فيلم Max Payne نيز ساخته ميشود !

Mil@D-777

کاربر سایت
شركتهاي قرن بيستم و Fox در حال مذاكره با Wahlberg هستند براي شركت در ساخت پروژه فيلم مكس پين . انتظار مي رود او در اين فيلم نقش پليس سرسخت داستان را بازي كند كه همسر و فرزندش به وسيله دارو به طرز وحشيانه اي كشته شده اند .
ساخت فيلم از اوايل سال آينده شروع خواهد شد .

مكس پين يك بازي كامپيوتري بسيار محبوب بود كه به وسيله شركت فنلاندي Remedy Entertainment ساخته شد كه حالت bullet-time gunplay را به طور تحسين برانگيز به دنياي بازيها معرفي كرد . اين شركت در حال حاضر در حال كار بر روي پروژه بازي Alan Wake است .

فيلم بايد تلاش كنه كه از ماتريكس زياد تقليد نكنه چون اون وقت منتقدها از ارزشش كم ميكنند.
به خاطر اينكه بازيش خيلي شبيه به ماتريكس بود.

یکی از بهترین فیلم های سال می شه.به خاطر داستانش.خیلی زودتر از اینها باید فیلم می شد.بهر حال فکر کنم فیلم خوبی بشه و فروش خوبی هم داشته باشه.;)

بهترين خبري بود كه طي چند ماه اخير شنيدم با داستان بي نظير بازي و شخصيت پردازي زيباي داستان واقعا چه چيزي ميشه من كه خيلي خوشحال شدم واقعا دستت درد نكه ميلاد جان واقعا خوشحالمون كردي:love::love:

شركتهاي قرن بيستم و Fox در حال مذاكره با Wahlberg هستند براي شركت در ساخت پروژه فيلم مكس پين . انتظار مي رود او در اين فيلم نقش پليس سرسخت داستان را بازي كند كه همسر و فرزندش به وسيله دارو به طرز وحشيانه اي كشته شده اند .

Wahlberg کی هست به درد بازی نو مکس پین می خوره مثل فیلم هیتمن نشه که شخصیت هیتمن به بازیگرش نمی خوره

ايشون هستن پسر باباش :) :

Mark-Wahlberg-Photograph-C12150238.jpeg
mark-wahlberg-as-max-payne-20071109035017351.jpg

فيلم بايد تلاش كنه كه از ماتريكس زياد تقليد نكنه چون اون وقت منتقدها از ارزشش كم ميكنند.
به خاطر اينكه بازيش خيلي شبيه به ماتريكس بود.

تا اونجای که من یادمه بازی max payne 1 قبل از فیلم matrix 1 بود

Walh Berg بازیگر فیلم shooter که خیلی فیلمه قشنگی بود " تون این فیلم هم فکر کنم که بازیگره خوبی انتخاب کردند:cool:

:cheesygriخبر توپی بود ولی...
اصولا یک شاهکار نباید دوباره باز سازی بشه مثل یک کتاب به فیلم (آلفرد هیچکاک)
منم با هیچکاک موافقم احتمالا گند میزنن به بازی در ضمن سوپه بازی مکس پین تو دنیای بازی جالب بود و در زمانی اومد که که تقریبا سبک مشابهی نبود ولی تو سینما از این دست فیلم ها که فردی برای انتقام از مرگ خانوادش ماجراجویی میکنه زیاد هست

البته من خودم عاشق مکس پین هستم فقط امیدوارم این شاهکار و به گند نکشن

:cheesygriخبر توپی بود ولی...
اصولا یک شاهکار نباید دوباره باز سازی بشه مثل یک کتاب به فیلم (آلفرد هیچکاک)
منم با هیچکاک موافقم احتمالا گند میزنن به بازی در ضمن سوپه بازی مکس پین تو دنیای بازی جالب بود و در زمانی اومد که که تقریبا سبک مشابهی نبود ولی تو سینما از این دست فیلم ها که فردی برای انتقام از مرگ خانوادش ماجراجویی میکنه زیاد هست

البته من خودم عاشق مکس پین هستم فقط امیدوارم این شاهکار و به گند نکشن

اره قبول دارم . چندتا از بازی ها که فیلمشو ساختن زیاد جالب نشده

امید وارم فیلمه متالگیر رو به گند نکشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or