قیمت و تاریخ عرضه WII U

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ke$ha

کاربر سایت
سایت Amazon آلمان لیستی را منتشر کرده است که در آن تاریخ عرضه و همچنین قیمت WII U مشخص شده است.

wii_u_gamepad_tour4.jpg

بر اساس این لیست کنسول نسل بعد نینتندو یعنی WII U با قیمت €399.99 و در تاریخ 21 دسامبر امسال لانچ خواهد شد.

البته طبق یادداشت هایی که بروی این وب سایت قرار گرفته است ممکن است که این قیمت نهایی این کنسول نباشد و قیمت آن کمتر شود.

هفته ی گذشته هم سایت Amazon بریتانیا قیمت £199 را برای این کنسول تعیین کرده بود, قبل از اینکه از سوی مسولان صفحه ی مربوطه پاک شود.

البته احتمال می رود که این قیمت برآورد این سایت از قیمت نهایی WII U باشد و اعلام رسمی نینتندو نیست .

به همین منظور VG ارتباطی را با مسولان نینتندو برقرار کرده است و در مورد این شایعات از آنها پرسیده است . مسولان نینتندو در جواب VG اعلام کرده اند که:

" هیچ گونه اظهار نظری در مورد شایعات نمی کنیم. "

منبع

اگه شایعاتی که در مورد قیمت کنسول نسل بعد مایکرو به بیرون درز پیدا کرده حقیقت داشته باشه , کنسول نسل بعد نینتندو با این قیمت احتمالیش کار مشکلی

در پیش داره

آخرین ویرایش:
يه سياستي هست كه بعضي هاي متوجه نميشند بخاط اين ميگن افتضاحه يا زياده ولي يك نينتندو فن اين خوب ميفهمه
.........
حالا همه كارشناس صنعت گيم شدند!
اینها فقط برای کنسولی که به زور به 360 و PS3 میرسه..
اطلاعات دقيق سخت افزار Wii u به شما رسيده !..
....
واي نينتندو به طرفدار نياز داره .واي نينتندو شكست سنگين خورد ولي سهامش سقوط كرد .
دست از اين فن بازي و كنسول پرستي برداريد

آخرین ویرایش:
399 یورو به پول ما میشه 910 هزار تومن..! حالا پول گمرک و حمل و نقل و فروشنده و... هم کنار بگزارید

399 یورو به پول ما میشه 910 هزار تومن..! حالا پول گمرک و حمل و نقل و فروشنده و... هم کنار بگزارید
برای بار اول صراحتا اعلام می کنم که بهترین پست سال بود!کاملا تایید میشه
این نیتندو چه فکری کرده؟ واقعا با خودش؟خوبه کنسول نسل بعد نیست!
توجه داشته باشید که من کنسول های نیتندو رو نسل قبل حساب می کنم

برای بار اول صراحتا اعلام می کنم که بهترین پست سال بود!کاملا تایید میشه
این نیتندو چه فکری کرده؟ واقعا با خودش؟خوبه کنسول نسل بعد نیست!
توجه داشته باشید که من کنسول های نیتندو رو نسل قبل حساب می کنم
WII U کنسول نسل بعد هست
مطمئن باشید قیمتش کمتر از 300 دلار هست
تا نینتندو اعلام نکرده شما باور نکنید

مگه شما مشخصات سخت افزاری دستگاه رو داری که می گی به زور به 360 و PS3 میرسه

مگه شما مشخصات سخت افزاری دستگاه رو داری که می گی به زور به 360 و PS3 میرسه

وقتی نصف بازیهای که قراره برای 360 و PS3 بیاد به خاطر ضعف سخت افزار WII U برای این کنسول کنسل میشه دیگه مشخصه قضیه..
بعد تو همین بخش اخبار بگردی خبر گلایه سازنده ها از ضعف های WII U رو میتونی پیدا کنی..

وقتی نصف بازیهای که قراره برای 360 و PS3 بیاد به خاطر ضعف سخت افزار WII U برای این کنسول کنسل میشه دیگه مشخصه قضیه..
بعد تو همین بخش اخبار بگردی خبر گلایه سازنده ها از ضعف های WII U رو میتونی پیدا کنی..
بت من و مس افكت .ريمن .بتلچيز .COD و.......... ضعف هستند ؟
من كه چيزي نديدم
..................
امازون يه چي پرونده مثل پچر قرار نيست حرف هركسي رو باور كرد كه
..........
یعنی اینقدر سخته یه اسپویلر خوندن؟
سخت نيست شنيدن يكسري افكار و پست هاي كه ادم نميدونه چي بگه سخته

آخرین ویرایش:
بت من و مس افكت .ريمن .بتلچيز .COD و.......... ضعف هستند ؟
من كه چيزي نديدم
اصلا گیریم قدرتش با این نسل برابر اصلا اقا دو برابر قیمتش بالاست با این قیمت مطمئن باش با سر میخوره زمین.حتی 300 دلار هم زیاده .
ps3 الان 160 گیگش 239دلاره تو سایت امازون
ایکس باکس اسلیم 4 گیگ هم 199 دلار

این کنسول wii u قیمتش بخاطر این دسته تبلت مانندش گرونه نه بخاطر سخت افزار داخلی کنسول.

نمونه بده لطفا. به عنوان مثال به بازی که رسما تائید شده باشه براش همانند Batman Arkham City یا Lego City یا هرچی مثل اینها و بعد کنسل شده باشه به علت سخت افزاری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or