ليست اين هفته XBL منتشر شد!

SaDrA-HhH

Loyal Member
modernwarfare2411.jpg

ليست اين هفته XBL منتشر شد!

بله ليست اين هفته هم منتشر شد که در کمال نآباوری MW2 در بالای جدول قرار دارد و ريچ رتبه دوم را بدست آورده است!

1. Modern Warfare 2
  2. Halo: Reach
  3. Halo 3
  4. Call of Duty: WaW
  5. FIFA Soccer 11 Dem
  6. FIFA 10
  7. Call of Duty 4
  8. Madden NFL 11
  9. GTA IV
  10. Battlefield Bad Co. 2
  11. Gears of War 2
  12. Red Dead Redemption
  13. Halo 3: ODST
  14. Forza Motorsport 3
  15. Left 4 Dead 2
  16. NBA 2K11 Demo
  17. NHL 11
  18. NCAA Football 11
  19. Pro Evolution Soccer 2011 Demo
  20. Madden NFL 10

بله ليست اين هفته هم منتشر شد که در کمال نآباوری MW2 در بالای جدول قرار دارد و ريچ رتبه دوم را بدست آورده است!
این در کمال ناباوری کجای متن منبع هستش ... ؟!
وقتی عنوانی مثل MW2 یک سال تو تمام چارت های فروش دنیا تو رتبه های بالا بوده و روز به روز به شمار بازی کننده هاش داره اضافه میشه چطور انتظار میره Player هایی که MW2 تو یک سال جمع کرده رو Reach تو یه هفته پیدا کنه ... ؟! باز اگه یه ماه گذشت و ریچ بازم اول نشد میشه گفت در کمال ناباوری و نه هفته ی اول !!

این در کمال ناباوری کجای متن منبع هستش ... ؟!
وقتی عنوانی مثل MW2 یک سال تو تمام چارت های فروش دنیا تو رتبه های بالا بوده و روز به روز به شمار بازی کننده هاش داره اضافه میشه چطور انتظار میره Player هایی که MW2 تو یک سال جمع کرده رو Reach تو یه هفته پیدا کنه ... ؟! باز اگه یه ماه گذشت و ریچ بازم اول نشد میشه گفت در کمال ناباوری و نه هفته ی اول !!
Correct !
حرف منطقی و فراتر از اونه !:d اگه 1 ماه گذشت و اول نبود اون موقع حسابه !

تو قسمت آنلاین هیلو اون بالا سمت چپ فکر کنم تعداد افراد آنلاین در هیلو رو نشون میده که این چند روزه که من رفتم زیر 600 هزار نفر نبود..! حالا نمیدونم چه طوری MW2 اول شده ..!

بعد منبع هم بگزار شاید نوشته باشه لیست این ماه چون معمولا XBL ماهی آمار میده..

آمار مال هفته ی 13 تا 19 سپتامبر هست.
منبع
الان فکر کنم 24 سپتامبر باید باشیم که....

این کامنت های تو منبع هم خیلی جالبه همه شاخ در اوردن

آخرین ویرایش:
تو قسمت آنلاین هیلو اون بالا سمت چپ فکر کنم تعداد افراد آنلاین در هیلو رو نشون میدهکه این چند روزه که من رفتم زیر 600 هزار نفر نبود..! حالا نمیدونم چه طوری MW2 اول شده ..!

بعد منبع هم بگزار شاید نوشته باشه لیست این ماه چون معمولا XBL ماهی آمار میده..
آمار مال هفته ی 13 تا 19 سپتامبر هست.
منبع

عزیز من نسخه‌ی دموش هست
مثل فیفا 11
ایشون هم نگفتن که نسخه کامله. نسخه دمو روی لایو نیومده. حداقل ماها که اکانت US دارم هنوز نمی بینیم دمو رو روی لایو.

• Like
Reactions: 54M113
چطور انتظار میره Player هایی که MW2 تو یک سال جمع کرده رو Reach تو یه هفته پیدا کنه ...

یه هفته هم نمیشه بابا......بازی تو شب 14 سپتامبر شروع به فروش کرده و این آمار مال 13 تا 19 هستش .....یعنی فقط 5 روز هفته واسه reach شامل میشه........ .

ولی من دیروز تو لایو بودم موجود بود.
عزیز من خوب میگیم نیست دیگه. ما هم دوست داریم بازی کنیم ببینیم چجوری شده این شماره جدیدش. شما ببین اکانتت مال کودوم کشوره.

ویرایش: بله همین الان چک کردم روی اکانت های UK اومده و روی US هنوز هم خبری نیست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or