AM†R کاربر سایت Sep 15, 2011 #211 خوشم میاد پرچم اساسین همیشه بالاست راستی فیفا 12 هم اضافه میکردی بد نبود:d
SHANSER کاربر سایت Sep 21, 2011 #213 فقط fifa 12 هر یکساعت یکبار میام بازیسنتر یکی خبر لیک شدن بازی رو بده روحم به پرواز در بیاد ولی خبری نمیشه
فقط fifa 12 هر یکساعت یکبار میام بازیسنتر یکی خبر لیک شدن بازی رو بده روحم به پرواز در بیاد ولی خبری نمیشه
mahdi007 کاربر سایت Sep 21, 2011 #214 من هم بد جور منتظر بازیهای fifa12 و gears3 و درایور سانفرانسیسکو :d
hustler کاربر سایت Sep 21, 2011 #216 دوستان زیرخاکی میکشید بیرون؟! این تاپیک ماله 4 سال پیشه اگر مایلید خوب یه نظر سنجی جدید بگذارید بهتر نیست؟!
دوستان زیرخاکی میکشید بیرون؟! این تاپیک ماله 4 سال پیشه اگر مایلید خوب یه نظر سنجی جدید بگذارید بهتر نیست؟!
DRIVER کاربر سایت Sep 21, 2011 #217 من فعلا فقط منتظر C4eva هستم و دیگر هیچ هر موقع درست شد لیست هم ارائه میدم
ravi کاربر سایت Sep 21, 2011 #218 Battlefield 3... Dance Central 2.... CoD: Modern Warfare 3.... Need for Speed The Run.... Driver.... Fifa 12... فکر کنم همینا بود...:d
Battlefield 3... Dance Central 2.... CoD: Modern Warfare 3.... Need for Speed The Run.... Driver.... Fifa 12... فکر کنم همینا بود...:d
Bianconeri کاربر سایت Sep 21, 2011 #220 نوشته شده توسط siavash sikal: من فعلا فقط منتظر C4eva هستم بیشتر... دقیقا.این روزها همه منتظر LT+2.0 هستند.شما چه طور؟
نوشته شده توسط siavash sikal: من فعلا فقط منتظر C4eva هستم بیشتر... دقیقا.این روزها همه منتظر LT+2.0 هستند.شما چه طور؟
farhad_fr2 کاربر سایت Sep 21, 2011 #221 نوشته شده توسط hustler: دوستان زیرخاکی میکشید بیرون؟! این تاپیک ماله 4 سال پیشه اگر مایلید خوب یه نظر سنجی جدید بگذارید بهتر نیست؟! بیشتر... باریک آفرین داداش خوب شد گفتی خوب راست میگه نظر سنجی بالای تاپیک رو نگاه کنین مال عهد دقیانوسه !
نوشته شده توسط hustler: دوستان زیرخاکی میکشید بیرون؟! این تاپیک ماله 4 سال پیشه اگر مایلید خوب یه نظر سنجی جدید بگذارید بهتر نیست؟! بیشتر... باریک آفرین داداش خوب شد گفتی خوب راست میگه نظر سنجی بالای تاپیک رو نگاه کنین مال عهد دقیانوسه !
Tommy Vercettii کاربر فعال Sep 21, 2011 #224 باید به کاربر محترم Fratos تبریک گفت چون که باعث یک رکورد زنی در انجمن شدند...فاصله بین پست 183 و 184 این تاپیک حدود 4 ساله!!!!!!!!!!!!!!
باید به کاربر محترم Fratos تبریک گفت چون که باعث یک رکورد زنی در انجمن شدند...فاصله بین پست 183 و 184 این تاپیک حدود 4 ساله!!!!!!!!!!!!!!