لطفا حتما بایوس مادربردهای چیپست سری 600 و 700 اینتل را به روز رسانی کنید!

Armin_Abishi

عضو جدید
با سلام

دوستان و کاربران عزیزی که مادربرد های چیپست سری 600 و 700، مانند H610, B660, H670, Z690, B760, H770, Z790 دارند، حتما باید بایوس مادربردهای خود را به روز رسانی کنند. علی الخصوص اگر از پردازنده های نسل 13 و 14 اینتل استفاده می کنند، باید این به روز رسانی را هرچه زودتر انجام دهند تا هم تنظیمات پیش فرض شرکت اینتل در مادربردهای آنها فعال شود، و هم سلامت و دوام پردازنده‌های شان تضمین شود.

برای آپدیت بایوس کافیه به سایت سازنده مادربرد خودتون مراجعه کنید و آخرین نسخه بایوس را دانلود و نصب کنید. اگر برای نصب بایوس کمکی نیاز داشتین، سؤال بپرسین، حتی المقدور راهنمایی کنم.

اینکه بایوس باید آپدیت بشه که طبعا خوبه اما خیلیا جاها میگن که درصورتیکه مشکل خاصی وجود نداره بهتره از انجام اینکار بویژه از سوی کاربران عادی پرهیز بشه چون دارای ریسک هست. من خودم چند ماه پیش آپدیت کردم و گمان نکنم نیاز باشه تا مدتی آپدیت بشه. مگه اینکه بگید مورد خاصی هست که اینکار رو الزام میکنه

با سلام

دوستان و کاربران عزیزی که مادربرد های چیپست سری 600 و 700، مانند H610, B660, H670, Z690, B760, H770, Z790 دارند، حتما باید بایوس مادربردهای خود را به روز رسانی کنند. علی الخصوص اگر از پردازنده های نسل 13 و 14 اینتل استفاده می کنند، باید این به روز رسانی را هرچه زودتر انجام دهند تا هم تنظیمات پیش فرض شرکت اینتل در مادربردهای آنها فعال شود، و هم سلامت و دوام پردازنده‌های شان تضمین شود.

برای آپدیت بایوس کافیه به سایت سازنده مادربرد خودتون مراجعه کنید و آخرین نسخه بایوس را دانلود و نصب کنید. اگر برای نصب بایوس کمکی نیاز داشتین، سؤال بپرسین، حتی المقدور راهنمایی کنم.
من کلا هیچی بد نیستم
میشه از صفر راهنمایه نصب بایوسو بذاری ؟
البته بیشتر مربوط به پردازنده های k هست که شامل من میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or