KhashiMetal کاربر سایت Sep 17, 2007 #1 نسخه ي NTSC : اينجا نسخه ي PAL : اينجا آخرين سرعت دانلود : با سرعت 28 در ADSL 128
Hamid_da2007 کاربر سایت Sep 17, 2007 #5 نوشته شده توسط hlozeie: یعنی واسه هر دوش میشه بیشتر... نمیشه که... مگه میشه هم U باشه هم J؟
Lich King Administrator Sep 17, 2007 #6 این بازی ها که نوشته شده NTSC همش UC هست. کلا ریجن J زیاد تو اینترنت و سایت های تورنت گیر نمیاد و فقط تو یسری از tracker ها مثل [SIZE=-1]xbox-sky[/SIZE] می تونی اونارو پیدا کنی.
این بازی ها که نوشته شده NTSC همش UC هست. کلا ریجن J زیاد تو اینترنت و سایت های تورنت گیر نمیاد و فقط تو یسری از tracker ها مثل [SIZE=-1]xbox-sky[/SIZE] می تونی اونارو پیدا کنی.
kiya کاربر سایت Sep 18, 2007 #7 ببخشید اینجا میپرسم ولی بهترین نرم افزار برای دانلود تورنت بنظر شما کدومه؟ مرسی
R R.I.P Father کاربر سایت Sep 18, 2007 #8 نوشته شده توسط kiya: ببخشید اینجا میپرسم ولی بهترین نرم افزار برای دانلود تورنت بنظر شما کدومه؟ مرسی بیشتر... µTorrent پ ن:نمیذاره 1 کلمه بدم
نوشته شده توسط kiya: ببخشید اینجا میپرسم ولی بهترین نرم افزار برای دانلود تورنت بنظر شما کدومه؟ مرسی بیشتر... µTorrent پ ن:نمیذاره 1 کلمه بدم
morgul کاربر سایت Oct 2, 2007 #10 ya inke az site http://www.blackcats-games.net/ har 2 kamelan linke torrent midan
morgul کاربر سایت Oct 2, 2007 #11 albate bayad begam ke bayad register bekonid badesham bayad upload konid ta ban nashid
Reza-sony کاربر سایت Oct 2, 2007 #12 با اجازه khashiMetal توی torrentz.com اسم هر بازی رو که میخواین سرچ کنید ، اکثرا لینک بروز بازیها رو بهتون میده.
با اجازه khashiMetal توی torrentz.com اسم هر بازی رو که میخواین سرچ کنید ، اکثرا لینک بروز بازیها رو بهتون میده.
KhashiMetal کاربر سایت Oct 2, 2007 #13 نوشته شده توسط Reza-sony: با اجازه khashiMetal توی torrentz.com اسم هر بازی رو که میخواین سرچ کنید ، اکثرا لینک بروز بازیها رو بهتون میده. بیشتر... من نوكرم... منم همين كارو مي كنم ولي بايد بگردي بري يه لينكي كه ف ي ل ت ر نيست رو پيدا كني ... اين لينك هايي كه من مي زارم درسته بازي مازي چيزي نمي خواين ؟؟؟:laughing:
نوشته شده توسط Reza-sony: با اجازه khashiMetal توی torrentz.com اسم هر بازی رو که میخواین سرچ کنید ، اکثرا لینک بروز بازیها رو بهتون میده. بیشتر... من نوكرم... منم همين كارو مي كنم ولي بايد بگردي بري يه لينكي كه ف ي ل ت ر نيست رو پيدا كني ... اين لينك هايي كه من مي زارم درسته بازي مازي چيزي نمي خواين ؟؟؟:laughing: