reza.kh71 کاربر سایت Dec 17, 2011 #1 سلام لطفا گیمر تگ خودتون رو قرار بدید تا بازی کنیم mg=lodgingdrop5 آخرین ویرایش: Dec 17, 2011
jondollah کاربر سایت Dec 17, 2011 #4 من خودم gow2 بازی نمی کنم بلکه 3 شو بازی میکنم فقط می خواستم ببینم معمولا برای کیا (چه زمانی)قرار می ذارین؟اگه خواستی gow3 بزنی من هستم.gamertag:Jondollah صبح خیلی زود هم هستم.
من خودم gow2 بازی نمی کنم بلکه 3 شو بازی میکنم فقط می خواستم ببینم معمولا برای کیا (چه زمانی)قرار می ذارین؟اگه خواستی gow3 بزنی من هستم.gamertag:Jondollah صبح خیلی زود هم هستم.
reza.kh71 کاربر سایت Dec 17, 2011 #5 الان که با این آپدیت نمیشه 3 بازی کرد....... 2 هر وقت بگی من میام 1ر1 بزینیم حیف ندارم
jondollah کاربر سایت Dec 17, 2011 #6 ان شاءالله وقتی lt3 اومد. حالا پایه هستی که ساعت 5:30(صبح) بزنیم؟
A AGENT PHOBIA کاربر سایت Dec 17, 2011 #7 سلام من هم هستم پنجشنبه ها تا صبح هستم gamertag AGENT PHOBIA
jondollah کاربر سایت Dec 18, 2011 #8 نوشته شده توسط AGENT PHOBIA: سلام من هم هستم پنجشنبه ها تا صبح هستم gamertag AGENT PHOBIA بیشتر... تا صبح یا صبح هم هستی؟(ساعت6)ولی من تا حالا ندیدمت!
نوشته شده توسط AGENT PHOBIA: سلام من هم هستم پنجشنبه ها تا صبح هستم gamertag AGENT PHOBIA بیشتر... تا صبح یا صبح هم هستی؟(ساعت6)ولی من تا حالا ندیدمت!