بازی فوق العاده ایه ولی باید زبان انگلیسیت خوب باشه اگه هم نبود یه دیکشنری گیر بیار در ضمن رمت پایینهداداش درسته نبايد تاپيك ميزدم ولي اگه موضوع رو تو اون جا كه دوستمون آقا مهدي گفت مطرح ميكردم تا چند روز بعد هم جوابي نميومد...ميدونم موضوع بچه گانه هست ولي ميخواستم جواب زود بياد .ببخشيد .بعد راستي LA.noire چه جوري هست؟(البته اگه املاءش رو درست نوشته باشم.).
ت و یک بازی معرفی کن که با رم 2 کار نکنهبازی فوق العاده ایه ولی باید زبان انگلیسیت خوب باشه اگه هم نبود یه دیکشنری گیر بیار در ضمن رمت پایینه
ت و یک بازی معرفی کن که با رم 2 کار نکنه
اطلاعات غلط ندید لطفا
درست کار میکنه
خوب اینکه دلیل نمیشهمن کی گفتم کار نمیکنه؟ بلکه تو بازی تیک میزنه (لگ داره) که با تایپ چند حرف تو تنضیمات درست میشه.من خودم رمم 4 ولی با این وجود بازم یه کمی این مشکل رو داره.
من قصد داشتم بخرم ولی مغازه ها نمیاوردنالبته اگه صحنه آهسته اومد یا به قول دوستمون تیک زد گرافیکشو میارم پایین .در کل بازی خوبی هست؟
داداش مغازه های ما که دارن.اسکایریم رو نه ! به نظرم همین بهتره.(تعریفشو زیاد شنیدم)من قصد داشتم بخرم ولی مغازه ها نمیاوردن
اسکایریمو داشتی؟؟؟
ولی بازم بهترین بازی سال 2011 با هیچ بازی قابل مقایسه نیستداداش مغازه های ما که دارن.اسکایریم رو نه ! به نظرم همین بهتره.(تعریفشو زیاد شنیدم)
داداش میخرم ببینم چطوری اگه خوب بود دستت خوش.اگه بد بود بازم ممنون وقتتو گذاشتی.ولی بازم بهترین بازی سال 2011 با هیچ بازی قابل مقایسه نیست
البته من از بازی های دیگه هم بیشتر از اسکایریم خوشم اومد
یکی از Deus Ex خیلی خوشم اومد
یکی از Saints row چون open world بود و میشد مثل جی تی ای راه بری و کلی هم صفا میداد
توی مغازه های ما LA NOIR نبود
نمیدونم چرا ولی من اسکایریم رو یک جا دیدم و خریدم
بنظرم بازی خیلی خوبیه
---------------------------------
راستی یک سوال کسی اینجا
به غیر از مشهدی ها!!!!
نیلوفر آبی به گوشش خورده؟؟؟ روی همین دی وی دی های رایتی