قرار برای انلاین بازی کردن GTA IV

mohammadl021

کاربر سایت
با سلام دوستان این تاپیک زدم دوستانی که می خواهن بزنیم بریم بازی کنیم تاپیک قبلی که هیچکس نیامد

فعلا فردا که جمعه هست می رویم بازی می کنیم انشا الله اگر دیگه تو تابستون هر روز میریم هر روز بازی می کنیم

توجه: دوستان قبل از شروع بازی همگی که می خواهن بازی کنن با هم می رویم PS HOME خانه ی من با هم اشنا می شیم یک نیم ساعتی حرف می زنیم بعد میریم برای بازی
لطفا PSN ID اینجا بذارید

BRAD543

ehsanofwar

آخرین ویرایش:
منم دیدم چند وقت نمی تونم مد های دیگه بازی بازی کنما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فقط free mode بازی می کنم اونم خداییش خیلی خیلی حال می ده

مگه سروراش شیلتره؟؟؟؟ یعنی از تو ایران شیلتر شده؟؟

سلام ... من دیروز برای اولین بار آنلاینشو بازی کردم خیلی هم عالی بود و حال داد .... محمد جان ( brad543) بهم گفت (invite داد) .... از دوستانی که این بازی رو دارن می خوام که از آنلاین بازی کردنش دریغ نکنن و بیان با هم بازی کنیم چون افرادی که هستن اگه از دوستان باشن حالش خیلی بیشتر هم میشه ... اگه می خواستین قرار بذارین حتما به من خبر بدین
id : aMiN-NooB

سلام ... من دیروز برای اولین بار آنلاینشو بازی کردم خیلی هم عالی بود و حال داد .... محمد جان ( brad543) بهم گفت (invite داد) .... از دوستانی که این بازی رو دارن می خوام که از آنلاین بازی کردنش دریغ نکنن و بیان با هم بازی کنیم چون افرادی که هستن اگه از دوستان باشن حالش خیلی بیشتر هم میشه ... اگه می خواستین قرار بذارین حتما به من خبر بدین
id : aMiN-NooB
منو add کن
erfanimmortal

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or