كيك استارتر Shadow of Eternals با صداي David Hayter

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

benjohn

کاربر سایت
اين بازي در ابتدا به طور انحصاري براي WII u تاييد شده بود ولي پس از چندي بر روي PC هم تاييد شد هم اكنون هم خبر رسيده است كه دارندگان PS4 هم ميتوانند همزمان با PC و Wii U از اين بازي لذت ببرند

اين بازي در واقع ادامه ي معنوي بازي Eternal Darkness است كه توسط Silicon Knights بصورت انحصاري برروي گيم كيوب ارائه شده بود و توانست نظر بسياري از منتقدان و گيمرها را به خود جلب كند

Shadow-of-the-Eternals.png

حال به گزارش VG 24 7 اگر كيك استارتر اين بازي موفقيت آميز باشد بزودي شاهد عرضه ي اين بازي خواهيم بود

طبق ويدئويي كه با صداي ديويد هايتر ( دوبلور سابق شخصيت بيگ باس) انتشار يافته است سازندگان بازي درخواست جمع آوري حدود 750000 دلار شده اند اين در حالي است كه قبلا درخواست 1.5 مليون دلار كرده بودند تا به حال 370 نفر مبلغ 16177 دلار را متقبل شده اند

Denis Dyack سرپرست تيم سازنده گفته است كه ما ديگر در خواست خود را به نصف كاهش داده ايم بدين دليل كه توانستيم اين مبلغ را از جاي ديگري فراهم كنيم

لازم به توضيح است اين بازي با استفاده از Cry Engine ساخته خواهد شد

f2ead68686c50a0acc738883a9822bf9.jpg

منبع:
Shadow of the Eternals Kickstarter relaunched | VG247

توی مصاحبشون اعلام کرده بودن که علاقه کار کردن روی ps4 رو دارن الانم برای ps4 تایید شد

توی مصاحبشون اعلام کرده بودن که علاقه کار کردن روی ps4 رو دارن الانم برای ps4 تایید شد

كلا من احساس دو گانه اي در موردش دارم هم خوشحالم هم ناراحت دوست داشتم انحصاري ميموند:|
راستي مهدي جان يادته يه تريلر تو آپارات بود گذاشته بودي من هر چي گشتم پيدا نكردم اگه ميتوني لينكشو همينجا بذار بر و بكس ببينن چه مورد جالبيه دمت جيز:-*

حالا هیتر چه ربطی به این پروژه داره؟ فقط از صداش برا ویدیو استفاده کردند یا تو صداگذاری نقش داره؟

در این صورت نخریدن این بازی حرام است ، آدرس بدید دلار جور کنم بفرستم :دی

همون کرای انجین خرید بازی رو از نون شب واجب تر میکنه.:bighug:

من تريلرشو كه ديدم واقعا خشكم زد فوق العادست موسيقي و اتمسفر گرافيكشم واقعا عاليه بعلاوه اينكه شماره يكش هم روي گيم كيوب بينظير بود

- - -ویرایش - - -

اينم تريلرش:

[video=aparat;BwNyc]http://www.aparat.com/v/BwNyc[/video][/QUOTE]

سازندگان بازي درخواست جمع آوري حدود 750000 دلار شده اند اين در حالي است كه قبلا درخواست 1.5 مليون دلار كرده بودند تا به حال 370 نفر مبلغ 16177 دلار را متقبل شده اند

سرپرست تيم سازنده گفته است كه ما ديگر در خواست خود را به نصف كاهش داده ايم بدين دليل كه توانستيم اين مبلغ را از جاي ديگري فراهم كنيم

یکی این بالا رو برای من توضیح میده یعنی چی در خواست جمع اوری پول شدن از کی برای چی یه کم گنگه..............:-$

سازندگان بازي درخواست جمع آوري حدود 750000 دلار شده اند اين در حالي است كه قبلا درخواست 1.5 مليون دلار كرده بودند تا به حال 370 نفر مبلغ 16177 دلار را متقبل شده اند

سرپرست تيم سازنده گفته است كه ما ديگر در خواست خود را به نصف كاهش داده ايم بدين دليل كه توانستيم اين مبلغ را از جاي ديگري فراهم كنيم

یکی این بالا رو برای من توضیح میده یعنی چی در خواست جمع اوری پول شدن از کی برای چی یه کم گنگه..............:-$

درخواست پول از طرفدارا یه چیزی مثل Donateــه برای ساخت بازی محبوبشون .

كيك استارتر يه پر.ژه ي خيلي جالبه كه هر كي ميخواد براي پيشبرد يه مقصد عام المنفعه يا علمي ازش استفاده كنه اونجا براي اينكار پول جمع ميشه و در آخر كه پروژه انجام شد كمك كنندگان هم از منافع معنوي و يا مالي بهره مند ميشن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or