قیمت و تاریح عرضه HTC Vive لو رفت

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
zkk0h40fl72x780ycszf.png

انتظار میرفت که قیمت و تاریخ عرضه این هدست واقعیت مجازی در مراسم Mobile World که در شهر barcelona در اسپانیا برگزار خواهد شد مشخص شود ولی اطلاعات زودتر از انتظارات لو رفت و به شرح زیر میباشد:

پیش خرید هدست واقعیت مجازی در تاریخ 29 February شروع خواهد شد و عرضه در اوایل ماه April خواهد بود. قیمت این هدست 799$ خواهد بود.

این در حالی است که هدست واقعیت مجازی Oculus rift چندی پیش 600$ قیمت گذاری شد و تفاوت قیمت 200$ میتواند تاثیر زیادی را در فروش این دو هدست VR داشته باشد.
هدست VR دیگر Playstation VR نام دارد که قیمت و تاریخ عرضه مشخصی برای ان تعیین نشده است ولی انتظار میرود این هدست هم در سال 2016 به بازار عرضه شود.

HTC Vive Price and Release Date Leaked - IGN

هدست های واقعیت مجازی مطمئنا با این قیمت ها سرنوشت بدیچخواهند داشت مخصوصا که محتوای کم در زمان عرضه همچنین سخت افزار قوی ای میخوان باید ببینیم سونی سر ps vr چه میکنه اگر اونم همچین قیمت هایی بزاره الفاتحه

ببینیم vr سونی چه قیمتی میخوره .. اگه اونم با قیمتی بیشتر از حداکثر ۴۰۰(همینم برای یه وسیله جانبی زیاده) بیاد ...

واقعیت مجازی تبدیل به توهم مجازی میشه

البته اگه این با سیستم های پایین تر از سیستم پیشنهادی Oculus سازگار باشه میتونه برای خیلی ها به صرفه ترم باشه

احتمالا اینجوری نمیشه چون اتفاقا رزولوشن این گویا بالاتر هم هست و امکانات بیشتری داره بعلاوه کار هر دو یکسانه خود ریفت که فقط نمایش میده GPU خوره که نداره

ببخشید دوستان با وجود اینکه با بعضی پست ها موافقم که قیمت زیاده اما باید مخالفت خودم هم اعلام کنم در همین بین به خاطر اینکه Oculus قیمتش فضایی بالاست این به نسبت Oculus کارایی بیشتری میده مشخص بود از Oculus گرونتر هستش از اول هم 100-200 دلار تفاوت این دوتا مشخصا بود اما اینکه این دوتا اینجوری قیمت گزاری کنن دیگه خنده داره با توجه به قیمت گزاری Oculus مشخص بود اینم گرونتر در میاد اما واقعا 800 دلار و 600 دلار ملت با این پول 200 تا دیگه میزارن روش میدم یه TITAN X میخرم یا یه TV خوب جدید آخه چه وضعی هستش اینجوری سونی هم احتمالا 400-500 دلار قیمت میزنه ماکروسافت هم میره روی 2000 دلار .:|

این قیمت ها اگر واقعیت داشته باش عملا نمیتونیم انتظار قیمت کمتر از 500$ داشته باشیم که بشخصه باز هم دلیل به شکست vr ها نمیشه ولی میتونه پیشرفت سرعت همه گیر شدنشون رو کاهش بده (نظر شخصی) اما بهرحال امسال هم نه سال آینده VR آینده مالتی مدیا و گیمینگ رو چه سالهای نزدیک و چه دیر تر رو رقم میزنه(چه کتابی شد:d )

من دیشب Samsung Gear VR رو باز کردم و تست کردم .

کیفیت تصویرش اصلا چیزی نبود که من انتظار داشتم.

همه جا پیکسلها داشتن شنا میکردن.

رنگ و لعاب تصویر هم کلا تعطیل

اگه اینا هم مثل گیر سامسونگ باشن دیگه فاتحشون خونده است.

من دیشب Samsung Gear VR رو باز کردم و تست کردم .

کیفیت تصویرش اصلا چیزی نبود که من انتظار داشتم.

همه جا پیکسلها داشتن شنا میکردن.

رنگ و لعاب تصویر هم کلا تعطیل

اگه اینا هم مثل گیر سامسونگ باشن دیگه فاتحشون خونده است.

اون که یه چیز کاملا الکیه کلا فقط کارش اینه که گوشی رو روی صورت نگه میداره و فوکوس میکنه روی چشم. نمایش با خود گوشیه که مسلما برای اینکار طراحی نشده. مقایسه این با وی آر واقعی کلا قشنگ نیست:d

این سونیم صبر کرده قیمت همه دراد بعد قیمت گذاری کنه.

با توجه به این قیمت هایی که رقبا دارن میدن بعید نیست سونی هم اون قیمتی که قبلا مد نظرش بودرو افزایش بده.

به نظر من VR قیمتی 500$ خواهد داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or