سلام ........ من میخواستم بدونم کسی تونسته با GamePad های معمولی تو بازی FIFA09 PC امکان دریبل رو فعال کنه ؟ چون این امکان فقط برای دسته های استاندارد وجود داره و نمیشه این امکان رو روی دسته های معمولی داشته باشیم ... ؟
سلام ........ من میخواستم بدونم کسی تونسته با GamePad های معمولی تو بازی FIFA09 PC امکان دریبل رو فعال کنه ؟ چون این امکان فقط برای دسته های استاندارد وجود داره و نمیشه این امکان رو روی دسته های معمولی داشته باشیم ... ؟
دوست عزیز، شما نرم افزار Xpadder رو دانلود کنید میتونید کلیدهای روی دسته رو فانکشنشون رو به کلیدهای کیبرد که فیفا ازشون استفاده میکنه ست کنید. اینطوری مشکلتون رفع میشه.
فقط فراموش نکن که اونوقت کنترلرت فانکشن کیبرد داره.
خیلیییییییی ممنونم حالا باهاش کار میکنم ببینم چطوری میشه ، فقط ورژن 5.4 رو ندارین چون که ویندوز 7 هستم این نرم افزار چون با وین سازگار نیست اثری نداره
آگه میشه یه راهنمایی هم کنید ، چون من دکمه رو اد میکنم و کلید شیف کیبورد رو بهش اضافه میکنم که تو فیفا دریبل هست ، اما بعدش چیکار کنم که رو دستم هم این دکمه فعال بشه ؟ چون سیو میکنم اما هیچ اتقاقی نمیوفته
ورژن 5.4 پولیه باید خریداری بشه من خودمم با 5.3 کار میکنم. رو ویندوز 7 هم compatibility رو بگذارید رو windows xp servicepack 3 کار میکنه. shift رو بگذار فانکشن یکی از شولدر باتن هات.
ورژن 5.4 پولیه باید خریداری بشه من خودمم با 5.3 کار میکنم. رو ویندوز 7 هم compatibility رو بگذارید رو windows xp servicepack 3 کار میکنه. shift رو بگذار فانکشن یکی از شولدر باتن هات.