازی ولی محتوای داستانی و سینگل پلیر یه بازی سال از 10 سال پیش کاملا از بین رفته و گم شده :(

برای همین میگم اون قدیمی ها رو میتونن تحت بازی سینگل پلیر بدن بیرون.
هم کلی از پلیرهایی که بیرون موندن رو جذب میکنن و هم اونهایی که بعد از اینهمه سال میونه ای با لایوسرویس ندارن و جذب بازی نشدن رو بهشون بازی رو میفروشه.
یه بازی اول شخص اپیک میتونه از دلش بکشه بیرون ، تبلیغ خیلی خوبی هم برای D3 یا حتی همین D2 فعلی میشه.

اونطوری در راه خدا هم زحمت بیخود نکشیدن که بخوان بابتش نگران برگشت سرمایه باشن.
یه انحصاری خفن اول شخص هم برای سونی میشه.
واقعا حیفه که این کار رو نمیکنن.

یه ریمستری یا چیزی...

مشکل این نیست که محتوا های قدیمیش حذف شده
مشکل اینه برا پلیر جدید یه مسیر درستی که تا حدودی در جریان بازی قرار بگیرن و وارد دنیای بازی بشن نیست
وگرنه بنظرت چطور اینا محتوای 10 سال رو کامل توی گیم نگه دارن؟

مشکل این نیست که محتوا های قدیمیش حذف شده
مشکل اینه برا پلیر جدید یه مسیر درستی که تا حدودی در جریان بازی قرار بگیرن و وارد دنیای بازی بشن نیست
وگرنه بنظرت چطور اینا محتوای 10 سال رو کامل توی گیم نگه دارن؟
دقیقا مسیر ورودی برای پلیری مثل من پیدا نمیشه و این مورد خیلی بده.
من چندبار امتحان کردم ولی بعد از یکی دو ساعت نتونستم با خودم کنار بیام.

اما خیلی راحت میشه محتوای قدیمی رو در دسترس گذاشت و این کار رو کرد.
همین الان Wow یا FFXIV این کارو میکنن.
اگه بانجی نمیتونست خب به دلیل ساختار کنسول محور بودن این لایو سرویسها ، محدودیت انجین و طراحی سیستمهای بازی و... بوده.
یعنی از اول قرار نبوده که محتواهای قبلی در دسترس باشن چون در آخر سوییچ میشد به نسخه دوم و سوم بازی.

حتی اگه تغییراتی که میدن رو پلیرها نپسندن هم میشه مثل WOW یه چیزی مثل Destiny Classic یا Legacy آورد.
یا حتی از اون بهتر میشه بازی سینگل پلیر فرعی براش داد که شاید بهتر و بیشتر هم استقبال بشه.

خب همونطور که گفتی میتونن محتوای والت شده رو ویرایش و خلاصه کنن ، تحت یک اکسپنشن به پلیر بفروشن.
کاری که بلیزارد با WOW هم انجام میده.

اما بانجی چون داره بازیها رو نسخه به نسخه میفروشه عملا قبلیها رو نادیده میگیره.
این میشه که هرچی جلوتر میریم یه پلیری مثل من بیشتر از بازی و دنیاش فاصله میگیره چون هیچ ارتباطی بین بازی و خودش نمیتونه پیدا کنه.
انگار بخوای یه سریال رو از فصل سومش ببینی.
حالا هرچقدر بهت بگن که شخصیتها جدیدن ، نیاز نیست اتفاقات قبلی رو بدونی و... برای کسی که این موارد براش مهمه خیلی عامل بازدارنده ایه.

• Like
Reactions: MoonD and He!n3ger
دقیقا مسیر ورودی برای پلیری مثل من پیدا نمیشه و این مورد خیلی بده.
من چندبار امتحان کردم ولی بعد از یکی دو ساعت نتونستم با خودم کنار بیام.

اما خیلی راحت میشه محتوای قدیمی رو در دسترس گذاشت و این کار رو کرد.
همین الان Wow یا FFXIV این کارو میکنن.
اگه بانجی نمیتونست خب به دلیل ساختار کنسول محور بودن این لایو سرویسها ، محدودیت انجین و طراحی سیستمهای بازی و... بوده.
یعنی از اول قرار نبوده که محتواهای قبلی در دسترس باشن چون در آخر سوییچ میشد به نسخه دوم و سوم بازی.

حتی اگه تغییراتی که میدن رو پلیرها نپسندن هم میشه مثل WOW یه چیزی مثل Destiny Classic یا Legacy آورد.
یا حتی از اون بهتر میشه بازی سینگل پلیر فرعی براش داد که شاید بهتر و بیشتر هم استقبال بشه.

خب همونطور که گفتی میتونن محتوای والت شده رو ویرایش و خلاصه کنن ، تحت یک اکسپنشن به پلیر بفروشن.
کاری که بلیزارد با WOW هم انجام میده.

اما بانجی چون داره بازیها رو نسخه به نسخه میفروشه عملا قبلیها رو نادیده میگیره.
این میشه که هرچی جلوتر میریم یه پلیری مثل من بیشتر از بازی و دنیاش فاصله میگیره چون هیچ ارتباطی بین بازی و خودش نمیتونه پیدا کنه.
انگار بخوای یه سریال رو از فصل سومش ببینی.
حالا هرچقدر بهت بگن که شخصیتها جدیدن ، نیاز نیست اتفاقات قبلی رو بدونی و... برای کسی که این موارد براش مهمه خیلی عامل بازدارنده ایه.
این چیزی که میگی درسته ولی برای گیمی مثل دستینی شدنی نیست
شدنی هم باشه اینقدر هزینه بر هست براشون که اصلا نمیصرفه و فکر نکنم هم استقبال زیادی ازش بشه
کمپین و استوری دستینی توی این چند سال یه چیز خطی ثابت نبوده
کمپین هفتگی سیزن ها و میشن های مختلف و رید و دانجن و هزار چیز دیگه بوده و هست که همه اینا هم بهم وصل هستن
بهترین کاری که میتونستن بکنن و نکردن این بوده که یه مسیر و کمپین خوبی بزارن برای پلیرهای جدید که تا حدود زیادی با دنیا و داستان گیم آشنا بشن

• Like
Reactions: m.d.makan
شدنی هم باشه اینقدر هزینه بر هست براشون که اصلا نمیصرفه و فکر نکنم هم استقبال زیادی ازش بشه
کمپین هفتگی سیزن ها و میشن های مختلف و رید و دانجن و هزار چیز دیگه بوده و هست که همه اینا هم بهم وصل هستن
بهترین کاری که میتونستن بکنن و نکردن این بوده که یه مسیر و کمپین خوبی بزارن برای پلیرهای جدید که تا حدود زیادی با دنیا و داستان گیم آشنا بشن
منم همین رو میگم ، بالاخره یه راه ورودی رو باید باز بزارن.
من به نظرم یه بازی سینگل رسید که امکان سرمایه گذاری و برگشت سرمایه از اون شاید بیشتر از یه اکسپنشن نوستالژی باشه.
ولی راه حل بهتر این باشه که کلی از محتواهایی که باعث ورم و شکم گنده شدن دنیای بازی شدن رو ازش حدف کنن و ببرن تا مسیر ورودی هدایت شده ای برای پلیرهای جدید بسازن... باز هم به نظرم می ارزه.

ای کاش اینطور که میگی بود.
مطمئنا خیلی ها مثل من که از روز اول با بازی نبودن دوست دارن این امکان رو داشته باشن که دنیای بازی رو به صورت کامل بتونن تجربه کنن.
این برای هیلوهای بانجی که 25 سال پیش ساختن امکانش وجود داره ولی برای دستینی نه.

واقعا حیف این سیستم شوتینگ و دنیای بازی نیست که نخوان همچین کاری کنن؟
همین الان دستینی 3 که بیاد یعنی کل این محتوای گولاخ دستینی 2 برای همیشه غیر قابل دسترس میشه و بعد از مدتی سرورهاش خاموش میشه؟
خب حالا ماها که هیچی ولی این اصلا ناراحت کنندست که پلیرها در آینده نتونن همچین بازیی رو تجربه کنن.
امیدوارم حداقل ایندفعه براش راهکاری پیدا کنن و دیگه این محتوایی که برای نسخه دوم در دسترسه لااقل دیگه غیر قابل دسترس نشه ، انگاری که از اول هم چنین بازیی وجود نداشته.

مشکل فنیه و خیلی بد هم هست. چند وقت پیش یه نفر از بانجی شکایت کرده بود به اتهام سرقت ادبی بعد بانجی حتی جهت ارائه مدرک به دادگاه هم نتونست یه بیلد قابل بازی از Red War ارائه بده و جاش Let's Play کمپین رو به عنوان مدرک برده بودن دادگاه :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or