قرار بازی انلاین minecraft -------xboxlive

Tαylor Swift

کاربر سایت
سلام بر دوستان گل بازیسنتری

;)

هدف از زدن ابن تاپیک این بود که کسانی که بازی minecraft رو از لایو خریداری کردن بیان و با هم قرار بذاریم و بریم داخل 1 سرور و به هم کمک کنیم در ساختن یک بنای عظیم و یا ساخمان خود را به دیگران نشون بدیم تا دهنشون باز ببونه:d

:d

خب دوستان گلم هر کی که این بازی رو داره و حاضره که بیاد همن جا بگه تا اسمشو بنویسیم

یه سوال هم داشتم که چجوری باید بریم با این خارجییا بازی کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا اصلا نمیشه و فقط باید با دوستان خودمون بازی کنیم؟؟؟؟؟؟؟

اول خودم:::::::

1- silent city 1

---------- نوشته در 05:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:31 PM ارسال شده بود ----------

بیا بالا شاید یکی باشه:d

---------- نوشته در 05:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:41 PM ارسال شده بود ----------

سلام بر دوستان گل بازیسنتری

;)

هدف از زدن ابن تاپیک این بود که کسانی که بازی minecraft رو از لایو خریداری کردن بیان و با هم قرار بذاریم و بریم داخل 1 سرور و به هم کمک کنیم در ساختن یک بنای عظیم و یا ساخمان خود را به دیگران نشون بدیم تا دهنشون باز ببونه:d

:d

خب دوستان گلم هر کی که این بازی رو داره و حاضره که بیاد همن جا بگه تا اسمشو بنویسیم

یه سوال هم داشتم که چجوری باید بریم با این خارجییا بازی کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا اصلا نمیشه و فقط باید با دوستان خودمون بازی کنیم؟؟؟؟؟؟؟

اول خودم:::::::

1- silent city 1

---------- نوشته در 05:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:31 PM ارسال شده بود ----------

بیا بالا شاید یکی باشه:d

عجیبه

منن نسخهه TRIAL رو دارم :دی معلومم نیست بخرمش یا نه:دی
بازی جالبیه............من بین deadlight va mincraft مونده بودم کدوم یکی رو بخرم اما minecraft رو خریدم و خیلی هم راضی هستم از خریدش

---------- نوشته در 07:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:28 PM ارسال شده بود ----------

نیما...!
تو کی minecraft گرفتی من نفهمیدم...؟!

اگه گرفتی(!) بازیش چجوریه؟
خوبه؟
بگیرم؟
میلاد...!!!!!!!!!!
1-همین 2 روزپیش:d

2- بستگی به سلیقه خودت داره

3-4 ------ من عاشقش شدم:x

منم خریدم!
عالیه
بهترین بازیه آرکیده به نظر من!
خیلی راضی هستم از خریدش
تازه قرار با بچه ها رو یک پروژه کار کنیم!
قرار شده طرحش را به کسی لو ندم!
gt: miladsaw

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or