قدرت سخت افزاری و گرافیک ps2

sepehr_LP

کاربر سایت
سلام دوستان.کسی از قدرت سخت افزاری و گرافیک ps2 خبر داره.آخه خیلی کارش عجیبه یه بازی مثله god of war رو با اون گرافیک عالی اجرا میکنه ولی تو بعضی بازیها واقعا کم میاره.

اینکه تو بعضی از بازیهای کم میاره واسه اینه که برنامه نویسی بازی مشکل داره!
این gow هم خوده سونی ساخته و خودش بهتر میتونه از قدرت کنسولش استفاده کنه;)

سلام دوستان.کسی از قدرت سخت افزاری و گرافیک ps2 خبر داره.آخه خیلی کارش عجیبه یه بازی مثله god of war رو با اون گرافیک عالی اجرا میکنه ولی تو بعضی بازیها واقعا کم میاره.
دوست عزیز در مورد قدرت سخت افزاری ps2 اینجا نمیتونم توضیح دهم چون خیلی مفصل است اما در مورد سوالت باید بگم همه چیز به برنامه نویسان بستگی داره مثلاَ در ps3 بازی ها فرم ریت کم میارن در صورتی که اصلاَ برای این دستگاه سنگین نیستن البته من این قضیه رو بارها گفتم ولی چون با انتقادات غلط روبرو شدم راجع بهش توضیح ندادم

دقيقا!
بعضي گيمر ها وقتي ميبينن يه بازي با افت فريم اجرا ميشه فكر ميكنن اشكال از سخت افزار pc يا كنسولشونه ولي بعضي وقتها حتي با سخت افزار بالا هم اين مشكل وجود داره كه اين مربوط ميشه به بي دقتي برنامه نويسان
نمونش driv3r نسخه ي pc كه با رم و گرافيك بالا هم اشكال داشت!!

از راهنماییاتون ممنونم.حالا کسی هست که بدونه مثلا گرافیکش چنده یا پردازندش چیه؟
یک سوال دیگه هم دارم. علت اینکه بعضی شرکتا مثله Capcom بازیاش روون اجرا میشه میتونه این باشه که Sony قابلیتهای کنسولشو بهشون میده؟ یا خود بازینویساش قوی هستن؟

دوست عزیز در مورد قدرت سخت افزاری ps2 اینجا نمیتونم توضیح دهم چون خیلی مفصل است اما در مورد سوالت باید بگم همه چیز به برنامه نویسان بستگی داره مثلاَ در ps3 بازی ها فرم ریت کم میارن در صورتی که اصلاَ برای این دستگاه سنگین نیستن البته من این قضیه رو بارها گفتم ولی چون با انتقادات غلط روبرو شدم راجع بهش توضیح ندادم
میتونم ازتون خواهش کنم توضیح بدین.;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or