كمك در Dark Messiah of Might and Magic

• Thread starter Thread starter IGI
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چطور ميتونم سيو رو بهت بدم
ميري تو اون جايي كه بازي رو install كردي save ها تو يه folder به اسم save هست
برا الماس يكيش رو اون تابوته است
اون يكي چسبيده به ديوار به رنگ زرده
بعدي هم قبل از اون جايي كه بر مي گردي زير عنكبوت (همون جايي كه يه پل خراب شده)بغل درياچه
بايد با طناب بري پايين!(فهميدي كه!!)

ميري تو اون جايي كه بازي رو install كردي save ها تو يه folder به اسم save هست
برا الماس يكيش رو اون تابوته است
اون يكي چسبيده به ديوار به رنگ زرده
بعدي هم قبل از اون جايي كه بر مي گردي زير عنكبوت (همون جايي كه يه پل خراب شده)بغل درياچه
بايد با طناب بري پايين!(فهميدي كه!!)

مي شه بگي اون ديوار كجاست

سلام کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککک من رسیدم به اولین قول این بازی که همون پرنده قول اسا هست که از سقف میاد تو من نمی دونم باید چه شکلی بکوشمش دارم کلافه میشم :(

سلام کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککک من رسیدم به اولین قول این بازی که همون پرنده قول اسا هست که از سقف میاد تو من نمی دونم باید چه شکلی بکوشمش دارم کلافه میشم :(
همون موقع برو پشت اون در و بهد كه بهت حمله كرد و سرش بين چارچوب در گير كرد اهرم بستن را بكش

همون موقع برو پشت اون در و بعد كه بهت حمله كرد و سرش بين چارچوب در گير كرد اهرم بستن را بكش

دزست یادم نیست ولی وقتی وارد اتاق می شی درست روبروته! فکر کنم تو اون اتاق باشه که یه کنده از سقف اویزونه یا یه همچین اتاقی ! تو کنج دیوار ها رو نگاه کن (رو دیوار نزدیک سقف)

در اینده بیشترم کلافه میشی !:cheesygri

من يه جايه ديگه گير كرددم نميدونم كه اون يكي الماس كجاست
سلام شرمنده که نتو نستم جوابت را بدم نگاه بعد از این که در روبروی عنکبوت باز شد می ری جلو و از را پله می ری پائین و می ری دست چپ از راهرو می گزری با اون اسکلت ه ا می جنگی ونابود شون می کنی بعد اگر کمی بگردی یه دست گیره مثل فرمون ماشین پیداا می کنی که روی دیوار است همون جا که در است که بسته است و پشتش چند تا اسکلت است اگه به روبه رویت نگاه کنی اون بالا برو دسترو بچرخون و زود بپر پائین تا در بست نشده اسکلت ها را نابود کن برو همهی تابوت ها را بگرد اون تابوت آخری که کمی با تابوت های دیگه فرق داره توش الماس است موفق باشی خدا کنه درست راهنمائی کرده باشم و منظورم را خوب گفته باشم

سلام شرمنده که نتو نستم جوابت را بدم نگاه بعد از این که در روبروی عنکبوت باز شد می ری جلو و از را پله می ری پائین و می ری دست چپ از راهرو می گزری با اون اسکلت ه ا می جنگی ونابود شون می کنی بعد اگر کمی بگردی یه دست گیره مثل فرمون ماشین پیداا می کنی که روی دیوار است همون جا که در است که بسته است و پشتش چند تا اسکلت است اگه به روبه رویت نگاه کنی اون بالا برو دسترو بچرخون و زود بپر پائین تا در بست نشده اسکلت ها را نابود کن برو همهی تابوت ها را بگرد اون تابوت آخری که کمی با تابوت های دیگه فرق داره توش الماس است موفق باشی خدا کنه درست راهنمائی کرده باشم و منظورم را خوب گفته باشم
من اون الماس كه درون تابوته را برداشتم منظورم اون يكي الماسه كه ميگي روي ديوار زرد رنگه
را دقيقاً بگو كجاست

سلام همون جایی که توی پست قبلی خودم گفتم اون دستگیره را بچرخون توی همون محل به بالا به دیوار ها نگاه کن یه الماس زرد روی دیوار است با تیرکمانت باید یه تیر به طرف چوبی که به سقف چسبید بزنی و ازون بری بالا والماس را برداری موفق باشی

سلام همون جایی که توی پست قبلی خودم گفتم اون دستگیره را بچرخون توی همون محل به بالا به دیوار ها نگاه کن یه الماس زرد روی دیوار است با تیرکمانت باید یه تیر به طرف چوبی که به سقف چسبید بزنی و ازون بری بالا والماس را برداری موفق باشی
مشكل من اينه كه نمي تونم اون دستگيره را پيدا كنم
اگه ميشه جايه دقيقه اون دسگيره را بگو

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or