كمك در خريد كنسول

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

S0HEIL

کاربر سایت
سلام به كارشناسان و اساتيد بخش مقايسه ي كنسولها.بنده داراي يك عدد كامپيوتربامشخصاتcpu3full/vga geforce7300/ram1gig بوده و 1عدد دي اس Liteنيز در راه دارم كه امروز فردا مياد[از اون ور].در كنار اين دو موجود عزيز نياز مبرم به يك كنسول نسل بعد را نيز احساس مي كنم كه ترجيحا وي يا360 رامي خواهم بخرم[از ايران نه از خارج]:cheesygriشايان ذكر است360 رافقط برايGTA IVمي خواهم واز انجا كه ساعت استفاده ي مفيد از360بين2تا4ساعت است و با استفاده ي ديوانه وار بنده از اين كنسول برايGTA IV[حداقل روزي12ساعت در فصل تابستان]سازگاري نخواهد داشت وتنها باعث خواهد شد كنسول مظلوم پس ازمدتي دارفاني را وداع بگويد و روانه ي قبرستان شود[بامعذرت از360 دوستان لطفا براي مزاح كوچك اين حقير پست هاي كنسول پرستانه در تاپيك ندهيد]و هم چنين وجود زمزمه هايي مبني بر عرضه يGTA IVبرايPCتكليف من رامشخص نماييد[هم چنين باتشكر از فن بويهاي مهربانps3اعلام مي كنم پول لازم براي خريدps3وخريد بازيGTA IVنسخه يps3را ندارم]كنسول وي راهم بخاطر نداشتن مشكلات حرارتي و وزن سبك و نواوري هايش و هم چنين علاقه به بازيهايre-ucوbullyمي خواهم خريداري كنم وخودم نيز وي راتجيح ميدهم.ضمنا اگر كسي منبع رسمي مبتني بر عرضه يGTA IVبرايPCدارد[خودم هزارتا منبع غير معتبر دارم وهم چنين خبر امدنش رااطلاع دادم ومديران نيز قدم رنجه نمودند وتاپيك مربوطه راقفل كردند]بدهد كه ما يه راست وي رابخريم. هم چنين باسپاس از زحمات مديران محترم خواهشمندم زحمت نكشيد تاپيك راقفل كنيد چون من مي خواهم واقعا وي يا360 بخرم و نياز شديد به راهنمايي دارم.:love:

آخرین ویرایش:
سلام عزيز با كسب اجازه از اساتيد بايد خدمتت عرض كنم كه xboxهاي فالكون جديد ديگه مشكل گرمايي ندارند و12 نه ام روزي 7 الي 8 ساعت مي توني بازي كني ولي به خاطر يه بازي يه كنسول نخر لازم به ذكر كه san andreasازاول گفته شد براي pcمياد اما4 نه شايد با تاخير بياد اما نمي توني اميد بهش ببندي با توجه به اينكه ديگه شركت ها علاقه اي به ساخت بازي براي pcندارند به علت استفادهي زياد گيمرها از بازي كپي و ضرر بزرگ در crissدر ضمن سيستمت رو بايد اپديت كني هر چند با ابر pcها لذت واساني بازي به خصوص سوم شخص را نداردwii هم كنسول بسيار خوبي است اما در ايران ساپرت خوبي ندارد و اجراي بازي كپي روي ان و اپديت هاي دردسر سازش مشكل ساز است اما در كل ارزش خريدن دارد در اخد انتخاب نهايي با تو هر كنسولي مشكلات ودر عوض موهباتي دارد با تشكر

دوست عزیز اگه هرکی بخواد برای یه بازی کنسول بخره و تاپیک بزنه , اینجا مشکل کمبود فضا پیش میاد !
در مورد اومدن GTA IV برای PC شما مطمئن باش ( 99% , اون یه درصد ممکنه مثلآ بیان Rockstar رو تهدید کنن که اگه بسازی پدرت رو تو خواب میکشیم ) برای PC میاد ولی زمانش معلوم نیست. چون بازی ساخته شده و به خاطر سود بیشتر هم که شده حداقل روی PC پورتش میکنن.
در مورد خرید Wii , 360 , ... هم حدود 200 , 300 تا تاپیک با این موضوعات وجود داره و فقط کافیه یه کم توی بخشهای مختلف 360 و Wii و ... بگردی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or