قسمت بعدی Assassin’s Creed، نخستین بازی غیرخطی یوبی‌سافت خواهد بود

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#Z287.jpg
شرکت یوبی‌سافت این چند ساله از یک فرمول خاص برای بازی‌های خود بهره برده که همراه با بازیکنان رشد کرده است. اما به نظر می‌رسد که این شرکت تصمیم گرفته تا برنامه‌ی خود را تغییر و به مسیر دیگری گام نهد.

روز گذشته خبری منتشر کردیم که در آن گفته شده بود، Serge Hascoet، مدیر ارشد یوبی‌سافت، از وضعیت روایت‌های داستانی فعلی این شرکت ناراضی‌ست و داستان‌های بازیکن محور را بیشتر می‌پسند. وی در جریان گفتگوی خود با نشریه‌ی فرانسوی Le Monde، خبر داد که یوبی‌سافت تصمیم دارد در بازی‌های آینده‌ی خود آزادی عمل بیشتری به بازیکنان دهد تا هر یک داستان خاص خود را داشته باشند و هر کاری را که مایل باشند در هر زمان انجام دهند.

در حالی که یوبی‌سافت این تصمیم خود را به صورت نصفه و نیمه در Watch Dogs 2 پیاده کرده، به نظر می‌رسد قسمت جدید و بعدی Assassin’s Creed تماماً با این ایدئولوژی توسعه و عرضه یابد. وی در این رابطه اعلام کرد:" [Assassin’s Creed] یک بازی خطی‌ست، چرا که ما می‌خواستیم شما Borgias، Medicis، Leonardo da Vinci و... را ملاقات کنید. این عالی‌ست اما تصمیم جدید ما این است که دیدار با یک شخصیت خاص در طول بازی به شما تحمیل نشود."

امسال، بر خلاف سال‌های گذشته شاهد نسخه‌ی جدیدی از سری محبوب Assassin’s Creed نبودیم؛ چندی پیش یوبی‌سافت تائید کرد که نسخه‌ی جدید این سری در دست توسعه است اما این احتمال وجود دارد که سال 2017 میلادی شاهد آن نباشیم. این تصمیم یوبی‌سافت جهت تمرکز بیشتر بر روی فیلم Assassin’s Creed گرفته شده که 1 دی ماه بر روی پرده‌های سینماها خواهد رفت.

منبع

من متوجه منظورش نشدم؟:D
یعنی تقریبا میخوان سبک بازی هاشون رو متمایل به role playing کنند؟
این نسخه بعدی اساسین که ظاهرا وقایعش داخل مصر اتفاق میقته( یادم یه بار یه همچین چیزی خوندم) خیلی باید چیز خفنی از آب دربیاد، فکر کنم بازی رو میخوان بکوبن و فنداسیونش رو از نو برپا کنن.

این نسخه بعدی اساسین که ظاهرا وقایعش داخل مصر اتفاق میقته( یادم یه بار یه همچین چیزی خوندم) خیلی باید چیز خفنی از آب دربیاد، فکر کنم بازی رو میخوان بکوبن و فنداسیونش رو از نو برپا کنن.

احتمالا یه سیستم دیالوگ و داستان گسترده تر براش بزارن. پارسال گفته بودن میخوان از ویچر الهام بگیرن.حداقل میشه امید داشت که داست درست حسابی باشه. از 3 به اینور که همش یه داستان بود8-|

اگر سیستم انتخاب دیالوگ و پایان های مختلف و ... بزارن که دیگه دنیای بازی از اینم قاطی تر میشه:-"
همینجوریش داستان سری جدا از بازی تو هزارتا چیز دیگه(کمیک،رمان،فیلم و ...) دنبال میشه و سخت میشه کامل فهمید چیه!(شک دارم کسی باشه که کلش رو بدونه:-") حالا با چنین کاری دیگه داستان سری رو پایه ی خاصی هم نیست:-"

البته اگر انتخاب ها شامل تاثیرات مهمی بشن:-"

Outer Heaven عزیز توضیح دادن، یعنی اینکه هر بازیکن با یک داستان و یک سری وقایع طرف باشه، برای پیشروی داستان اجباری به اتمام یک مرحله نداشته باشین، نادیده گرفتن یا شرکت در یک ماموریت باعث بشه مسیر داستان تغییر کنه. منظورش باید همین باشه!

• Like
Reactions: uriel
اگر سیستم انتخاب دیالوگ و پایان های مختلف و ... بزارن که دیگه دنیای بازی از اینم قاطی تر میشه:-"
همینجوریش داستان سری جدا از بازی تو هزارتا چیز دیگه(کمیک،رمان،فیلم و ...) دنبال میشه و سخت میشه کامل فهمید چیه!(شک دارم کسی باشه که کلش رو بدونه:-") حالا با چنین کاری دیگه داستان سری رو پایه ی خاصی هم نیست:-"

البته اگر انتخاب ها شامل تاثیرات مهمی بشن:-"

فک کنم خود یوبی هم فهمیده چه گندی زده سر داستان:)) این نسخه احتمالا ربط خاصی نداره به شماره های قبل:-? هیچ جوره دیگه نمیشه جمع کرد اون داستان رو

به نظرم منظورشون چیزی شبیه shadow of mordor هست.
اگر بتونن به همو خوبی یا بهتر پیادش کنن اون سبک خیلی با AC سازگاری داره به نظرم.
به هر حال منظورشون هرچی هست امیدوارم چیز خوبی از آب در بیاد.

امکانش هست بیس داستان رو کلا عوض کنن و دیگه ارتباط چندانی با دنیای نسخه های پیشین نداشته باشه؟ من به نظرم اگه بیان و اینکارو کنن خیلی عملکرد بهتری حاصل میشه، مثلا دنیای فارکرای رو نگاه کنید، المان ها و چارچوب تمام نسخه هاش شبیه به هم هست ولی کلا داستان هر شماره منفک از قبلیه. شاید این سمت و سو رو انتخاب کرده باشن برای این نسخه که اگه اینطور باشه به نظرم خیلی بهتره و شروع کننده یک دنیا و وقایع جدید میتونه باشه.

فک کنم خود یوبی هم فهمیده چه گندی زده سر داستان:)) این نسخه احتمالا ربط خاصی نداره به شماره های قبل:-? هیچ جوره دیگه نمیشه جمع کرد اون داستان رو
بعید میدونم بخوان ریبوت کنند داستان بازی رو:-"
داستان بازی هم به طور کلی چون قبل از بقیه ی سری هست ربطی نداره ، ولی اگر یه حرکتی برن که بازی ها هیچ ربطی هم به هم نداشته باشن (مثل FF مثلا که کلا دنیای جدایی دارن) به نظرم حرکت جالبی نیست!:-"
یعنی جوری باشه که نسخه ی مصر هیچ ربطی به بقیه ی سری نداشته باشه، یا بعدی ها هم همینطور و ... ، نمیدونم... جالب نیست:| (مثلا جذابیت AC:Rهه اتزیو به ربطش به داستان الطایر بود ، یا Rouge و رابطش با AC IV و III :-" ، یا فایل های توی بازی...)

کلا من با این سیستم موافق نیستم، چون اینجوری هیچ فکتی توی بازی نیست دیگه:D یه جورایی Nothing is True , Everything is Permitted :))

نسخه ی بعدی باید یه قاتل با همون سلاح ها و مکانیزم تو آینده رو نشون بدن...همون پلاتی که تو داستان اتفاق میوفته هم تواین سری تکراری شده..زور میزنن برن تو تاریخ و همین خودش بازی رو درعین واقعی جلوه دادن تخیلیش کرده و هرنسخه دارن کاپی پیست اعمال میکنن و یه کم نوآوری و بیاین اینم Asc جدید...

یه سفری به ایران بزنن تاریخو مرور کنن. اینا که ازخداشونه ایرانو بد جلوه بدن...دمشونم گرم :)).نمیدونم چرا کمتربه تاریخ ایران کم توجهی میکنن...

فرستاده شده از LG-K430ِ من با Tapatalk

داستان بازی هم به طور کلی چون قبل از بقیه ی سری هست ربطی نداره ، ولی اگر یه حرکتی برن که بازی ها هیچ ربطی هم به هم نداشته باشن (مثل FF مثلا که کلا دنیای جدایی دارن) به نظرم حرکت جالبی نیست!:-"
یعنی جوری باشه که نسخه ی مصر هیچ ربطی به بقیه ی سری نداشته باشه، یا بعدی ها هم همینطور و ... ، نمیدونم... جالب نیست:| (مثلا جذابیت AC:Rهه اتزیو به ربطش به داستان الطایر بود ، یا Rouge و رابطش با AC IV و III :-" ، یا فایل های توی بازی...)

کلا من با این سیستم موافق نیستم، چون اینجوری هیچ فکتی توی بازی نیست دیگه:D یه جورایی Nothing is True , Everything is Permited :))
شايد بخوان يه سه گانه جديد شروع كنن:-? اينجوري جالب ميشه به نظرم.با حساسيتي كه يوبي سر اين نسخه داره ميشه اميد داشت چيز خوبي در بياد.بره همون اواخر 2018بهتره. Wd2هم برخلاف 99%بازياي يوبي يهrevenge story ساده نيست و واقعا كار شده رو يه سري از قسمتاي داستان

• Like
Reactions: uriel

کلا من با این سیستم موافق نیستم، چون اینجوری هیچ فکتی توی بازی نیست دیگه:D یه جورایی Nothing is True , Everything is Permited :))
اتفاقا من حس میکنم اینکارو بکنن و به نظرم کار خوبی میتونه باشه:D. PRINCE OF PERSIA 2008 با همون نام و تایتل 3 گانه معرفی و عرضه شد ولی داستان و جهان بازی منفک از نسخه های قبلی بود. درسته که نگرش ها راجبش خیلی متناقض بود و یه عده خوششون اومد و یه عده هم نه ولی رویکرد تازه ای رو ارائه داد، سبک بازی همون بود ولی نوع پلتفرمینگ و مبارزاتش متفاوت بود و داستانش هم کلا زیر و رو شده بود.
از اونجایی که یوبی داستان بازی رو برده به مصر و شدیدا هم دارن روش کار میکنن و وعده های بزرگی هم راجبش داریم میشنویم( مثل همین خبر) من حس میکنم این اتفاق بیفته.
حقیقتش هم بخوای حساب کنی دیگه داستان سری اساسین بعد از شماره 3 اون جذابیت رو نداشت، تقریبا همه چیز مشخص شد و دیگه بقیش یه جوری اطاله و بسط و گسترش داستان بود نه وقایع جدید و هیجان انگیز:). ( البته خب این نظر منه و ممکنه بقیه مخالف یلشن).

شايد بخوان يه سه گانه جديد شروع كنن:-? اينجوري جالب ميشه به نظرم.با حساسيتي كه يوبي سر اين نسخه داره ميشه اميد داشت چيز خوبي در بياد.بره همون اواخر 2018بهتره. Wd2هم برخلاف 99%بازياي يوبي يهrevenge story ساده نيست و واقعا كار شده رو يه سري از قسمتاي داستان

اتفاقا من حس میکنم اینکارو بکنن و به نظرم کار خوبی میتونه باشه:D. PRINCE OF PERSIA 2008 با همون نام و تایتل 3 گانه معرفی و عرضه شد ولی داستان و جهان بازی منفک از نسخه های قبلی بود. درسته که نگرش ها راجبش خیلی متناقض بود و یه عده خوششون اومد و یه عده هم نه ولی رویکرد تازه ای رو ارائه داد، سبک بازی همون بود ولی نوع پلتفرمینگ و مبارزاتش متفاوت بود و داستانش هم کلا زیر و رو شده بود.
از اونجایی که یوبی داستان بازی رو برده به مصر و شدیدا هم دارن روش کار میکنن و وعده های بزرگی هم راجبش داریم میشنویم( مثل همین خبر) من حس میکنم این اتفاق بیفته.
حقیقتش هم بخوای حساب کنی دیگه داستان سری اساسین بعد از شماره 3 اون جذابیت رو نداشت، تقریبا همه چیز مشخص شد و دیگه بقیش یه جوری اطاله و بسط و گسترش داستان بود نه وقایع جدید و هیجان انگیز:). ( البته خب این نظر منه و ممکنه بقیه مخالف یلشن).

به نظرم یوبی توی AC IV و AC:U ، خودشم دقیق نمیدونست میخواست سری رو به کجا ببره! :-"
ولی توی AC:S گویا کم کم قراره یه تکونی به زمان حال بازی بدن:-"
به نظرم هم اینا الان یه داستان برای زمان حال لازم دارن برای سری، یه چیزی که هدف بیشتری برای دنبال کردن داستان بده:دی
تا AC III همه میخواستن برسن به 2012 و ببینند این جنگ به کجا ختم(:-") میشه و ... ، ولی الان... ما داستان ادوارد و آرنو و خانواده ی فرای رو رفتیم ، اما مشخص نیست دقیقا میخواد چی بشه:-"

سه گانه ی جدید و این ها خوبه، ولی نه اینکه بزنند زیر هرچی تا الان بوده:-" ، یونیورسه اساسین هم انقدر بزرگه که به نظرم نیازی به ریبوت داستانی نیست:دی

---
البته من خودمم زیاد داستان زمان حال برام مهم نیست:-" (یا نبود...و همیشه آرزوی مرگ دزموند رو داشتم:-"، اما الان فقدانش رو میفهمم:)) ) ، تنها چیزی هم که تو سری منتظرم، یه اساسین توی ژاپنه:-" که نمیدن:| :| :|

به نظرم یوبی توی AC IV و AC:U ، خودشم دقیق نمیدونست میخواست سری رو به کجا ببره! :-"
ولی توی AC:S گویا کم کم قراره یه تکونی به زمان حال بازی بدن:-"
به نظرم هم اینا الان یه داستان برای زمان حال لازم دارن برای سری، یه چیزی که هدف بیشتری برای دنبال کردن داستان بده:D
تا AC III همه میخواستن برسن به 2012 و ببینند این جنگ به کجا ختم(:-") میشه و ... ، ولی الان... ما داستان ادوارد و آرنو و خانواده ی فرای رو رفتیم ، اما مشخص نیست دقیقا میخواد چی بشه:-"

سه گانه ی جدید و این ها خوبه، ولی نه اینکه بزنند زیر هرچی تا الان بوده:-" ، یونیورسه اساسین هم انقدر بزرگه که به نظرم نیازی به ریبوت داستانی نیست:D

---
البته من خودمم زیاد داستان زمان حال برام مهم نیست:-" (یا نبود...و همیشه آرزوی مرگ دزموند رو داشتم:-"، اما الان فقدانش رو میفهمم:)) ) ، تنها چیزی هم که تو سری منتظرم، یه اساسین توی ژاپنه:-" که نمیدن:| :| :|
مشکل اینه که این ایده داستانی(تکه ایدن-تمپلار-انتقام) دیگه تکراری شده. یعنی بهترین روایتش تو همون AC2 بود. اگه بیس اصلی داستان رو نگه دارن و چیزای جدید به درد بخور اضافه کنن خوب میشه. هر چند خودم همون داستان پیچیده -اتمسفرac1 رو ترجیح میدم. برگردن همون دوران عالی میشه. تو همین syndicate داستان به مسخره ترین شکل ممکن تموم شد.بیشتر از این دیگه این ایده جواب نمیده

برخلاف عده‌ای، خودم به شخصه هیچ علاقه‌ای به داستان‌های بازیکن محور ندارم! و این می‌تونه به خاطر این حس باشه که دوست ندارم کسی چیزی [داستانی] رو تجربه کنه که ممکنه من هیچ وقت شاهدش نباشم! نمی‌دونم می‌شه اینجور روایت رو سری اساسین پیاده کرد یا نه، اما مشتاقانه منتظرم تا یوبی یک اساسین درست و حسابی، تاریخی سینمایی فوق‌العاده، بده بیرون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or