test84 کاربر سایت May 20, 2008 #1 سلام كارتي تو بازار هست كه ورودي USB2 داشته باشه و از طريق PCI به كامپيوتر وصل بشه؟ اگه ميشه اسمش و قيمتش رو هم بگين. با تشكر.
سلام كارتي تو بازار هست كه ورودي USB2 داشته باشه و از طريق PCI به كامپيوتر وصل بشه؟ اگه ميشه اسمش و قيمتش رو هم بگين. با تشكر.
zx360 کاربر سایت May 21, 2008 #3 p به جای اینکه 20 ....30 تومن خرج کارت کنی میتونی با 50...60 تومن یه مادربرد بخری.
Ram1n 다이나 밋 ناظم انجمن May 21, 2008 #4 سلام كارتي تو بازار هست كه ورودي USB2 داشته باشه و از طريق PCI به كامپيوتر وصل بشه؟ اگه ميشه اسمش و قيمتش رو هم بگين. با تشكر. بیشتر... بودنش که هست از اینا : من دو پورتشو 7 یا 8 تومن قیمت داشتم. خوب چرا شما hub usb نمیگیری ؟
سلام كارتي تو بازار هست كه ورودي USB2 داشته باشه و از طريق PCI به كامپيوتر وصل بشه؟ اگه ميشه اسمش و قيمتش رو هم بگين. با تشكر. بیشتر... بودنش که هست از اینا : من دو پورتشو 7 یا 8 تومن قیمت داشتم. خوب چرا شما hub usb نمیگیری ؟
test84 کاربر سایت May 22, 2008 #5 نوشته شده توسط supra: بودنش که هست از اینا : من دو پورتشو 7 یا 8 تومن قیمت داشتم. خوب چرا شما hub usb نمیگیری ؟ بیشتر... تو بازار تهران هست؟ به چه اسمي بايد بگردم؟ usb hub كارمو راه نميندازه، يه PC قديمي دارم كه USB 2.0 نداره و ميخوام اينطوري USB2 دارش كنم، پول هم ندارم كه سيستم رو آپگريد كنم چون بايد همه چيش رو عوض كنم، نه فقط MotherBoard.
نوشته شده توسط supra: بودنش که هست از اینا : من دو پورتشو 7 یا 8 تومن قیمت داشتم. خوب چرا شما hub usb نمیگیری ؟ بیشتر... تو بازار تهران هست؟ به چه اسمي بايد بگردم؟ usb hub كارمو راه نميندازه، يه PC قديمي دارم كه USB 2.0 نداره و ميخوام اينطوري USB2 دارش كنم، پول هم ندارم كه سيستم رو آپگريد كنم چون بايد همه چيش رو عوض كنم، نه فقط MotherBoard.
Ram1n 다이나 밋 ناظم انجمن May 22, 2008 #6 من تو بازار رضا دیدم البته همه جا هست شما بگو usb to pci میخوام.