قیمت PlayStation VR احتمالا در مراسم GDC 2016 مشخص خواهد شد

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

سونی در مراسم و همایش GDC امسال، بخشی را مربوط به هدست واقعیت مجازی خود در نظر گرفته است که در مورد «PlayStation VR» صحبت خواهد شد و حضار می‌توانند ویژگی‌های آن را تجربه کنند. در ادامه با «بازی‌سنتر» همراه شوید.

pv77_playstation_vr_headset-600x282.jpg

سونی تاکنون قیمت «PlayStation VR» را اعلام نکرده است. احتمال دارد که قیمت این هدست واقعیت مجازی و اطلاعات بیشتری در موردش اعلام شود. سونی قبلا اعلام کرده بود که انتظار می‌رود «PlayStation VR» در نیمه اول سال 2016 عرضه شود و احتمال دارد بین ماه‌های ژوئن و یا ژوئیه نیز در دسترس قرار بگیرد. GameStop عرضه VR را در فصل پاییز اعلام کرده بود اما سونی آن را تکذیب کرد و گفت تنها حدس و گمان بوده است.
آقای Andrew House قبلا اعلام کرده بود که احتمالا «PlayStation VR» به عنوان یک پلتفرم جدید گیمینگ قیمت خواهد خورد. در حال حاضر، بیش 50 بازی برای این هدست واقعیت مجازی تایید شده است و بیش از 100 بازی برای آن در دست توسعه است. امیدوارم هستیم که اطلاعات بیشتری پیرامون ساختار و جزئیات به کار رفته در VR گفته شود. این مراسم از چهاردهم تا هجدهم ماه مارس برگزار خواهد شد و بخش مربوط به سونی، روز پانزدهم است.

منبع

به نظر من هم قیمت 450 دلاری میخوره دستگاه سونی شاید حاضر بشه با کمی ضرر مالی سر هر دستگاه با قیمت کمتر عرضه کنه و تا چند وقت اول با فروش نرم افزاری جبران اون ضرر بکنه اما عمرا بعد PS4 سونی قیمت فضایی بالا بزنه روی دستگاهاش با توجه به موفقیتی که خودش هم تجربه کرد و فهمید ملت با چه رنج قیمتی دستگاه میخرن و با توجه به اینکه سونی گفته بود PS VR قیمتی در حدود یک کنسول خواهد داشت من پیشبنی 600 دلاری یا 500 دلاری منتفی میدونم با این صحبتی که کرده .

به نظر من هم قیمت 450 دلاری میخوره دستگاه سونی شاید حاضر بشه با کمی ضرر مالی سر هر دستگاه با قیمت کمتر عرضه کنه و تا چند وقت اول با فروش نرم افزاری جبران اون ضرر بکنه اما عمرا بعد PS4 سونی قیمت فضایی بالا بزنه روی دستگاهاش با توجه به موفقیتی که خودش هم تجربه کرد و فهمید ملت با چه رنج قیمتی دستگاه میخرن و با توجه به اینکه سونی گفته بود PS VR قیمتی در حدود یک کنسول خواهد داشت من پیشبنی 600 دلاری یا 500 دلاری منتفی میدونم با این صحبتی که کرده .

دقیقا همینطوره
اینروهم اضافه کنم که سونی شرایط رقبا رو هم نداره(نینتندو دوتا کنسول داره که درصورتی که wiiU هم موفق نشد کنسول دستیش جوابگو هست و ماکروسافت هم که برند xbox مثل شوخی میمونه جلو windows و office) درصورتیکه درحال حاضر play station فرشته نجات و قطب سوددهی سونی شده و موفقیت تو این بخش به معنی سود بیشتر هست

من که امیدی به موفقیت واقعیت مجازی شرکت های مختلف با این سخت افزار ندارم و تا زمانی که کیفیت بازیهای واقعیت مجازی پیشرفت چشمگیری نکنه ،سخت افزارشون هم شکست میخوره...b-)

300 یا 350 بده خوبه, میشه به موفقیتش فکر کرد در غیر این صورت خدا بیامرزتش.
بدونه Camera یا Move و.... شاید این قیمت بخوره یعنی فقط خود هدست بدون هیچ چیز اضافه ای اما عمرا پکش با این قیمت ها عرضه بشه با توجه به اینکه همه Camera یا Move و... ندارن پس باید پک تهیه کنن مشخصا Camera و Move و... کم کم 100 دلار در میاد که اگه 300 یا 350 در نظر بگیریم پکش میشه 400-450 .

در غیر این صورت باید باید فاتحه VR خوند کلا نه این فقط یکیشون 800 دلاره یکیشون 600 دلار اینم بیشتر از این قیمت بخوره باید فاتحه هرچی VR خوند .;)

فاتحه VR که هیچ‌وقت فکر نکنم خونده بشه... برای اینکه VR بنظرم آینده گیم و کلاً صنعت سرگرمی و آموزش و خیلی چیزهای دیگه است.
از قدیم و الایام تو فیلم‌های علمی تخیلی، کارتون، انیمه، رمان و کلاً هر چی که بگید آدم‌ها به شکل‌های مختلف آرزو و تصور یه همچین تکنولوژی رو داشتن، اینکه یه چیزی بزاری رو صورتت یا وارد یه دستگاهی بشی و بری تو یه دنیای دیگه.
مطمئناً هر چی جلوتر میریم پیشرفت VR و AR و اینا بیشتر و بیشتر میشه و قیمتشون هم کمتر، این نمونه‌هایی که تا حالا نشون دادن بنظرم فقط اول راهه و تا 10-15 سال دیگه میشه انتظار تکنولوژی خیلی عالی‌تری رو داشت، با توجه به شرکت‌های غولی هم که همه از دم وارد این حوزه شدن میشه گفت اصلاً انتظار بیهوده‌ای نیست.

اینکه بگیم PS VR یا Oculus و... تو اولین نسخه‌شون فروش خوبی نمیتونن داشته باشن یه حرف‌‍ه و اینکه بگیم فاتحه VR کلاً خونده میشه یه چیزه دیگه، حتی اگه 1000 دلار قیمتش باشه و فروش فوق افتضاحی‌ رو تجربه کنه.
در کل من کاملاً بعید میدونم که VR شکست بخوره، برای اینکه VR از این جنگولک بازی‌های حرکتی و موشن سنسور و اینجور چیزا نیست که بیاد و بره و بنظرم اومده که کلاً برای همیشه بمونه.
پ.ن: به اُمید اون روز! :d

65828803031555341705.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or