كمك فوري ويروس حذف Folder Option

• Thread starter Thread starter BAYERN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

BAYERN

کاربر سایت
اين ويروس Folder Option را حذف ميكنه و وارد ريجستري هم كه بشي يا هر دستوري تو Run اجرا كني كامپيوتر ريست مي شه. اگه كسي ميتونه ياري كنه. ممنون ميشم

سلام من موسوی هستم از استان خوزستان

من در تشخیص ویروس و همچنین از بین بردن آن مهارت لازم را دارم
برای از بین بردن ویروس ذکر شده (folder option) باید مراحل زیر را انجام دهید
1=خرید مجموعه نرم افزار xtools که 3 سی دی هستند
2=استفاده از سی دی 3 xtools
3=سی دی را در درایو قرار داده و سیستم را restart کنید
4=از بین دو گزینه ظاهر شده (در سیستم عامل dos) گزینه 2 را انتخاب کنید
5=از بین چند گزینه های ظاهر شده گزینه antivirus را انتخاب کنید
6=از بین 3 گزینه گزینه 1 راانتخاب کنید
7=بعد از انتخاب گزینه درایو مورد نظر را انتخاب کنید
8=نکته1:در صورتی که بعد از اسکن درایو انجام شد و خواستید که دوباره درایو دیگری اسکن شود
بعد از ظاهر شدن پیغام yas no گزینه yes را انتخاب کنید
9=نکته2:باید کل هارد دیسک scan شود

موفق و سربلند باشید .:. پست الکترونیکی computerusa110@gmail.com

یک راه حل قوی برای کشتن ویروس ها

دوستان عزیز لطفا کامل مطالب را بخوانید وگرنه ضرر می کنید
با سلام خدمت دوستان عزیز ! :love:
برای کشتن ویروس هایی که اکثرا Folder Option و یا فایل های سیستمی و یا Autorun برای درایو درست کرده و یا از Explorer سو استفاده می کنند و ... از این روش که خودم چندین بار استفاده کرده ام و بسیار موثر بوده :
- ابتدا کامپیوتر را restart کرده و در (boot) راه اندازی سیستم دکمه F8 را فشار می دهیم تا وارد Safe Mode شپ(محیط امن ) شویم و بعد یک Antivirus قوی مثل NOD32 or Kasperasky را نصب می کنیم.
- بعد سیستم را Restart و بعد از بالا آمدن ، سیستم را اسکن کرده (جستجو برای کشتن ویروس ها ) و بعد از اسکن دکمه های ترکیبی Ctrl+Alt+Delete فشار می دهیم تا ٌWindows Task Manager باز شود و به بخش Processes می رویم و اگر Processes غیر از این Processes یک سری مانند زیر را مشاهده کردید به روی شان کلیک راست و گزینه End Processes را بزنید :
این لیست Processes هایی که اضافی هستند .::arrowd::.
- مرحله بعد در Start گزینه Run این فایل را اجرا کرده : msconfig در قسمت Startup تیک چنین گزینه هایی را بر می داریم .::arrowd::.
نکاتی : :arrowd:
برای از بین فایل های مخرب ویروسها !!
- ابتدا در My Computer و در منو Tools و Folder Option و در قسمت View گزینه Show hidden files and folders و تیک گزینه Hide protected operating system files (Recommended) را برداشته ( نکته : اگر Folder Option را نداشتید در Control Panel یک User جدید بسازید و در user جدید کار کنید ) و در My Computer و در قسمت Search ودر قسمت All Files And Folders و در قسمت More advanced Option تیک Search hidden files and Folders را بزنید و بعد چنین چیز هایی را جستجو و پاک می کنیم ::arrowd:
- بعضی از ویروس ها فایل های درون درایو ها و پوشه هایی تون رو مخفی سیستمی و مثل اون پوشه یک فایل اجرایی با همان نام و همان آیکن پوشه می سازد که با اجرا کردنشان هم پوشه باز می شود و ویروس دوباره اجرا می شود ( نکته : برای فهمیدن و پی بردن این فایل ها به رویشان کلیلک راست و Propertises زده در قسمت نوع فایل Aplplication هستند ) . بپا یک وقت اجراشون نکنید . برای این کار هم می توانید کل درایو را فرمت یا اگر نمی خواهید فرمت کنید می توانید آن فایل های اجرای را پاک کرده و در Start\Programes\Accessories\Command Prompet
می توانیم از دستو روبه رو استفاده کرده : Attrib <name file or Dir> -h -s

G:-":-"D LUCK
email :
toxic_lugcs@yahoo.com

Devil_May_Cry__Dante_by_starxade.jpg

سلام امین بنظرت از بین NOD32 or Kasperasky کدوم بهتر

mer300000000000

اگه نظر منو بخوایی : NOD32 آنتی ویروسی بسیار قوی و سبک هست و بشتر واسه کسایی هست که سرعت کامپیوترشون یکم کمه ! الته کسان دیگه هم استفاده میکنن !
و Kaspersky هم که خدوتون میدونید ضمن قوی بودنش خیلی سنگینه ! در کل هر دو قوی هستند
ولی من بهت پیشنهاد NOD رو میکنم ;)

یه ادم خیری پیدا شده بود البته هنوزم هست کسپر اسکای رو میداد با آپدیت مفتکی
الان یکساله که هر روز هم داره برام آپدیت میکنه دیروز همینطوری رفتم تو سایتش دیدم
اون رو برداشته و مک آفی رو گذاشته حالا من لینکشو میذارم تا شب هم اگه عمری باقی موند
اون کسپر رو آپلود میکنم میذارمش روی سایت واقعا چیز معرکه ایه نه کرک میخواد نه
نگرانی این هست که بعد ِ اولین آپدیت کرکتون از کار بیافته و ...

http://safety.aol.com/isc/BasicSecurity/

اون موقع که اینطوری بود که باید یه ایمل میدادید براتون یه کد فعال سازی میومد و تموم
خلاصه اگه تو این یکی هم همچین چیزی بود یه ایمل معتبر بدید

سلام امین بنظرت از بین NOD32 or Kasperasky کدوم بهتر

mer300000000000

گه نظر منو بخوایی : NOD32 آنتی ویروسی بسیار قوی و سبک هست و بشتر واسه کسایی هست که سرعت کامپیوترشون یکم کمه ! الته کسان دیگه هم استفاده میکنن !
و Kaspersky هم که خدوتون میدونید ضمن قوی بودنش خیلی سنگینه ! در کل هر دو قوی هستند
ولی من بهت پیشنهاد NOD رو میکنم ;)

من نظرم رو تو این تاپیک گفتم:
نظرسنجی:انتخاب بهترین انتی ویروس

با سلام !
آقایونی که نظر می دهید لطفا دلیل نظر تون بگید ! اگه زحمتی بکشین و دست به کیبورد شوید ! چرا NOD یا kaspersky یا ZoneAlarm یا ... بهتره ؟

Revoltech%20Devil%20May%20Cry%203%20Dante%20Figure%20dan008.jpg

شما به لینکی که من دادم برین خودتون خیلی چیزها رو متوجه میشید!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or