فیل اسپنسر: تمرکزمان روی جهانی است. تمجید از PS4

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

130521155317-xbox-one-story-top.jpg

درود.

امروز طبق آمار NPD کنسول X1 در ماه‌ دسامبر پرفروش‎ترین کنسول آمریکا شمالی یود. در همین راستا آقای فیل اسپنسر رییس بخش X1 شرکت مایکروسافت در توییت‌های خود را این موفقیت را به هوادران تبریک گفت. وی همچنین رقیت خود یعنی PS4 شرکت سونی را مورد ستایش قرار داد:

"ممنونم. تیم کاری بزرگی را انجام داد و اینکه هوادران Xbox دارن از دستگاه نهایت لذت رو می‌برن به خود میبالم." فیل اسپنسر January 15, 2015

"مهمترین چیز این بود که هواداران با ما بودن و رهامون نکردن و به ما ایمان داشتن. کارای زیادی بر انجام داریم ولی تعطیلات بسیار خوبی بود." فیل اسپنسر January 15, 2015

"نظراتتون رو می‌شنویم. امروز روز NPD و روز گزارش فروش ما در US بود. می‌دونیم طرفدارای ما جهانی هستن و ما باید تمرکزمون رو روی فروش جهانی بکنیم." فیل اسپنسر January 15, 2015

آقای اسپنسر در توییت دیگه هم PS4 رو مورد تمجید قرار میده.

"کنسول PS4 هم کار بزرگی رو انجام داد. چه از نظر بازی و کنسول فروش خوبی داشتن که این به معنی خوب بودن برای شرکت هستش." فیل اسپنسر January 15, 2015

""نظراتتون رو می‌شنویم. امروز روز NPD و روز گزارش فروش ما در US بود. می‌دونیم طرفدارای ما جهانی هستن و ما باید تمرکزمون رو روی فروش جهانی بکنیم." فیل اسپنسر"

خوشم میاد فیل اسپنسر واقعا مردی هست حقایق رو قبول میکنه نقاط ضعف رو قبول داره ولیکن برای بهبودش نهایت تلاشش رو میکنه. حرفی که من همیشه میزدم دلیلی نداره مایکرو خیلی راحت بازار بزرگ اروپا خیلی راحت برای ps4 بذاره باید در اورپا و بقیه نقاط دنیا رقابت کنه

"مهمترین چیز این بود که هواداران با ما بودن و رهامون نکردن و به ما ایمان داشتن.

ما چند نفر رو میگه :sad:

بازی های انحصاریش که خدایی داره حال میده :d
این E3 هم که فکر نکنم جا واسه بازی مولتی پلتفورم داشته باشه :d به جز کال آو دیوتی البته :d
بازی Rare که به ریشه ها بازمی گرده
Halo 5
Quantum Break
Tomb Raider
Gears 4
Scalebound
Phantom Dust
Crackdown
Forza 6
همشون هم AAA

IP های جدید بماند :d

اسپنسر دوست داشتنی مثل ی بنده خدایی شده ک انقد قبلی گند بالا آورده همش داره گزارش و عملکرد مثبت تیم رو تحویل میده ک ثابت کنه وضعیت رو براهه..

با توجه به اینکه انحصاری های X1 تو سال 2015 بیشتر و احتمالا بهتر از سال 2014 هستن و اینکه در تمام طول سال 2015 قیمت کنسول حداقل 350 دلار هست، پس فکر کنم فروش X1 تو سال 2015 رشد خوبی نسبت به سال 2014 داشته باشه.

با توجه به اینکه انحصاری های X1 تو سال 2015 بیشتر و احتمالا بهتر از سال 2014 هستن و اینکه در تمام طول سال 2015 قیمت کنسول حداقل 350 دلار هست، پس فکر کنم فروش X1 تو سال 2015 رشد خوبی نسبت به سال 2014 داشته باشه.
نه قطعا ! ;)
پيش بينى نميشه كرد ولى از هر لحاظ اكسكلسيوهاى مايكروسافت 2015 > 2014 :d
چه از لحاظ اسمى ، چه از لحاظ سلر بودن و چه از لحاظ تعداد

من که تویتر ندارم ولی یکی که داره بره بهش بگه مرد حسابی اگه راست میگی که طرفداراتون جهانین پس بیا کنسولتو توی ایران هم عرضه کن ببینم چی میگه

خیلی پهنای فروش جهانی Xbox one پایین هست و همین هم بهشون ضربه زد اینا با چه عقلی برنامه ریزی کرده بودن فقط تو 13 کشور چند ماه اول رو فروش کنن؟
حالا بعد یک سال به فکر افتادن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or