ایرادی نداره.
اولا تعداد شخصیتهای نظر سنجیت رو حداقل به 5 برسون (و بهم مرتبط.مثلا از دو سری بازی devil may cry و final fantasy) بعد سوالتو به شکل اینکه کدوم بنظرتون محبوب تر هستن مطرح کن تا بقیه هم شرکت کنن.
ایرادی نداره.
اولا تعداد شخصیتهای نظر سنجیت رو حداقل به 5 برسون (و بهم مرتبط.مثلا از دو سری بازی devil may cry و final fantasy) بعد سوالتو به شکل اینکه کدوم بنظرتون محبوب تر هستن مطرح کن تا بقیه هم شرکت کنن.
بزاريد يك توضيحي بدم ..... ديشب من تو سايت بودم كه واسمون مهمان آمد .... طرف مدير و اسوانسر گروه انيميتمون بود چون من كارم عقب افتاده بود اومد خونمون اونم با پسرش منم مجبور بودم باهاشون راه بيام وقتي اومدم تو حال گرم بحث بوديم كه اين پسره همينجوري اومده بود پشت كامپيوتر هر كاري كه خواسته بود كرد بعد من يك پست زدم وگفتم اشتباه بيان شده براي ماست مالي....اون وقت باباش ميگه سخت نگيربعد از اين آبرو ريزي....من خودم از همچين تايپيكي حالم بهم مي خوره... حالا راهي هست كه همين تايپيك را اديت كرد لطفا بهم بگيد
از دوست عزيز ي كه بهش توهين شد هم واقعا پوزش مي خوام متن رو من پست نكردم(فكر نمي كني كه براي گزارش حال و احوالت ومريضيت بري دكتر بهتر باشه ) وهمين طور از همه ي شما ديگه تكرار نميشهالبته تايپيك هم از من نيست آقاي freegame شاهكار اون بچه است
در ضمن من دو تا پست تو devil may cry fans و final fantasy fan club ديدم هيچ كدام از من نيستند پست 1 تا يكي به آخر هم تو اين تايپيك از من نيست