كمك كنيد >>> مشكل در صفحه ي تنظيمات بوت

Arman12h

کاربر سایت
مشكل در نصب ويندوز 8

سلام

اين مشكلش چيه ؟

تصوير :

q1725_DSC_0007.jpg

خواهشا كمك كنيد

آخرین ویرایش:
پیسی رو ریست کن ، دکمه های F11 یا F12 یا F10 رو بزن موی بوت سریع میاد از تو اون انتخاب کن . ( هر مادربردی یک دکمه داره شما کل دکمه های F رو تست کن . )

مشكلم جالا يه چيز ديگست

توي صفحه ي نصب ويندوز 8 اونجايي كه بايد محل نصب رو انتخاب كنيم ، اصلا هارد رو نمي شناسه !

توي اون تنظيمات بوت ، چه جوري بزارم كه بشناسه ؟

مشكلم جالا يه چيز ديگست

توي صفحه ي نصب ويندوز 8 اونجايي كه بايد محل نصب رو انتخاب كنيم ، اصلا هارد رو نمي شناسه !

اونجارو نمیدونم داداش . باید از آقا فرشاد سوال کنی ، ایشون وارد ترن . :)

مشكلم جالا يه چيز ديگست

آقا كمك كنيد

---------- نوشته در 10:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:46 AM ارسال شده بود ----------

مشكلم جالا يه چيز ديگست

هلپ مي پليز

---------- نوشته در 10:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 AM ارسال شده بود ----------

كمك كنيد ناموسا

---------- نوشته در 11:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:59 AM ارسال شده بود ----------

كمك كنيد

چي هست؟

از كجا بايد فعال كنم؟
فعال کن شاید.. شاید... مشکل حل بشه!
بستگی به نوع MB و BIOS داره؛ مثلا واسه من تو قسمت Advanced BIOS Features هستش.

---------- نوشته در 09:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:09 PM ارسال شده بود ----------

من تو گوگل یه سرچی کردم؛ اینطور که پیداست این مشکل هنوز حل نشده! چندتا راه حل از سایت Microsoft از طرف کاربران:
- HDD رو روی IDE تنظیم کن.
- شاید مشکل از DVD باشه، با یه DVD دیگه تست کن.
- آپشن AHCI باید از BIOS غیرفعال شود.
- شاید مشکل از DVD Rom باشه! من خودم هم احتمال میدم مشکل از DVD Rom باشه؛ با یه DVD Rom دیگه و یا با یه Flash Memory تست کن.

سلام

اين مشكلش چيه ؟

تصوير :
​

q1725_DSC_0007.jpg
​

خواهشا كمك كنيد
​

---------- نوشته در 12:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:38 AM ارسال شده بود ----------

هلپ مي پليز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or