لیست بازی های PlayStation Vita TV در هنگام عرضه

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps-vita-tv.jpg

کمپانی سونی لیست بازی های PlayStation Vita TV را که برای عرضه همزمان با کنسول در نظر گرفته شده است اعلام کرد.
با Vita TV کاربران می توانند بازی های کنسول PSOne، PSP و برخی عناوین PS Vita را در تلویزیون با کنترلر DualShock 3 تجربه کنند. همچنین این دستگاه قابلیت اجرای Remote Play با PS4 را داراست. از آنجایی که DualShock 3 دارای قابلیت های صفحه لمسی Vita نمی باشد، تمامی بازی های PS Vita قابل اجرا نخواهد بود.
از میان بازی هایی که برای عرضه در نظر گرفته شده است می تواند به Rayman Origins, Lumines Electronic Symphony, MotorStorm RC, Ratchet & Clank: Q-Force, Final Fantasy X and X-2 HD Remastered, Ninja Gaiden Sigma Plus, Dead or Alive 5 Plus و Ultimate Marvel vs. Capcom 3 اشاره کرد. (لیست کامل به در سایت ژاپنی سونی)
Vita TV برای ژاپن در 14 نوامبر و به قیمت 9,480 ین (حدود 95 دلار) عرضه خواهد شد.
Gamespot

اگه باعث بشه بازیا ی جدید ویتا قابلیتای لمسیشون کم بشن خودم سونی رو خفه میکنم:دی
من واقعا نمیدونم ملت چه جوری از این تو فرومای اونور آبی خوششون اومده8-|

یکی قشنگ بیاد توضیح بده واسه من. :دی

الان ما این دستگاه رو بخریم و دسته هم داشته باشیم، بازی ها رو تو حافظه خود همین دستگاه میشه ریخت؟

دوما اگر بخوایم بازی های ویتا رو با این بازی کنیم، باید خود کنسول Vita رو هم داشته باشیم دیگه؟ اگر بخوایم بازی های PSOne رو انجام بدیم هم به چیز دیگه ای نیاز داریم؟

الان ما این دستگاه رو بخریم و دسته هم داشته باشیم، بازی ها رو تو حافظه خود همین دستگاه میشه ریخت؟

دوما اگر بخوایم بازی های ویتا رو با این بازی کنیم، باید خود کنسول Vita رو هم داشته باشیم دیگه؟ اگر بخوایم بازی های PSOne رو انجام بدیم هم به چیز دیگه ای نیاز داریم؟
بلی این دستگاه خودش مموری میخوره
نیازی به ویتا نیست .این دستگاه خودش یه ویتا هست ولی بدون صفحه نمایش

اگه باعث بشه بازیا ی جدید ویتا قابلیتای لمسیشون کم بشن خودم سونی رو خفه میکنم:دی
من واقعا نمیدونم ملت چه جوری از این تو فرومای اونور آبی خوششون اومده8-|
احتمالا مثل ouya بازیهایی که قابلیت لمسیشون تو گیم پلی تاثیر گذاره رو براش عرضه نمی کنند.
اتفاقا گزینه خیلی بهتری از Apple TV و Google TV هست..چون هم بازیهای خیلی بهتری داره هم سونی سیستم موزیک و فیلم قوی داره..

باید بری استور سونی همه اینا رو به شکل دیجیتالی بخری :دی
یعنی برای موتور استورم که مجانی ـش هم مفته 10 دلار بدی !:دی

آها پس در حال حاضر خرید دیجیتالی باید واسش انجام بدی. خیلی خوبه.

بلی این دستگاه خودش مموری میخوره
نیازی به ویتا نیست .این دستگاه خودش یه ویتا هست ولی بدون صفحه نمایش

خیلی جالبه پس و قیمتش هم خیلی خوبه. فقط خرجش بازی و یه تلویزیون.

===========================
خیلی ممنون بابت توضیحات.

داوود جان ، تو بخش تریلر های جدید ازش ویدیو گذاشتن حتما ببین حجمی هم نداره ویدیوش ، مث ویتا رم ههممیخوره بهش ، بازیای 1 و پی اس پی و ویتا رو اجرا میکنه و بازیای4 رو ریموت اجرا میکنه!

این بازی هایی که لیست شدن،که روی همون کنسول های خانگی هم هست! :| ، لیست اصلی رو هم تا جایی که میشد خوند،یه سری Visual Novel بودن، که اونا هم باز رو PS3 هست فکر کنم! :d
کلا من درکش نمیکنم Vita TV رو :-"

البته یه مساله ای وجود داره :دی
اگر drm چیزی نداشته باشه و اگر هک بشه خوبه :دی
البته فکر بازی کردن بازی های psp و PS1 رو از سرتون بیرون کنید به خاطر رزولیشن :دی
ولی بازی های ویتا خوب باید باشه

این بازی هایی که لیست شدن،که روی همون کنسول های خانگی هم هست! :| ، لیست اصلی رو هم تا جایی که میشد خوند،یه سری Visual Novel بودن، که اونا هم باز رو PS3 هست فکر کنم! :d
کلا من درکش نمیکنم Vita TV رو :-"

ولى با توجه به پيش فروش که ماکان خبرشو زده مثه اينکه بقيه زيادى درکش کردن :d

به به
انچارتد هم پس با این اوضاع نمی تونه اجرا کنه.:|
يه سري بازيا فعلا قابل بازي نيستن اما بعد از عرضه يه آبديت براي دستگاه مياد كه DS4 رو ساپورت ميكنه و بازياي تاچ هم قابل بازي ميشن و از اين به بعد هم احتمالا بازيا دو نسخه ميان يكي با تاچ و ديگري بدون تاچ البته خوشبينانه اگه حساب كنيم بدبينانه هم ميشه اينكه كلا بيخيال تاچ ميشن و بازيا از اين به بعد همه با كنترولر بايد بازي بشن

- - -ویرایش - - -

ه عزيز من هم كاتريج Vita بهش ميخوره و هم اينكه ميشه بازياي استور رو هم مثل ويتا ازش استفاده كرد به علاوه اينكه تا اونجايي كه من ميدونم بازياي PSP روي ويتا كپي خور شده رو اينم سيستم همونه ديگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or