شایعه قرار گرفتن نسخه PC بازی GTA V در سایت IGN Australia.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

امروز در اقدامی عجیب در سایت IGN Australia نسخه PC بازی GTA V نیز در کنار X360 و PS3 قرار گرفت.جالبتر این که این سایت تاریخ اتشار نسخه PC را نیز تغییر نداده و آن را همزمان با نسخه های کنسولی درج کرده است.این در حالیست که استدیوی Rockstar هنوز نسخه PC را معرفی نکرده ولی شایعات پیرامون آن بسیار زیاد است.

منبع

چند وقت پیش خرده فروشها هم بازی رو تایید کرده بودن ! قبلا هم بازی توسط گیم اسپات و امازون لیست شده بود ! قطعا نسخه ی PC وجود داره و شایدم دارم الان روش کار میکنن ! یا شایدم بعدا پورت میکنن برای PC ! اما تاریخ عرضه ی بازی این تاریخی که برای کنسولها میاد نیس

u8zrqcrmoz42mhph86a.png

اگه پی سی هم با این کنسولا بیاد که حرف نداره!

تو تاریخ GTA این ممکن نشده :d و تا هرچند تا هم بیاد امکان نداره توی یک روز با کنسول ها عرضه بشه
حداقل 3 تا 6 ماه تاخیر باید داشته باشه، چه بسا SA و IV تقریبا 1 سال طول کشیدند

واقعا در انتشار این بازی رو PC شک دارید؟؟؟
حتی خوشبین ترین طرفدار بازی این که میگه برای PC عرضه میشه، بهرحال ته دلش یخورده دل شوره داره و شک می کنه و میگه " نکنه واقعا عرضه نشه "
بهرحال هر PC بازی آرزو داره اینو بازی کنه و فکر نمی کنم R* شرکتی باشه که این کار رو نکنه

حتی خوشبین ترین طرفدار بازی این که میگه برای PC عرضه میشه، بهرحال ته دلش یخورده دل شوره داره و شک می کنه و میگه " نکنه واقعا عرضه نشه "
بهرحال هر PC بازی آرزو داره اینو بازی کنه و فکر نمی کنم R* شرکتی باشه که این کار رو نکنه

هر PCبازی نه مهدی,من هیچ وقت علاقه ای به GTA نداشتم!!!!:d:d

من به عنوان یه PC باز ذره ای شک در عرضه بازی برای PC ندارم تنها نکته اختلاف زمانی عرضه (احتمالا 6 ماهه) مابین PC و کنسول هاست.

IGN که کاره ای نیست :-/
بزنه نزنه فرقی نداره ، بعد اینجوری هم نیست که *R بره تو گوش IGN بگه : " به کسی نگیا
th_0chis.gif
ولی نسخه ی PC بازی هم داره میاد ;) "

ولی همونجوری که قبلاً 400 باری هم گفتم این بازی برای PC خواهد آمد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or