فوتبال فانتزی لیگ ایران

• Thread starter Thread starter sepul
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
جدیداً سایتی باز شده برای دوستاران فوتبال فانتزی لیگ ایران که به نظر من از Yahoo fantasy football هم کاملتر و بهتره.

کسانی که علاقه به فوتبال فانتزی و لیگ برتر ایران دارند می تونه براشون جالب باشه.
ثبت نام و بازی هم مجانی هست.
تیم برتر

آخرین ویرایش:
فوتبال فانتزی فوتیلیو

سلام سپهر جان،

تیم برتر سایت بدی نیست اما قابل مقایسه یا یاهو فانتزی یا فوتیلیو نیست. یک سایت دیگه فوتبال فانتزی هم هست که حدود یک سال و نیم هست راه اندازی شده و طرفداران خیلی زیادی داره به اسم فوتیلیو و به نظر من بهترین سایت برای لیگ برتر هست.

آدرسش اینه : www.footilio.com

سلام رضا
آره فوتیلیو رو قبلا بازی کرده بودم، یه جورایی در و پیت می زنه، این teambartar که جدیداً اومده کاملتر و تر تمیز تره، ساپورت i-phone و Ajax هم داره که برای من خیلی به درد می خوره.
به خاطر همین چیزا الان تیم برتر 1 ماهه که عضو شدم فعالیتش بیشتر هست و تعداد عضو هاشم تصاعدی بالا می ره.

در هر صورت ممنون که اون هم معرفی کردی، بهت پیشنهاد می کنم این تیم برتر هم عضو بشو.

سلام رضا
آره فوتیلیو رو قبلا بازی کرده بودم، یه جورایی در و پیت می زنه، این teambartar که جدیداً اومده کاملتر و تر تمیز تره، ساپورت i-phone و Ajax هم داره که برای من خیلی به درد می خوره.
به خاطر همین چیزا الان تیم برتر 1 ماهه که عضو شدم فعالیتش بیشتر هست و تعداد عضو هاشم تصاعدی بالا می ره.

در هر صورت ممنون که اون هم معرفی کردی، بهت پیشنهاد می کنم این تیم برتر هم عضو بشو.

من تیم برتر رو دیدم. به نظر من که فوتیلیو خیلی کاملتر هست. اتفاقا تیم برتر داره از روی اون امکاناتشو کپی برداری میکنه... متاسفانه تو ایران دزدی کار رایجی هست. تعداد اعضا فوتیلیو و جوایزش با تیم برتر قابل مقایسه نیست.

آخرین ویرایش:
من تیم برتر رو دیدم. به نظر من که فوتیلیو خیلی کاملتر هست. اتفاقا تیم برتر داره از روی اون امکاناتشو کپی برداری میکنه... متاسفانه تو ایران دزدی کار رایجی هست. تعداد اعضا فوتیلیو و جوایزش با تیم برتر قابل مقایسه نیست.

والا تا اونجا که من می دونم قضیه برعکس بوده، اول تیم برتر بود که تصویر بازیکن هارو داشت و بعداً فوتیلیو عیناً همون عکس ها رو گذاشت (دزدی به قول شما) .
درسته فوتیلیو قدیمی تر هست ولی دلیلی بر بهتر بودنش نیست همونطور که اولش اونجا بودم ولی هر کسی بره عضو بشه تو جفتشون نتیجه رو می بینه که کدوم بهتره.. واضحه . مثلا چیدمان گرافیکی تیم رو هنوزم فوتیل نداره یا امکانات و ظاهر و سرعت سایت و سیستم Ajax که مانند Facebook شده ...
شما اگه با فوتیل حال می کنی همونجا بمون، جو نده و تهمت نزن به اون بد بختا و لطفا بحث تاپیک رو عوض نکن. من فقط سایت معرفی کردم خود کاربران تشخیص می دن چی خوبه چی بده.

والا تا اونجا که من می دونم قضیه برعکس بوده، اول تیم برتر بود که تصویر بازیکن هارو داشت و بعداً فوتیلیو عیناً همون عکس ها رو گذاشت (دزدی به قول شما) .
درسته فوتیلیو قدیمی تر هست ولی دلیلی بر بهتر بودنش نیست همونطور که اولش اونجا بودم ولی هر کسی بره عضو بشه تو جفتشون نتیجه رو می بینه که کدوم بهتره.. واضحه . مثلا چیدمان گرافیکی تیم رو هنوزم فوتیل نداره یا امکانات و ظاهر و سرعت سایت و سیستم Ajax که مانند Facebook شده ...
شما اگه با فوتیل حال می کنی همونجا بمون، جو نده و تهمت نزن به اون بد بختا و لطفا بحث تاپیک رو عوض نکن. من فقط سایت معرفی کردم خود کاربران تشخیص می دن چی خوبه چی بده.

والا به نظر من تو یک کاره ای در این سایت هستی که اینقدر براش تبلیغ میکنی... کاربرا خودشون میتونن برن ببینن کدوم بهتره... عکس بازیکن ها رو من در جریانش نیستم ولی یک چیزی هست که در اینترنت ریخته و ربطی به تیم برتر و فوتیلیو نداره...

با سلام
اول از اینکه اینجا محل جروبحث های نامرتبط شده عذر میخوام. فقط چون توسط جناب شیرازی تهمت دزدی به ما زده شد گفتم برای اولین و آخرین بار جواب ایشون رو بدم. گرچه هم زبونی با ایشون رو لازم نمیدونم. فقط چون ایشون علنا توهین کردن، حق پاسخگویی رو برای خودمون محفوظ میدونیم.

والا به نظر من تو یک کاره ای در این سایت هستی که اینقدر براش تبلیغ میکنی...
ابتدا توجهتون رو به لینک زیر جلب میکنم. سایت موردنظر به نام همین کاربر ثبت شده. البته احتمال اینکه ایشون "کاره ای" در این سایت نباشن و این قضیه اتفاقی باشه خیلی زیاده!
مشخصات سایت فوتیلیستها

من تیم برتر رو دیدم. به نظر من که فوتیلیو خیلی کاملتر هست. اتفاقا تیم برتر داره از روی اون امکاناتشو کپی برداری میکنه... متاسفانه تو ایران دزدی کار رایجی هست.
من متوجه نمیشم منظور ایشون کدوم امکان ه که ما "کپی برداری" کردیم. فانتزی اسپرت و فوتبال فانتزی بالای 20 ساله که تو دنیا رواج داره. ایده این بازی هم نه مال ایشونه، نه مال اجدادشون، نه مال تیم برتر، نه هیچ کدوم از سایت هایی که تو دنیا دارن فعالیت میکنن. من و بقیه بچه های توسعه دهنده تیم برتر سال هاست که فوتبال فانتزی های لیگ برتر انگلیس رو بازی میکنیم و اگر بخواهیم امکانی به سایتمون اضافه کنیم قائدتا از روی اونها که نمونه های کاملی از این بازی هستن ایده میگیریم، نه از روی سایتی مثل فوتیلیستها و اشخاصی مثل ایشون.
ضمنا عزیز جان! دزدی در ایران هم مثل همه جای دنیا وجود داره. ولی اصلا کار رایجی در ایران و در بین ایرانی ها نیست. شما اگر دزدی زیاد میبینی قضیه چیز دیگریست، ولی دلیل نمیشه اونو به همه ایرانی ها تعمیم بدی.

عکس بازیکن ها رو من در جریانش نیستم ولی یک چیزی هست که در اینترنت ریخته و ربطی به تیم برتر و فوتیلیو نداره...
در جریانش که مطمئنا نیستین! من حالا توضیح میدم که در جریان قرار بگیرید. حدود یک ماه پیش شما تمامی عکس های بازیکنان لیگ برتر که تیم ما گردآوری کرده بود رو تو سایتتون کپی کردین. ما هیچ اعتراضی نکردیم. اما جالبه که حالا شما تهمت دزدی به ما میزنین.
در اینکه ما هم عکس ها از اینترنت جمع کردیم شکی نیست، ولی این عکس ها برای سایت تیم برتر دوربری، هم اندازه و استاندارد شده که کار وقت گیری بوده. اینکه شما همون عکس ها رو عینا در سایت خودتون کپی کردید نمیدونم اسمش چیه؟ احتمالا از این کارهایی که ادعا کردید در ایران "رواج" داره که نیست؟ شما حتی زحمت اینکه این عکس ها رو به اندازه کادر های سایت خودتون کنید هم بخودتون ندادید. مثال این مورد رو هم میتونید تو این دو تا لینک ببینید:

تصویر لوسیانو ادینهو در تیم برتر
در فوتیل ها

بازیکنان نفت تهران در تیم برتر
در فوتیل ها

احتمال اینکه ایشون در دفاع از خودشون ادعا کنن این عکس ها متعلق به وب سایت های باشگاه های مذکوره زیاده. این و بگم که مثال بالا از باشگاهیه که تو سایتش عکس های بازیکنانش نیست. ضمن اینکه در باشگاه هایی که عکس بازیکنانشون هم هست سایز و ابعاد عکس ها فرق داره و کاملا مشخصه که عکس های سایت ما و ایشون دقیقا مثل همه.

سخن آخر اینکه، کشور و بازار ما اینقدر بزرگ هست که هم جا برای ما هست هم برای شما، هم برای خیلی های دیگه که بعد ما خواهند اومد. میتونید مطمئن باشید ما جای شما رو تنگ نخواهیم کرد! فقط بد نیست سعی کنید بجای سفسطه کردن و تهمت زدن به دیگران، کمی خلاقیت بخرج بدین و روش های خودتون رو برای جا انداختن کارتون پیدا کنید. با نگاه کردن از روی دست دیگران، نه در اینکار و نه در هیچ کار دیگه ای به جایی نخواهید رسید.

آخرین ویرایش:
درجواب دوستان عزیز تیم برتری

اولا حضور شما در فاروم های مختلف و تبلیغ برای تیمتون از نظر من هیچ اشکالی نداره اما به شرطی که خودتون را اولین فوتبال فانتزی معرفی نکنید که خیلی مسخره هست...

دوما از کجا معلوم که تیم برتر عکس ها را از فوتیلیو کپی نکرده باشه؟ ضمن اینکه عکس بازیکنان در اینترنت هست و اصلا موضوع مهمی نیست. مگر شما خودتون از ادینهو عکس گرفتید که فکرمیکنید کپی رایتش مال شماست؟ کما اینکه همانطور که گفتم معلوم نیست شما از فوتیلیو کپی کرده باشید یا نه...

در مورد فوتبال فانتزی هم همه میدونن که تاریخچه اون برمیگرده به قبل از بوجود آمدن اینترنت اما امکانات سایت فوتیلیو در سایت های خارجی هم وجود نداره و تیم برتر اونا رو عینا کپی برداری کرده.

متاسفانه به دلیل اینکه سایت شما حرفی برای گفتن نداره دارید براش اینور و اونور تبلیغ میکنید. بار اول هم در سایت فوتیلیو اقدام به تبلیغات غیر مجاز در انجمن و جاهای مختلف کردید که مدیران فوتیلیو با کمال عطوفت شما را اخراج نکردند حالا هم که میگید فوتیلیو سی ام اس هست واقعا خنده دار هست. به هر حال بهتر است از راه های شرافتمندانه به فکر جذب کاربر برای سایت خود باشید و شعار اولین و... را هم از پست های خود حذف کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or