قرار بازی Gears Of War 3

!mohsen

کاربر سایت
سلام!
با توجه به این جمله که ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست بند بعد از نه ماه(مهر سال پیش)بالاخره میخوام ماهی رو از آب بگیرم ولی متاسفانه دریا خشک کرده و دیگه ماهی نیست!
حالا جمله بالا رو توضیح میدم مهر سال پیش عنوان Gears Of War 3 منتشر شد و اون موقع بچه های ایران زیاد به سرورهای بازی میومدن و حسابی بازی شلوغ بود ولی من اون موقع حسابی درس داشتم و وقت بازی نداشتم بعد از مدت ها هوس کردم برم یه سری به بازیش بزنم دیدم سرور ها خالیه و دوستانی که قبلا این بازی رو انجام میدادن الان مشغول به انجام بازی های دیگه هستند پس حسابی حالم گرفته شد و به خودم نفرین فرستادم چرا اون موقع بازیش نکردم که الان حسرتش رو دلم بمونه!
پس حالا میخوام دریا رو احیا کنم و ازش ماهی بگیرم یعنی میخوام قرار بازی Gears Of War 3 بگزارم و هر کسی از دوستان حاضر هست بیاد با هم بازی کنیم و teem death match بازی میکنم!
چند نکته رو بگم برای قرار بازی گزاشتن:
اولا کسی دیگه ای هم خواست میتونه تو این تایپیک قرار بازی بگزاره!
دوما من noob هستم یعنی ادعای بازی ندارم الان من تو بازی لول 7 هستم که خیلی پایینه چون زیاد وقت بازی کردن ندارم!
کسایی که میخوان بازی کنن گیمرتگ من رو ادد کنن mohsen0 من فردا ساعت 10 تا 12(صبح) یه سرور private میسازم هر کسی خواست بازی کنه من رو add friend کنه و بعد بیاد داخل سرور تا افراد تکمیل بشه!(البته اگه کم بودیم میتونه با add کردن من اعلام آمادگی کنه و هر وقت تعدادمون به اندازه کافی شدبازی کنیم یعنی اجباری نیست که بیاد داخل سرور خالی که فقط من هستم) اگه کسی هم نیومد باز هم من تا 12 منتظر میمونم!شاید فردا بشه بازی کرد!

شاد و پیروز و سربلند باشید!

Last edited by a moderator:
این خیلی خوبه, من هروقت میخواستم آنلاین بازی کنم با بات میوفتادم! تک و توک
پلیر به پستم میخورد. متاسفانه به دلیل عوض کردن isp چند روزی دسترسی
به اینترنت ندارم, ولی من پایم.

با عرض شرمندگی امروز اینترنت خونه دچار مشکل شو و نتونستم به لایو وصل بشم ولی فردا اگه باز مشکلی پیش نیاد میام تا یه بازی انجام بدیم!تا الان سه نفر اعلام آمادگی کردن
Ninja Reza
Parsa wmn
MDGameDesigner
(چون تازه درخواست فرند دادن احتمالا اعلام امادگی برای بازی کردن)
به هر حال با خودم میشیم 4 تا اگه کسی دیگه ای از دوستان هم هست بگه تا هر چه زودتر بتونیم یه بازی بکنیم!
قرار ما فردا ساعت 10 تا 12 خودم سرور میشم اگه باز مشکل پیش اومد میرم کافی نت بهتون خبر میدم!

ديگه گرز احيا نميخواد الان هميشه دو سه تا لابي ايراني داريم بچه ها همه ريختن گرز به خصوص كه الان تورنومنتم هست
اولا دو سه تا لابی کجا بود اگه هست بگو! من که هر چی گشتم لابی ندیدم!
دوم الان تورنمنت هست درسته ولی از لحاظ اخلاقی درست نیست دو تیم دارن مسابقه میدن یا یه تیم داره تمرین میکنه و تو همینجوری سرت رو بندازی بری تو بازیشون!

اولا دو سه تا لابی کجا بود اگه هست بگو! من که هر چی گشتم لابی ندیدم!
دوم الان تورنمنت هست درسته ولی از لحاظ اخلاقی درست نیست دو تیم دارن مسابقه میدن یا یه تیم داره تمرین میکنه و تو همینجوری سرت رو بندازی بری تو بازیشون!

2 3 تا که هست. خیلیا که مسابقه ندارن میان تو بازی ها! فقط قبلش بهتره که تو QUICK به مدت 2 3 روز بازیتو خوب کنی و تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread53863/ رو هم مطالعه کنی که مقداری دستت راه بیفته بعدش بیای .

گرز اف وار شب ها شلوغ میشه-در طول روز کمتر بچه ها آنلاین میشن و میشه لابی ساخت ولی با این حال اگه تعداد به 3 تا هم برسه میشه یه KOTH ساخت و بازی کرد...(FF ON)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or