فيلم Resident Evil 4 به زودي ؟؟!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

اقاي Paul W.S. Anderson مصاحبه با MTVداشته و طي اون مصاحبه خاطر نشان كرده اخيرا در حال بحث درباره قسمت 4 فيلم Resident Evil هست . وي ميگه : من صحبت هام با Sony درباره فيلم 4 شروع كردم اما من حتي هيج اطلاعي درباره اينكه ممكنه چيزي عرضه شود ندارم . اما احتمال اينكه اين اتفاق ( عرضه فيلم چهارم ) بيفته هست . اندرسون به صحبتاش اضافه ميكنه : من عاشق سري Resident Evil هستم و ما سعي ميكنيم بهترين فيلمي رو كه ميتونيم بسازيم اگه ما تونستيم يك Resident Evil 4 خوب بسازيم پس انو ميسازيم اما مطمئن باشيد من فقط اين كار به خاطر خودش انجام ميدم RE4 )

Paul W.S. Anderson كارگردان قسمت اول فيلم Resident Evil و تهيه كننده هر 3 قسمت فيلم بوده . در كارنامه وي ميتوان به اثاري همچون . Mortal Kombat . Alien vs. Predator . اشاره كرد .

millaresi.jpg

موفق باشيد !!

جان اون كسي كه ميپرستن بيخيال بشند. من نميدونم چه گيريه كه اين فيلم ساخته بشه و هي طرفدار هاي RE ازش بد بگند؟ واقعا من اين فيلم كه ديدم قاطي كردم. كلا به نظرم كپكام خودش فيلم ميساخت سنگين تر بود.:-"

فیلم Mortal Kombat که اثر این کارگردان بود یک فاجعه بود.این فیلم هم مثل بقیه فیلمهای Resident Evil تبدیل به یک اثر بد ودرجه سه میشه.حداقل باید کارگردانو عوض میکردن...

واقعا که !!!! دیگه دارن آبروی هر چی RE رو می برن.نمی دونم تا کی می خوان اسم این بازی ها رو با فیلم هایی که می سازن خراب کنن.حتما این بارم می رن تو فضا زامبی بکشن.:mad:

كلا به نظرم كپكام خودش فيلم ميساخت سنگين تر بود.
کپکام بخاطر این سراغ فیلمهای RE نمیره که سابقه درخشانی در افتضاح به بار آوردن داره ، فقط شاهکاری مثل Street Fighter رو در نظر بگیر.

خواهشا نسازن! ، سری قبل که آلیس که اصلا تو بازی وجود نداشت ، اومده تو فیلم ، بعد با نمسیس لاو میترکونه :biggrin1: (خزگفتار!) ، تو نسخه آخرشم که شده جسیکا آلبای Fantastic 4 ، انرژی رو جمع می کنه متمرکز می کنه بعدش خون دماغ میشه :biggrin1:

حتما تو این نسخه هم جای Leon یه آدم احمق چپول میزارن که احتمالا جمعه ی آخر هر ماه تبدیل به گرگ میشه :biggrin1: یا شایدم دستش کش بیاد ، آتیش بگیره! ، لیون تبدیل میشه به... غوزغوزک!! ، آفتاب بالانس بزنه با پرتقال بازی کنه باعد خرک بزنه جلوی دشمن بعد تبدیل به میمون مست میشه بعد چشای زامبی رو کور می کنه !!!

تا اونجایی که من یادمه قرار بود فیلم بعدی RE رو خود کپکام بصورت تمام انیمیشن تهیه کنه و اسمش هم Resident Evil: Regeneration باشه! و تاکید هم شده بود که کارگردان قبلی توش سمتی نداره
یا Degeneration همچین چیزی خلاصه!

تا اونجایی که من یادمه قرار بود فیلم بعدی RE رو خود کپکام بصورت تمام انیمیشن تهیه کنه و اسمش هم Resident Evil: Regeneration باشه! و تاکید هم شده بود که کارگردان قبلی توش سمتی نداره
جریان این جدا از اونه ، این ادامه ی سری قبلیه ، اون دوتا فیلمه که خوده کپکام میسازه

باید منتظر یه فیلم افتضاح دیگه از سری RE باشیم
اگه کپکام هم مثل مایکروسافت که halo رو داد به پیتر جکسون تا تهیه کنه و الان همه منتظره یه فیلم توپ هستن(اگه کنسل نشه ) RE رو میداد حد اقل به مایکل بی ( نمیگم اسپیلبرگ که به طرفداراش برنخوره) الان لا اقل یه فیلم پر فروش و گرید A داشت که مردم از دیدنش حد اقل حالت تهوه نگیرن(شرمنده که رک گفتم)

کپکام بخاطر این سراغ فیلمهای RE نمیره که سابقه درخشانی در افتضاح به بار آوردن داره ، فقط شاهکاری مثل Street Fighter رو در نظر بگیر.
من منظورم اين بود كه اگر اين فيلم دست كپكام ميوفتاد يعني خودش ميساخت درصد موفقيتش از اين كه الان هست بهتر بود. يعني اگر كپكام اين فيلم ها رو ميساخت سگش به ساختن Sony مي ارزيد گرفتي؟

كلا به شخصه ميگم. اين چند سال فيلم هايي كه از روي بازي و بازي هايي كه از روي فيلم ها ساخته ميشند هدفشون تنها استفاده از نام اون بازي يا فيلم هست و همين بس. من تو كل عمر بازي هايي كه كردم دو عنوان رو بين فيلم هايي كه بازي تبديل شدن و موفق شدن رو ديدم اونم يكيش بازي بتمن بود كه همين يك يا دو سال پيش اومد يكيش هم Bourne توي فيلم ها هم الان تقريبا چند سالي هست بسيار بسيار بسيار كارگردان ها و بازيگران خوشحال ميان توي فيلم هايي كه از روي بازي ها ساخته ميشند شركت مي كنند و با خوشحالي تموم فيلم رو منتشر مي كنند و توقع هم دارند مردم خوشحال بازي در بيارن برن از فيلمشون تمجيد كنند و جالب اينجاست كه طرف كم هم نمياره. مثلا همين آندرسون ميگه من عاشق RE هستم. باور كنيد من اگر عاشق RE بودم و ميديدم دارم حسابي خراب مي كنم ترجيه ميدادم بيخيال فيلم بشم و برم كنار تا دوتا دست كه دارم دوتاي ديگه هم قرض بگيرم و بچسبم به فيلم ...
شما ببينيد اصولا اينجوري شده كه بازيگر ها و كارگردان هاي ناشي ميان رو فيلم هاي تبديلي از بازي ها كار مي كنند تا مشهور بشند مثل Hitman نميدونم اين چه مدي هست.
تازه كلا خيلي ببخشيد ...
به طرفدار هاي Sony بر نخوره من بجز آغاز بتمن از اين ناشر (استاديو) فيلم درست و حسابي نديدم.
وقتي هم كه همه بازي ها دارن سپرده ميشند به شركت Sony نميشه چندان موفقيتشون رو تضمين كرد مگر اين كه واقعا اتفاق شاخي بيوفته.

اون ربطي به سري فيلم هاش نداره تازه اگر اشتباه نكنم باز هم با همكاري Sony ساخته ميشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or