كي ميتونم به خودم بگم هارد كور گيمر؟

• Thread starter Thread starter mortit
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mortit

کاربر سایت
ميدونم شايد به نظر بعضي ها اين تاپيك مسخره بياد اما من خيلي دوست دارم كه بدونم كه يك هارد كور گيمر هستم يا نه دسترسي هم به لايو ندارم كه بدونم بازي بقيه در چه سطحي هست .:(
از ميزان گيمر اسكور ميشه فهميد؟

ميدونم شايد به نظر بعضي ها اين تاپيك مسخره بياد اما من خيلي دوست دارم كه بدونم كه يك هارد كور گيمر هستم يا نه دسترسي هم به لايو ندارم كه بدونم بازي بقيه در چه سطحي هست .:(

شما از همین الان میتونین به خودتون این لقب رو بدین.

زمانی که بازیهای مختلف در سبک های مختلف رو انجام بدی( فقط محدود به یه نوع سبک نباشی ... ) و بتونی از هر بازی نهایت لذت رو ببری و نه این که از همه بازیها ایراد بگیری ( حتی اگه اون بازی بدترین بازی تاریخ باشه ... )

آخرین ویرایش:
هاردکر گیمر به کسی‌ میگن که صنعت بازی هارو دنبال کنه و در جریان باشه ،تا اونجایی‌ هم که می‌تونه از بازی‌هایی‌ که نتونسته باهاشون ارتباط برقرار کنه ایراد نگیره. تا اونجایی‌ هم که می‌تونه سعی‌ کنه بازی هارو تموم کنه.

مشخصات خودتو میزای اینجا که بگی Hard core هستی ؟
yahoo_4.gif
My core is so hard
yahoo_4.gif
:))
pa na pa you think you are a hardcore gamer?
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hoom
کلا هاردکور گیم به کسی گفته میشه که زمان قابل توجهی رو صرف گیم بازی کردن کنه، معمولا هم علاقه داره که بازیهای رو انجام بده که کمی سخته و نیاز به زمان زیادی واسه تموم کردنش هست. هاردکور گیم ها علاقه شدیدی به رقابت دارن معمولا هم رقابتشون سازماندهی شده هست. مثل همین مسابقات جدید که تو ایران برگزار میشه. درضمن هارد کورها مسائل مربوط به صنعت گیم رو تعقیب میکنن

هاردکر گیمر به کسی‌ میگن که صنعت بازی هارو دنبال کنه و در جریان باشه ،تا اونجایی‌ هم که می‌تونه از بازی‌هایی‌ که نتونسته باهاشون ارتباط برقرار کنه ایراد نگیره. تا اونجایی‌ هم که می‌تونه سعی‌ کنه بازی هارو تموم کنه.

کلا به پلیر خوش اخلاق میگن هاردکر. :d

مشخصات خودتو میزای اینجا که بگی Hard core هستی ؟ :d

یعنی من که Duke Nukem Fore Ever رو بازی کردم و به یاد قدیما ازش ایراد نگرفتم و کلی باهاش حال کردم هاردکور هستم ؟ :d! بماند ! من مه سبکی رو بازی میکنم ! ولی بین MW3 و BF3 انتخاب من BF3 هست !

ممنون از پاسخ هاتون
فقط كسي كه همه ي كنسول ها و تقريبا همه ي بازي ها رو داره و تا حدودي مسائل مربوط به صنعت گیم رو تعقیب میکنه ولي بيشتر بازي ها رو فقط همون اوايلش رو رفته
و از بازي هاي محدودي خوشش مياد casual gamer هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or