لیست دایناسور ها و موجودات در بازی Turok

old_snake

کاربر سایت
B000O5DS32%253FSubscriptionId=0EMV44A9A5YT1RVDGZ82

Brachiosaurus

Coelophysis

عکسی از این دایناسور:

Coelophysis014.jpg

Compsognathus

عکسی از این دایناسور:

gsp_compsognathus.png

Dilophosaurus

عکسی از این دایناسور:

dilophosaurus2.gif

Dromaeosaurus — موجودی است با چشم های بزرگ و کوچک! شاید نوجوان دایناسور Utahraptors باشد.

Gallimimus

Lurker — این یک موجود ساختگی توسط خود بازی هست.

Parasaurolophus

Tyrannosaurus Rex — فکر میکنم: پادشاه های ستمکار

Juvenile Tyrannosaurus Rex — فکر میکنم: پادشاه های نوجوان ستمکار!

Utahraptor — ظاهرا این موجود مدل های مختلفی در بازی داره؛ مرد، زن، نوجوان.

عکسی از این دایناسور:

raptor.jpg

عقرب های غول پیکر

حشرات غول پیکر مختلف

Miscellaneous sea serpent boss

Pteranodon

یک سری دایناسور گیاه خوار — این ها یک سری دایناسور هستند که در بازی با ما کاری ندارند ( بی خطر هستند )

یک گیاه غول پیکر گوشتخوار!

عکس ها رو برای اینکه با شکلشون آشنا شید خودم از تو Google سرچ کردم، ممکن تو بازی به این شکل نباشن!

B000O5DS32%253FSubscriptionId=0EMV44A9A5YT1RVDGZ82

Tyrannosaurus Rex — فکر میکنم: پادشاه های ستمکار

Juvenile Tyrannosaurus Rex — فکر میکنم: پادشاه های نوجوان ستمکار!
همه چي نبايد تحت الفظي ترجمه بشه که!:biggrin1:
Tyrannosaurus Rex
تيرانازوروس! خفن ترين دايناسو هست(پادشاه های ستمکار چي چي هست!:biggrin1:)
Juvenile Tyrannosaurus Rex بچه تيرانازوروس(نه وليعد تيرانازوروس!شما که خانواده سلطنتي رو اوردي اين وسط بابا!:biggrin1:)
پ.ن.Juvenile رپره!:biggrin1:

خدايي وقتي سر مطلب رو خوندم خندم گرفت گفتم تا حالا نديده بوديم
ليست داينا سورا جايي باشه
مگه كسي اينا رو ميشنا سه كه ليستش رو گزاشتند
ولي بازم دمت گرم كه با عكس گزاشتي تا يك چيزايي حاليمون بشه

من از بچگی عاشق دایناسور بودم اونوقتا همه کتابهایی که میدیدم جالبه در موردشون رو می گرفتم و می خوندم از علمیاش تا تخیلیاش مثل پارک ژوراسیک (اون موقع کلاس 5 ابتدایی بودم و این کتاب حدود فکر کنم 800 صفحه بود:biggrin1:)
در کل دستت درد نکنه :love:
ایکاش دینو کرایسیس رو ادامه میدادن مثل شماره یکش نه بعدیاش :biggrin1:

یادش بخیر یه زمانی همه فکر و ذکرم دایناسورا بودن. میخواستم بزرگ شدم مثل فیلم ژوراسیک پارک زندشون کنم !!! :(

Tyrannosaurus Rex
31Yr7PDFAuL._AA280_.jpg

این T-Rex بدبخت یه زمانی برای خودش خیلی شاخ بود ! نماد دایناسورهای گوشتخوار ستمگر و اینا ! ولی چند وقت پیش دانشمندا گفتن به خاطر هیکل فوق العاده بزرگی که داشته و وزن زیادش و به خاطر دستهای خیلی کوچیکش (!) اصلآ نمیتونسته تند راه بره چه برسه به اینکه دنبال بقیه دایناسورها بدوئه !!! برای همین میگن به احتمال خیلی زیاد لاشخور بوده و جنازه دایناسورهای مرده رو نوش جون میکرده !

Pteranodon
pteranodon.jpg

معروف ترین دایناسور پرنده گوشتخوار

این دو تا هم گیاهخوار بودن :
Brachiosaurus
brachiosaurus.jpg

Parasaurolophus
Parasaurolophus.jpg

آخ جون دعوا! اونم با دایناســـــــــــور... :thumbsup: :excited:
من از کوچیکی دلم می خواست دایناسور بکشم ... :flexion: ...همین الآنشم بشدت مشتاقم... :biggrin1:...
البته اون موفع فکر می کردم فقط با سلاح های فوق پیشرفته میشه ...:gunner:... ولی تو این Trailer آخری که ازش دیدم ، یارو زد گردن دایناسوره رو شیکوند...:shocked:... این دیگه آخر حاله ...:wow:...
خدا کنه بازیش Co-Op بشه... اون وقت با آریا جان و تکاوچ جان ، 3 نفره میریم دایناسور کشی... :biggrin1:
البته میدونم داستانش زیاد ربطی به دایناسور ها نداره و این مخلوقات خدا اونجا بیشتر نقش نخودو دارن ، ولی خوب همینشم خیلی حال میده... :biggrin1:

خدا کنه بازیش Co-Op بشه... اون وقت با آریا جان و تکاوچ جان ، 3 نفره میریم دایناسور کشی... :biggrin1:
البته میدونم داستانش زیاد ربطی به دایناسور ها نداره و این مخلوقات خدا اونجا بیشتر نقش نخودو دارن ، ولی خوب همینشم خیلی حال میده... :biggrin1:
پایتم شدید :love:برید جلو منم میام:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or