[ به نام خالق هستی ]
فن چیست ؟ فن در معنای لغوی به معنی طرفدار میباشد و هرکسی بر اساس دلایلی طرفدار یک چیز میشود او را فن میخوانند .
فن در جامعه گیمری : در دنیای گیمر فن ها همه جا را در بر گرفته اند اینور رو میبینی فن اونورر میبینی فن کلا همه فن یک چیزی هستن ...
انواع فن : 1. کنسول ها 2. PC که خودشون به دسته های مختلف تقسیم میشوند .
فن در ایران : بلـــه کشور ایران ... خوب از راننده تاکسی های که خودشون منتقد سیاست هستن تا ... همه کارشناسن ...
همه فکر میکند که هر برند که دارند اون بهتره یکی Apple داره میگه فقط اپـــــــــــــــل یکی DELL داره میگه فقط دلـــــ
حقیقتی در مورد فن ایرانی : دوستان این تاپیک رو نزدم که تعداد پستام بالا بره یا دعوا ایجاد کنم . مثل ادم اومدم باهاتون حرف بزنم . هر ادمی چه کارگرش چه دکترش برای خودش
یک شخصیت داره . و شخصیت از احساسات و علایق و .. تشکیل میشه . تو Ps4 رو قبول داری باشه ... امضاتو بکن عکسش تو One رو قبول داری اواتارتو بکن عکس وان .
به خدا رفتن و ترول کردن تاپیک همسایه کار خوبی نیست . نشانه بی شعوری هست . بدون هیچ شوخی میگم . یادتون باشه که شما ایرانی هستید فرهنگ 4000 ساله دارید .
نباید برای یک تکه سیم و .... که شده Ps Xbox Pc یا هرچیزی به جون هم بیفتید .
مسخره کردن کار بچه هاست یاد سال اول دبستان نکنید یک اتااری میخریدید پزشو به 7 تا کوچه اونورتر میدادین بزرگ شدین ...
به قران بیاید از هرچیزی طرفداری کنید و براش به دیگران فحش نمیدونم کلا .... بدین هیچی نمیشه ...
من گیرم مثلا به دادا یوشیدا توهین کنم به هرکسی مثلا حاج یوسف . به خدا چه طرفداری کنید چه نکنید اونا بدشون از شما میاد . اره این یک واقعیت از بن شدن شما تو شبکه لایو و غیره
و کپی باز بودنتون به خدا یکیدون رو ادم حساب نمیکنن مرد باشید . مثل بچه سر این کنسول های کوفتی و نسل بعدی باهم دعوا نکنید . به خدا زشته . اون فرهنگ ایرانی چینیتون رو بزارید
جیبتون مثل یک مرد باشید
دیگه حرفی ندارم از مدیرهای عزیز هم خواهش میکنم بعد از 2 روز این تاپیک پاک کنند و اول بزارن همه بخوننش .
موفق باشید و یادتون باشه با اخلاق که ادما ارزش پیدا میکنند .