لیست Achievement های بازی Devil May Cry 4 مشخص شد

old_snake

کاربر سایت
8295dsy.jpg

734ub74.jpg

6y4k61k.jpg

8adb8z7.jpg

7xt1ve8.jpg

اقا یکی هم لطف کنه ترجمه فارسیش رو بگه تا من زودتر بدونم:biggrin1:اخه خیلی کارا دارم با این بازی این بازی بسته به جونم خیلی وقته تو کف این یکیم :biggrin1:

اقا یکی هم لطف کنه ترجمه فارسیش رو بگه تا من زودتر بدونم
به ترجمه کردن نیست!! یکی باید تمام آچیومنتها رو آزاد کنه بعد راه گرفتنشون رو از روی تجربه باید بگه و بهمون یاد بده. در این باب باید دست به دامانه
اشکان و امیر جون بشی :biggrin1:.

به ترجمه کردن نیست!! یکی باید تمام آچیومنتها رو آزاد کنه بعد راه گرفتنشون رو از روی تجربه باید بگه و بهمون یاد بده. در این باب باید دست به دامانه
اشکان و امیر جون بشی :biggrin1:.

اون رو خودم میدونم اقای بد اخلاق :biggrin1:شوخی ببخشید نه میخوام روی هم رفته یکی ترجمه فارسیش رو بگه کار ها حله:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

خوب من چندتای اولشو برات میگم
کامل کردن مرحله 11 در درجه سختی human mode 10G
کامل کردن تمام مرحله ها در درجه سختی human mode 10G
کامل کردن مرحله 11 در درجه سختی Devil Hunter Mode 10G
کامل کردن تمام مرحله ها در درجه سختی Devil Hunter Mode 20G
فعلا همین چهار تا کافیه
ولی چه شود این مرحله 11:)

خوب حالا چندتا دیگه
کامل کردن تمام مرحله ها در درجه سختی Human با گرفتن رتبه ی S پاداش 20G
کامل کردن تمام مرحله ها در درجه سختی devil hunter با گرفتن رتبه یS پاداش 30G
کامل کردن یک مرحله با گرفتن رتبه ی S پاداش 10G
بدست آوردن 10000 red orbs پاداش 10G
بدست آوردن 10000 Proud Souls پاداش 10G
موفق باشید

اقا ببخشید اگر ما مثلا" بدست آوردن 10000 Proud Souls پاداش 10G را بدست بیاریم این 10G که بدست میاریم به چه درد میخوره؟:confused: باهاش میشه چیکار کرد؟

من 360 ندارم که بدونم چیکار میشه باهاش کرد ولی فکر کنم میشه باهاش بازی آرکید دانلود کرد که البته این بازی ها پولی اند ولی برای اینکه شما فلان G داری میتونی بصورت رایگان دانلود کنی البته ممکنه کارهای دیگه هم بشه باش انجام داد G هم از اول کلمه Gamescore گرفته شده

اتفاقا" 10 تا از 1000 تا کم داره !
990G
اين طور نيست بازي داراي 45 آچيومنت با مجموع 1000 امتياز است.
http://www.xbox360achievements.org/achievements.php?gameID=296
من 360 ندارم که بدونم چیکار میشه باهاش کرد ولی فکر کنم میشه باهاش بازی آرکید دانلود کرد که البته این بازی ها پولی اند ولی برای اینکه شما فلان G داری میتونی بصورت رایگان دانلود کنی البته ممکنه کارهای دیگه هم بشه باش انجام داد G هم از اول کلمه Gamescore گرفته شده
كاملا اشتباه!
GamerScore صرفا به درد كار خاصي نميخوره. فقط نشون ميده كي بيشتر كارايي كه خواسته شده رو انجام داده.
اوني هم كه شما گفتيد‌Microsoft Point هست كه بايد بخريد.
در ضمن ليست Achievement هاي بازي X360 هم ديگه جزو اخبار محسوب مي شن؟:-"

من 360 ندارم :evil:
پس نسخه ps3 چی چون من ps3 دارم:love:

پس یعنی کسایی که ps3 دارن خودشونو خسته نکنند که با حالت سخت و..... تا اخر بازی برند. level های مختلف رو هم نگیرند؟ :confused:چون به هیچ دردشون نمیخوره؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or