فریم ریت Shadow Fall در سینگل پلیر متغیر خواهد بود

Behrooz

کاربر سایت
killzone_965724_650x.jpg

Steven Ter Heide کارگردان KZ: Shadow Fall، در صفحه ی توییتر خود بر خلاف شنیده های قبلی ما اعلام کرد که که فریم ریت بازی در بخش سینگل پلیر قفل نخواهد بود. وی البته اضافه کرد که این مقدار مطمئنا همیشه بالای 30 می باشد. دلیل این کار را تنها "بهبود و بهتر شدن تجربه ی بازی" اعلام کرده.
GameReactor در پیش نمایش دیروز خود نیز عنوان کرده بود که فریم ریت بازی بین 35 تا 40 متغیر می باشد.

البته این مقدار در مالتی پلیر بر روی 60 قفل می باشد و بازی در کل بر روی رزلویشن Native 1980x1080p اجرا میشود.

اینطور که از شواهد پیداست این بازی خیلی گرافیک شاخی نداره و اونطور که بایدو شاید سرو صدا به پا نکرده..از یه بازی انحصاری بیشتر توقع میره..اونم برای ps4

یه چیزی کمتر ، تو همون سبک فریم متغیر GOW 3 میشه پس !

فوق العاده هست اینجوری !

من نمیدونم سازنده ها چرا گیر دادن یا فریم 30 باشن یا 60 !

45 - 40 فوق العادست !

اینطور که از شواهد پیداست این بازی خیلی گرافیک شاخی نداره و اونطور که بایدو شاید سرو صدا به پا نکرده..از یه بازی انحصاری بیشتر توقع میره..اونم برای ps4

از کدوم شواهد ؟ چون فریم ریتش بالای 30 هست و 1080P اجرا میشه در نتیجه گرافیک شاخی نداره ؟! پس با این حساب شما منطق جدیدی رو خلق کردید چون تا دیروز بازیهای PS4 بخاطر 30 فریم بودن ترول میشدن و دائم از Forza 5 صحبت بود که 60 فریمه !! در مورد گرافیک KZ شما میتونی Preview های بازی رو بخونی ... از سایتهای معتبر مثل IGN و Gamespot و Eurogamer ...

از کدوم شواهد ؟ چون فریم ریتش بالای 30 هست و 1080P اجرا میشه در نتیجه گرافیک شاخی نداره ؟! پس با این حساب شما منطق جدیدی رو خلق کردید چون تا دیروز بازیهای PS4 بخاطر 30 فریم بودن ترول میشدن و دائم از Forza 5 صحبت بود که 60 فریمه !! در مورد گرافیک KZ شما میتونی Preview های بازی رو بخونی ... از سایتهای معتبر مثل IGN و Gamespot و Eurogamer ...

متاسفانه هیچ کدوم از این سایت هایی که گفتید اعتبار ندارن!

متاسفانه هیچ کدوم از این سایت هایی که گفتید اعتبار ندارن!
!

مشکلی نیست ... به نظره من توی 35-45 متغیر باشه عالیه . احتماله خیلی زیاد توی انفجارهای بزرگ و اینا به 35 اینا برسه. باید حوالی 38 - 45 بیشتر باشه همه بازیش . فریم 40 بازی خیلی روان هستش ... به نظره من تریلره اخری گرافیکش واقعا عالی بود ( الا بارون D: ) برای شروع نسله بعد یکی از بهترینهاست 100% از نظر تکنیکی ... همین ray tracing که توش به کار بردن اولین باری هست که توی بازی میبینیم.

درسته فریم متغیره ولی مهم اینه که از حد استاندارد پایین نمیاد پس افت محسوس نمیشه!
پ ن : چرا تو هیچ تصویر و اسکرین شات و تریلری از اون m82 خیری نیست؟! :((

ببین وقتی صحبت از نسل بعدی میشه و بحث گرافیک میاد وسط و پای یک بازی انحصاری وسط میاد دیگه گرافیک خوب ملاک نیست بلکه باید رو کلمه شاهکار گرافیکی و خارق العاده سخن گفت...8 هسته سی پی یو و رم چیزه کمی نیست..باید یک چیز خارق العاده از لحاظ گرافیکی به نمایش گذاشت تا هر pc بازی که با قطعات غول پیکر سرو کله میزنه با دیدن بازی چشمش دوخته شه بهش..بحث من این نیست گرافیک بازی خوب نیست...اتفاقا خیلی خوبه ولی شاهکار گرافیکی برای سخت افزار PS4 نیست..به نظر من بازی خیلی خیلی میتونست به لحاظ گرافیک از اینی که هست بهتر باشه ولی با توجه به این که بازی باید زود ساخته میشد و همزمان با PS4 عرضه میشد ، چاره ای جز این نبود که بیشتر رو گرافیک کار کنن.

یاد کیلزون 3 افتادم ،بعضی جاها کنسول تا مرز انهدام میرفت! تنها بازیی بود که اشک کنسول در آورد!!!

اشک اینه که ببینی رزولوشن و فرم ریتی که خیلی ها خیلی وقته تجربش می کنن روی pc الان کنسول باز ها براش کل کل می کنن

الان review های pc داره روی 2k/4k گرفته می شه و این قد فریم می ده 2-3 نسل دیگه کارت گرافیک ها ببین چی می شه

AMD Radeon R9 290X 4 GB Review | techPowerUp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or