GPSY کاربر سایت Apr 11, 2012 #1 سلام دوستان ببخشيد من جايي گير كردم كه بايد برم شهر riften و با شخصي به اسم Brynjolf صحبت كنم ولي تمام ورودي هاي شهر بست است وكليد شهر riften رو ميخواد ولي من جاي كليد رو نميدونم خواهشا يكي كمكم كنه
سلام دوستان ببخشيد من جايي گير كردم كه بايد برم شهر riften و با شخصي به اسم Brynjolf صحبت كنم ولي تمام ورودي هاي شهر بست است وكليد شهر riften رو ميخواد ولي من جاي كليد رو نميدونم خواهشا يكي كمكم كنه
J O K 3 R کاربر سایت Apr 11, 2012 #3 باید با گارد هایی که در ریفتن هستن صحبت کنی پیشنهاد میکنم از گزینه متقاعد کردن استفاده کنی و سوالاتونم تو این تاپیک بپرسید تا سریع تر جواب بگیرید forum.bazicenter.com/thread52633
باید با گارد هایی که در ریفتن هستن صحبت کنی پیشنهاد میکنم از گزینه متقاعد کردن استفاده کنی و سوالاتونم تو این تاپیک بپرسید تا سریع تر جواب بگیرید forum.bazicenter.com/thread52633
L L.A bahram کاربر سایت Jul 28, 2012 #5 لطفا کمک من در ابتدای بازی گیر کردم انجای که با یک سرباز فرار میکنی از حمله اژدها میری تو خونش بعد چیکار باید بکنم
لطفا کمک من در ابتدای بازی گیر کردم انجای که با یک سرباز فرار میکنی از حمله اژدها میری تو خونش بعد چیکار باید بکنم
reza47 عضو جدید Sep 6, 2012 #6 داداش بهرام وقتي به خونه رسيدي يا بايد بري دنبال مجرم ها يا سربازا هرجا اونا رفتن تو هم برو تا ماموريت جديد بگيري
داداش بهرام وقتي به خونه رسيدي يا بايد بري دنبال مجرم ها يا سربازا هرجا اونا رفتن تو هم برو تا ماموريت جديد بگيري