فیلم Devil May Cry تایید شد !

Mojtaba

کاربر سایت
ساخت فیلم Devil May Cry برای سال 2009 یا 2010 تایید شد. متاسفانه هنوز اطلاعات دقیقی از فیلم نیست ، اما به محض اینکه اطلاعات جدیدی از ساخت این فیلم بدست آمد شما را در جریان خواهیم گذاشت. در طرفی دیگر شایعه شده که مسولان فیلم به دنبال بازیگر برای نقش های بازی هستند !

آخرین ویرایش:
اين خبر پارسال اعلام شده بود به نظر من اگه جايه دانته keanu reevesرو بزارن عالي ميشه.
بايد اول ديد كارگردان كيه!بازيگر معروف كه با يك كارگردان كه نه معروفه و نه كار بلده كه كار نميكنه!
ايشالا اينم حد اقل مثل فيلماي رزيدنت اويل بشه!

من تو يكي از قرومهاي ديگه ديدم كه (‌اگه اشتباه نكنم از اينجا كپي كردن ، چون بعد از اين پست اونا تاپيكش رو زدن ) گفته بودن كه قراره براد پيت شخصيت اصلي بازي باشه !:laughing:

!!!!!!!
حالا ما اين فكرو ميكنيم كه برد پيت حاضره تو اين فيلم بازي كنه!ميشه بگيد چه شباهتي به دانته داره?:biggrin1:
جالب بود!

من خودم كه نگفتم !! تو يكي از فروم ها ديدم !
ولي اگه من بودم كه ميگفتم محمدرضا گلزار بياد به جاي دانته بازي كنه !!!:laughing::laughing:

مهمترین چیز اینکه اول بفهمیم کمپانی سازنده چیه اگه Paramount یا colombia باشن خیلی عالی میشه چون جفتشون ماله Sony pictures هستند
فكر نكنم پارامونت مال سوني باشه.... چون الآن داره روي فرمت HD DVD انحصاري فيلمهاش را عرضه ميكنه به جاي بلوري...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or