سلام به كارشناسان و اساتيد بخش مقايسه ي كنسولها.بنده داراي يك عدد كامپيوتربامشخصاتcpu3full/vga geforce7300/ram1gig بوده و 1عدد دي اس Liteنيز در راه دارم كه امروز فردا مياد[از اون ور].در كنار اين دو موجود عزيز نياز مبرم به يك كنسول نسل بعد را نيز احساس مي كنم كه ترجيحا وي يا360 رامي خواهم بخرم[از ايران نه از خارج]:cheesygriشايان ذكر است360 رافقط برايGTA IVمي خواهم واز انجا كه ساعت استفاده ي مفيد از360بين2تا4ساعت است و با استفاده ي ديوانه وار بنده از اين كنسول برايGTA IV[حداقل روزي12ساعت در فصل تابستان]سازگاري نخواهد داشت وتنها باعث خواهد شد كنسول مظلوم پس ازمدتي دارفاني را وداع بگويد و روانه ي قبرستان شود[بامعذرت از360 دوستان لطفا براي مزاح كوچك اين حقير پست هاي كنسول پرستانه در تاپيك ندهيد]و هم چنين وجود زمزمه هايي مبني بر عرضه يGTA IVبرايPCتكليف من رامشخص نماييد[هم چنين باتشكر از فن بويهاي مهربانps3اعلام مي كنم پول لازم براي خريدps3وخريد بازيGTA IVنسخه يps3را ندارم]كنسول وي راهم بخاطر نداشتن مشكلات حرارتي و وزن سبك و نواوري هايش و هم چنين علاقه به بازيهايre-ucوbullyمي خواهم خريداري كنم وخودم نيز وي راتجيح ميدهم.ضمنا اگر كسي منبع رسمي مبتني بر عرضه يGTA IVبرايPCدارد[خودم هزارتا منبع غير معتبر دارم وهم چنين خبر امدنش رااطلاع دادم ومديران نيز قدم رنجه نمودند وتاپيك مربوطه راقفل كردند]بدهد كه ما يه راست وي رابخريم. هم چنين باسپاس از زحمات مديران محترم خواهشمندم زحمت نكشيد تاپيك راقفل كنيد چون من مي خواهم واقعا وي يا360 بخرم و نياز شديد به راهنمايي دارم.
آخرین ویرایش: