S SamFisher کاربر سایت Jul 6, 2006 #106 خوب اینم جدید ترین فیلم من که خیلی هم پرفروش بوده . در ضمن چند قسمتیه . قسمت دومش رو هم دارم میسازم . با زیرنویسه . حتما ببینید ! Thief
خوب اینم جدید ترین فیلم من که خیلی هم پرفروش بوده . در ضمن چند قسمتیه . قسمت دومش رو هم دارم میسازم . با زیرنویسه . حتما ببینید ! Thief
S SamFisher کاربر سایت Jul 6, 2006 #108 نوشته شده توسط Ryo Hazuki: امید دوبله هم میشه کرد؟ یا فقط زیر نویس میشه گذاشت؟ بیشتر... دوبله هم میشه
نوشته شده توسط Ryo Hazuki: امید دوبله هم میشه کرد؟ یا فقط زیر نویس میشه گذاشت؟ بیشتر... دوبله هم میشه
Ryo Hazuki کاربر سایت Jul 8, 2006 #109 لعنت به این اداره برق. لعنت به برق لعنت به سد کرج لعنت به نیروگاه اتمی بوشهر لعنت به روسها لعنت ...... دیروز 5 ساعت تمام روی یه فیلم کار کردم دقیقا وقتی که تموم شد. برقمون رفت. دیگه رفت تا آخره هفته. من فیلمم رو آخره هفته میذارم.
لعنت به این اداره برق. لعنت به برق لعنت به سد کرج لعنت به نیروگاه اتمی بوشهر لعنت به روسها لعنت ...... دیروز 5 ساعت تمام روی یه فیلم کار کردم دقیقا وقتی که تموم شد. برقمون رفت. دیگه رفت تا آخره هفته. من فیلمم رو آخره هفته میذارم.
S SamFisher کاربر سایت Jul 8, 2006 #110 لعنت به سد کرج بیشتر... این یه مورد رو فاکتور بگیر ! غیرتی میشما !