لانچ halo برای xbox one به معنای نبود halo 4 بود !

FORSAK3N

کاربر سایت
درود

HALO میتوانست به عنوان یکی از بازیهای launch برای xbox one باشد اما فقط در صورتی که مایکروسافت طرفداران xbox 360 را نا امید میکرد و ساخت HALO 4 را کنسل مینمود.

69409509366970359375.jpg
Phil Spencer در گفتگویی با kotaku اشاره کرد :
چند سال پیش ما مشاجره ای داشتیم :"آیا باید Halo را به عنوان یک بازی launch برای xbox one بسازیم و Halo 4 را پارسال نمی ساختیم ؟"
اما من بر ساخت Halo 4 در سال قبل اصرار داشتم ، و واقعا هیچ راهی نبود که ما بتوانیم با 343 کنار بیایم که یک Halo کامل را در یک سال منتشر کنیم. پس این نقشه ای بود که کشیدیم. به شخصه احساس خوبی در موردش دارم.
Spencer از ساخت دیر به دیر عنواین HALO دفاع کرد و به غیر قابل قبول بودن عنوان سالیانه cod اشاره نمود.
بر خلاف بعضی از فرنچایز ها که از طرف 1.000 نفر مدیریت میشود ، HALO متعلق به 343 است و این تیم به طور حتم کنترل محکمی دارد. آن ها تیم ما هستند.
مشاجره ای در مورد داشتن یک نسخه HALO در launch _ یک HALO واقعی ، همانند HALO 4 یا به بزرگی عدد 5 _ چیزی است که ما دو یا سه سال پیش مجبور بودیم شروع کنیم. ما مشاجره کردیم، و اندیشیدیم که HALO 4 منتشر شود و زمانی که اولین نسخه کامل از این سری که ساخت آن به طور داخلی بر عهده 343 بود فرود آمد ، برای خریداران 360 و همچنین برای استدیوی 343 که ناخدای چنین کشتی باشد تجربه ای عالی بود.

HALO صد البته برای xbox one منتشر میشود !، مایکروسافت یک teaser در e3 2013 منشر نمود.
با تشکر از GameSpot
منبع

آخرین ویرایش:
هیلو تا وقتی بزرگ بود که دست بانجی بود.بانجی هم با ریچ دیگه حجت خودش رو تموم کرد.
هیلوی 343 بازی خوبی بود ولی اصلا در حد هیلوهای بانجی نبود.از طراحی مپ و اسلحه و کرکتر ها گرفته تا ...(همه رو گفتم دیگه:d)
به قول یکی از بزرگان ، هیلو 4 محیطی شبیه به mass effect داشت و گرانت هاش اصلا یه جوری بودن.شبیه گرانت نبودن:d(خودش میدونه با کیم،تخم چشم بود ...)

تنها مشکل هیلو 4 اون حس هیلو نبودن بود :دی اما 343i به عنوان اولین بازیش خیلی خوب از پسش بر اومد، حالا که پخته تر شده قطعا می تونه هیلو رو دوباره به اوج برگردونه

تنها مشکل هیلو 4 اون حس هیلو نبودن بود :دی اما 343i به عنوان اولین بازیش خیلی خوب از پسش بر اومد، حالا که پخته تر شده قطعا می تونه هیلو رو دوباره به اوج برگردونه
این نیمه ی پر لیوانه.نیمه ی خالی لیوان میشه اینی که من میگم:d:(با مثال میگم)
مثل کالباسی میمونه که شب قبل خورده شده و خوشمزه بوده.حالا صبح پا میشی و چون مقدار کمی از کالباس دیشب مونده ، بقیش رو با نون میخوری.تقریبا همون مزه رو میده.ولی بعد از اینکه تموم شد میخوای چیکار کنی؟

اینم واسه لانچ میزاستن رسما xbox360 اخرای عمرش هیچی واسش باقی نمیموند :d
تازه احتمالا به سرنوشت فورتزا 5 دچار میشد
دوست عزیز اگه متای FORZA 5 پایین اومده به این دلیله که TURN 10 این نسخه رو تو کمتر از 2 سال ساخته و وقت کافی واسه ساخت بازی نداشته ولی باز با این اوصاف تنها بازی سبک RACING SIMULATOR تو نسل هشتمه ، حالا اگه 343 ساخت HALO 4 رو کنسل میکرد بیشتر از 6 سال وقت واسه ساخت HALO XBOX ONE داشت ، من فن XBOX ONE نیستم اما اولین دلیلم واسه خرید XBOX ONE همین HALO هستش. HALO اولین کنسول XBOX رو به تمام دنیا معرفی کرد و راستش تا به حال هیچ FPS به بزرگی HALO ندیدم !

Halo 4 مشکلش زیادی هیلو بودنه:dکاملا یه سرو گردن از Reach بالاتر بود

Halo 5 با 60FPS و ماشین های بیشتر توی مولتی خفن تر از همیشه برمیگرده:d

59540545454821834822.jpg

اصن میگیم Reach داستانش بد بود . Bloom هم داشت و مولتی ـشم خوب نبود [ مخالف هر دو مورد هستم :d ] ... ولی عمرا اختلافشون یه سر و گردن نبود ! :|
هیلو ریچ ، واسه من از لحاظ مولتی رتبه اول و هیلو 1 از لحاظ کمپین رتبه اول رو داره.
خواهشن دوستان هیلوی 343 رو اصلا قاطی با هیلو های بانجی نکنن.
کاش 343 واسه بازیش از یک اسم دیگه به جز هیلو استفاده میکرد.مثلا : mixed space wars یا هر چی.
اصلا دلیل اینکه کنسول 360 با ارزشه و نباید فروختش ، وجود هیلو های بانجی و گیرز های اپیک هست.تمام.

اصن میگیم Reach داستانش بد بود . Bloom هم داشت و مولتی ـشم خوب نبود [ مخالف هر دو مورد هستم :d ] ... ولی عمرا اختلافشون یه سر و گردن نبود ! :|

از نظر داستانی, شخصیت پردازی و گرافیکی فکر نمیکنم لازم باشه در مورد سر و گردنش بحث کنیم!قشنگ معلومه :d اما گیم پلی و مولتی رو موافقم که یه سرو گردن بالاتر نبود ولی باز Halo 4 بهترـه !

halo 4 همه چیزش خوب بود ولی این نژاد جدیده بر عکس کاوننت ها خیلی مسخره بودن برا همین از halo reach بیشتر خوشم اومد.کلا تو halo 4 هر جا با کاوننت ها جنگیدم بیشتر از بقیه halo ها حال کردم ولی بقیه شو نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or