فیل اسپنسر: تمرکز Xbox برای تبدیل شدن به بهترین پلتفرم است نه رقابت با سونی

VICTORLyNCH

کاربر سایت
#Z17.jpg
صنعت بازی‌های ویدئویی همیشه همراه با بحث و جدل‌های دارندگان و طرفداران کنسول‌های بازی همراه بوده و دارندگان این پلتفرم‌ تمام تلاش خود را می‌کنند تا پلتفرم خود را از دیگری بهتر جلوه دهند و این رقابت بین طرفداران و شرکت‌های تولید کننده همیشه وجود داشته و دارد؛ اما به نظر می‌رسد یکی از طرفین تمایلی به رقابت مستقیم با دیگری نداشته باشد.

فیل اسپنسر، رئیس بخش Xbox، پس از به منصب رسیدن این بخش چشم انداز بخش Xbox را تغییر داد و تمرکز این بخش را بر روی بازی‌های ویدئویی متمرکز کرد نه سرگرمی. اشتباهاتی که مایکروسافت با تصمیم‌های خود که در اوایل نسل گرفت، منجر به پیشی گرفتن سونی از نظر فروش با کنسول PS4 شد، اما به نظر می‌رسد تمرکز اسپنسر بر روی بازی‌هاست نه رقابت و رسیدن به سونی.

وی در مصاحبه‌ی اخیری که با NZGamer داشته، بیشتر متمایل به صحبت درباره‌ی کنسول Xbox Scorpio بود اما گفتگو به نظر او در رابطه با رقابت با سونی و رسیدن به آن کشیده شد که در این مورد بیان کرد:

" چیزی که بیشترین اهمیت را برای من و تیمم دارد رقابت مستقیم با سونی و Playstation نیست. پرسش‌های بیشتر مردم در این مورد است، اما از آنجایی که ما در راس این تیم هستیم این اطمینان را می‌دهم که به این گفته‌ی خود باور داریم. این جزو برنامه‌ی ما نیست، ما به این فکر می‌کنیم که چطور به هدف خود برسیم.

من می‌خواهم بهترین پلتفرم را برای توسعه دهندگان و بازیکنان فراهم کنم. من می‌خواهم بازیکنان احساس کنند که بهترین تجربه‌ بر روی Xbox قرار دارد- با استفاده از Xbox Live کاربران این امکان را خواهند داشت تا به صورت cross-play با دیگران بازی کنند و ویژگی‌هایی نظیر پیش نمایش بازی‌ها و قابلیت XPA که به تازگی افزوده شده، در دسترس آن‌ها قرار دارد."

اسپنسر همیشه در خصوص صحبت در مورد سونی لحنی ملایم و دوستانه داشته و این گفته‌ی تازه‌ی وی در رابطه با عدم رقابت مستقیم با سونی خیلی سورپرایز کننده نیست. اگرچه، خیلی سخت است که باور کنیم آن‌ها اهمیتی به عملکرد فوق‌العاده‌ی PS4 در قیاس با Xbox One نمی‌دهند.

منبع

برای تبدیل شدن به بهترین پلتفرم باید این جایگاه رو از سونی بگیرن دیگه، یعنی چی هدف رقابت با سونی نیست؟:D
منظورش امکانات و نرمافزارهایی هست که در اختیار مشتری می ذارن مثلا، نه حالا حتما داشتن بیشترین تعداد فروش. نمیشه گفت حتما هر پلتفرم پر فروش پس بهترین هست. نسل قبل wii پر فروش ترین بود ولی فکر نکنم بشه گفت بهترین پلت فرم برای بازی بود برای مثال.

منظورش امکانات و نرمافزارهایی هست که در اختیار مشتری می ذارن مثلا، نه حالا حتما داشتن بیشترین تعداد فروش. نمیشه گفت حتما هر پلتفرم پر فروش پس بهترین هست. نسل قبل wii پر فروش ترین بود ولی فکر نکنم بشه گفت بهترین پلت فرم برای بازی بود برای مثال.

خوب آخه به صرف ارایه بیشترین امکانات هم که کسی بهترین نمیشه، چون ممکنه یه کنسول همه مدل خدماتی بده و در عین حال مخاطب نداشته باشه، همونطور که به نظرم مثالت درسته و Wii پرفروش ترین بود و در عین حال بهترین پلتفرم نبود. در نتیجه باید یه کنسول گلچینی از همه چیز رو ارایه بده تا بشه در موردش یه لغت سنگین مثل بهترین رو بکار برد. از جمله فروش، امکانات، ساپورت نرم افزاری، کیفیت ارایه بازیها و ....

در نتیجه هر کنسولی که بخواد بهترین باشه ناگزیر به رقابت با بقیه رقبا هست. طبیعتا باید از همه بهتر باشه تا بشه بهترین دیگه. در نتیجه بدون رقابت با سونی و نینتندو... برای من کلا این حرف بی معنیه! یجورایی داره با زرنگی صحبت میکنه و از برای اینکه مچش رو نگیرن فرار میکنه.

خوب آخه به صرف ارایه بیشترین امکانات هم که کسی بهترین نمیشه، چون ممکنه یه کنسول همه مدل خدماتی بده و در عین حال مخاطب نداشته باشه، همونطور که به نظرم مثالت درسته و Wii پرفروش ترین بود و در عین حال بهترین پلتفرم نبود. در نتیجه باید یه کنسول گلچینی از همه چیز رو ارایه بده تا بشه در موردش یه لغت سنگین مثل بهترین رو بکار برد. از جمله فروش، امکانات، ساپورت نرم افزاری، کیفیت ارایه بازیها و ....

در نتیجه هر کنسولی که بخواد بهترین باشه ناگزیر به رقابت با بقیه رقبا هست. طبیعتا باید از همه بهتر باشه تا بشه بهترین دیگه. در نتیجه بدون رقابت با سونی و نینتندو... برای من کلا این حرف بی معنیه! یجورایی داره با زرنگی صحبت میکنه و از برای اینکه مچش رو نگیرن فرار میکنه.
دقیقا با زرنگی میگه ما داریم مسیر خودمونو میریم . کاری به سونی نداریم . شما هم ما رو مقایسه نکنید :دی

بهترین ممکنه از نظر هر شخصی یه چیز متفاوت باشه و نمیشه معیار مشخیص برای بهترین کنسول تعیین کرد!
مثلا اونی که دنبال سرویس های آنلاین باشه کنسول مایکروسافت براش میشه بهترین کنسول ولی از اون طرف مثلا کسی که بیشتر دنبال JRPG باشه Xbox براش خیلی ارزشی نداره!

حالا صحبت های اسپنسر هم به نظرم معنیش اینه که اونها دنبال بالا بردن کیفیت در مورد تمامی جوانب گیم هستن و اینجوری میخوان ظاهرا تبدیل به بهترین پلتفرم بشن ولی واقعیت اینه که بهترین برای هر شخص ممکنه تعریف متفاوتی داشته باشه

خدایی هم فیل اسپنسر خوب کار کرده توی این مورد و واقعا خیلیا رو به سمت پلتفرمای مایکروسافت کشونده...
من خودم اول نسل با اون افتضاحی که دان متریک به بار آورد از برند مایکروسافت متنفر شدم!ولی توی یه سال اخیر نه تنها تنفرم ازش از بین نرفته بلکه بهش علاقه مند هم شدم!
قابلیت Play anywhere ، دادن نسخه های رایگان گرز به پیش خرید کنندگان گرز 4.یکپارچه کردن پلتفرما و اچیومنتا و سیوای بازی.شیر کردن بازی ها و خیلی چیزای دیگه که اگه دان متریک توی راس بود هیچوقت عملی نمیشد

آخرین ویرایش:
یکسری دوستان مسله رو خیلی پیچیده کرذنذ ! بهترین پلتفرم ممکن یکسری ویژه های مشخص ذاره که عبارتنذ از :
1. انحصاری های باکیفیت ذر انواع سبک ها
2. دست بالاتر تو کیفیت بازیهای مولتی پلتفرم
3. پشتیبانی از وسائل جانبی کارآمد و با کیفیت
4. یک شبکه مولتی پلیر سریع و با پلیر های زیاد
5. پشتیبانی از نسل های قبل و بازیساز های مستقل
6. قیمت مناسب نسبت به کارایی
7. پشتیبانی از مولتی مدیا و نرم افزار های مختلف
8. سازگاری کامل سخت افزار با واقعیت مجازی

به نظر من با اینکه مدیریت در زمان تهیه سخت افزار اولیه وان در دست فیل اسپنسر نبود ولی تو باقی موارذ واقعا داره خوب تیم زیر دستش رو رهبری میکنه. و اون مشکلاتی که تو سخت افزار گریبان گیر وان بود انگاری تو اسکورپیو دیگه شاهدش نیستیم.

این یجور صحبت سیاست مدارانه و مدیرانه اس نمیتونه مثل گیمر بیاد بگه اره ما میخوایم سونی نابود کنیم و پیروز بشیم باید یجورایی با سیاست حرف بزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or