فيل هريسون از رقبايشان ميگويد

• Thread starter Thread starter benjohn
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

benjohn

کاربر سایت
220px-Phil_Harrison_E3_06.jpg

نايب رئيس استوديهاي جهاني مايكروسافت جناب آقاي فيل هريسون در مصاحبه اي كه با OXM داشته است سوني و سياستهايش را در قبال PS4 مورد تمجيد قرار داد. او ادامه داد:

سوني در مورد PS4 شاهكار كرده است همچنين حمايت آنان از استوديو ي Quantic Dream و شخص David Cage بسيار ستودني است.
خوب معمولا به علت شغلي كه دارم برروي استوديو هاي فرست پارتي تمركز بيشتري دارم و بسيار به تعهد سوني براي انجام كارهاي نو و خلاقانه احترام ميگذارم. حمايت آنان از Quantic Dream و ساخت بازيهايي مثل Heavy Rain و Beyond:TS بسيار زيبا ست.

آنها (سوني) تعهد خود را به فرنچايزهايشان و بازيهايشان حفظ ميكنند حتي اگر به فروش 10 ميليوني نرسند.

فكر ميكنم تعهد طولاني مدت به يك فرنچايز بسيار مهم است حتي آن زماني كه كار ساده تر شايد رها كردن آن و رفتن به سوي يك چيز جديد باشد. در مورد PS4 علي الخصوص بايد بگويم كه شاهكار كرده اند. آنها تمركز خود را برروي مشتري گذاشته اند

البته اين اولين باري نيست كه فيل لب به تمجيد سوني گشوده است. وقتي كه PS4 در آمريكاي شمالي لانچ شد او و برخي ديگر از مديران مايكروسافت به سوني تبريك گفتند. قبلا هم آرون گرينبرگ گفته بود كه عرضه ي PS4 خبر خوشي براي اين صنعت است.

البته تعريف فيل هريسون به سوني محدود نميشود او همچنين از سازنده ي ماريو ( نينتندو) تمجيد كرد و افزود كه استوديوهاي فرست پارتي آنها شگفت انگيز است.

فكر ميكنم در اينجا كمي اختلاف نظر وجود داشته باشد اما بنظر من آنها (نينتندو) شگفت انگيز هستند.

بخشي از دليلي كه فايتر ما Killer Instinct براي گيمر ها جذاب است تاريخ آن بر روي كنسولهاي نينتندوست. اين ارتباط باعث ميشود گيمرها احساس غربت نكنند.

مسلما تاريخ KI تاريخ Xbox نيست بلكه تاريخي است كه با استوديوي Rare گره خورده. فكر ميكنم بازخورد اين بازي در E3 بخوبي نشان مي دهد كه اين بازي قلب مردم را لمس كرده است.

منبع

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or