leon scott kendy کاربر سایت Feb 19, 2007 #1 بازی ترسناک باسه ی پی اس تو نداریم غیر از سیلنت هیل و اویل چون تمومشون کردم کمکهم می کنم آخرین ویرایش: Feb 19, 2007
leon scott kendy کاربر سایت Feb 19, 2007 #3 م نوشته شده توسط pandora tomorrow: cold fear call of cthulhu resident evil بیشتر... بابا قیر از اینا فقط چها رتا داشتی
م نوشته شده توسط pandora tomorrow: cold fear call of cthulhu resident evil بیشتر... بابا قیر از اینا فقط چها رتا داشتی
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Feb 19, 2007 #4 اینجا برو: معرفی بازی های ترسناک ببین چی معرفی کردن بع برو نسخه ی ps2 ش رو بگیر
test84 کاربر سایت Feb 20, 2007 #5 تو اين جديدا Rule of Rose و Haunting Ground و Fatal Frame III به نظر من خوب هستن. همشونم الان تو بازار پيدا ميشن. (خواستي Rule of Rose بگيري حواست باشه ژاپينيش رو نندازن بهت)
تو اين جديدا Rule of Rose و Haunting Ground و Fatal Frame III به نظر من خوب هستن. همشونم الان تو بازار پيدا ميشن. (خواستي Rule of Rose بگيري حواست باشه ژاپينيش رو نندازن بهت)
hamid and کاربر سایت Mar 7, 2007 #6 فاسی یا ژاپنیه رول آف رز زیاد با هم فرق ندارن چون فقط جاهای خیلی تابو و راحتو دوبله کردن.
leon scott kendy کاربر سایت Mar 19, 2007 #7 نوشته شده توسط leon scott kendy: بازی ترسناک باسه ی پی اس تو نداریم غیر از سیلنت هیل و اویل چون تمومشون کردم کمکهم می کنم بیشتر... راستی گاد اف وار امد 2 ش کاملش
نوشته شده توسط leon scott kendy: بازی ترسناک باسه ی پی اس تو نداریم غیر از سیلنت هیل و اویل چون تمومشون کردم کمکهم می کنم بیشتر... راستی گاد اف وار امد 2 ش کاملش