hamed70 کاربر سایت Aug 7, 2006 #1 سلام.......... مي خواستم بپرسم تو بازي battle field2 چطور مي شود وقتي سوار هليكوپتر يا جت مي شويم از چتر نجات استفاده كنيم. راستي رمز اين بازي را بصورت فارسي داريد؟:confused: ممنون
سلام.......... مي خواستم بپرسم تو بازي battle field2 چطور مي شود وقتي سوار هليكوپتر يا جت مي شويم از چتر نجات استفاده كنيم. راستي رمز اين بازي را بصورت فارسي داريد؟:confused: ممنون
Darkfie1d Lux Omnia Vincit Loyal Member Aug 8, 2006 #3 نوشته شده توسط hamed70: كسي نيست جواب بده بیشتر... درود یکم IQ خرج کن از داخل Option قسمت Controls همه چیزائی که باید بدونی رو نوشته!! با کلید 9 چترت باز میشه...
نوشته شده توسط hamed70: كسي نيست جواب بده بیشتر... درود یکم IQ خرج کن از داخل Option قسمت Controls همه چیزائی که باید بدونی رو نوشته!! با کلید 9 چترت باز میشه...
hamed70 کاربر سایت Aug 9, 2006 #4 نوشته شده توسط Darkfie1d: درود یکم IQ خرج کن از داخل Option قسمت Controls همه چیزائی که باید بدونی رو نوشته!! با کلید 9 چترت باز میشه... بیشتر... ممنون اما من تو قسمت كنترل رفتم ولي پيدا نكردم:confused: بالاخره شماها تو بازي ها زياد وارد هستيد
نوشته شده توسط Darkfie1d: درود یکم IQ خرج کن از داخل Option قسمت Controls همه چیزائی که باید بدونی رو نوشته!! با کلید 9 چترت باز میشه... بیشتر... ممنون اما من تو قسمت كنترل رفتم ولي پيدا نكردم:confused: بالاخره شماها تو بازي ها زياد وارد هستيد